- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.141
Biz erken testlere karsi degiliz10 gun once yapilmadigi surece 5den sonrası normal
Dövcem seni bak ya yapma soyle kürtaj oldum senin gibi karamsarlik yapmiyorum yAma erken ogrenıp duserse fln dıe korkuyom((
Ama erken ogrenıp duserse fln dıe korkuyom((
Dimi ama 5 gun kala dan sonrasi normal yapilirhsajdasf bencede yap gitsin bee sonra burda birbirimizi de avuturuz nolcak ki
ben cok üşüyorum yaaBak benim kisa bi elbisem var penye kumasindan evde giyilir onu giyiom tanga felan siyiriyom. Evde geziyom bi bakiyom. Arkama yapışmış a
Dimi ama 5 gun kala dan sonrasi normal yapilirfazlada catlamaya gerek yok
Ne zaman yapayım kuzum.)))hsajdasf bencede yap gitsin bee sonra burda birbirimizi de avuturuz nolcak ki
ben cok üşüyorum yaa
bildiğin titreme geliyo o derece
buna bi çare bulmam lazım
Kuz daha oncekınde ogrrnmesem adet oldum sancaktım ondan o daha cok uzdu benı ondankız Allah korusun düştüğünü öğrensen her türlü üzülceksin zaten bunun erken öğrenmesi geç öğrenmesi mi olur
Allah korusun güzel düşünelim güzel olsun her şey
Benim 3 günüm var yarın bi ovulasyon testi yapayim bari tabi bloklanmazsamDimi ama 5 gun kala dan sonrasi normal yapilirfazlada catlamaya gerek yok
Ne zaman yapayım kuzum.)))
Benim batı değiştirin bi zahmet yaaa 25 kasimmisBüş 17 yaz yavrum yumurtlamadan 14 gun sonrasidir
Evde giymelik bornozlar var tüylü cok sicak tutuyo onu al uatune bende oyle yapiyomben cok üşüyorum yaa
bildiğin titreme geliyo o derece
buna bi çare bulmam lazım
Benim batı değiştirin bi zahmet yaaa 25 kasimmis
Sende ve istiyen herkes insallahInsalllah hamissindir canim
Tutabıldıgım kadar tutuyım ozamsn kuzum kendımı12-13 ü gibi yaparsın kuzum o zamana kadar belirtiler gelirse yap ama hiç belirti yoksa ziyan etme testi
Yap bari bakalim. NolcekBenim 3 günüm var yarın bi ovulasyon testi yapayim bari tabi bloklanmazsam
Hıc bişey yok sabahtan beri Pet taktım bembeyaz normalde bugun gelırdı lekeler ama yok adet agrılarımda yok anlamadım bu iştenAYyyy yarını bekleyelım ınsallah adet gelmez
Ayyy dıdoss bendede var ondan :))))Evde giymelik bornozlar var tüylü cok sicak tutuyo onu al uatune bende oyle yapiyom
Test yapppppp hadıııııHıc bişey yok sabahtan beri Pet taktım bembeyaz normalde bugun gelırdı lekeler ama yok adet agrılarımda yok anlamadım bu işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?