- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.161
Tutabıldıgım kadar tutuyım ozamsn kuzum kendımı
Pamuk gibi sicacik vallaAyyy dıdoss bendede var ondan :))))
Bi halt olacağından degilde gönlüm hoş olsun diyeYap bari bakalim. Nolcek
Ben normalde cok usuyen bırıyım kuzum onu pıjamanın ustune gıyıyorum:))))Pamuk gibi sicacik vallaciplak gez oyle
Görüşürüz kuzumKızlar ben cıkıyorummm yarın gorusmek uzere sizi sevıyorn herkese desteklerı ıcın tesekkur ederımm hamıle olup burda sıze haber verecegım gunu sabırsızlıkla beklıyorum..ayrıca gece lutfen dua edın en cok ıhtıyacımız bu dualarım sızlerle opuldunuz
Gebelik yap direk az kalmis zatenBi halt olacağından degilde gönlüm hoş olsun diye
Kızlar ben cıkıyorummm yarın gorusmek uzere sizi sevıyorn herkese desteklerı ıcın tesekkur ederımm hamıle olup burda sıze haber verecegım gunu sabırsızlıkla beklıyorum..ayrıca gece lutfen dua edın en cok ıhtıyacımız bu dualarım sızlerle opuldunuz
Hıc bişey yok sabahtan beri Pet taktım bembeyaz normalde bugun gelırdı lekeler ama yok adet agrılarımda yok anlamadım bu işten
Cuma gunu kuzum kandıllgörüşürüz kuzucuk
yarın kandil zaten booool booool dua edelim birbirimize
Direk gebelik testinde negatifi görmeye cesaretim yokGebelik yap direk az kalmis zaten
Hiç bşy yokkı sadece demın onu fark ettim savcı bey cagırdı acıl gel dıye kostum merdiven inerken gögüslerım acıdı dokundum usten acıma var içten dokundum wcde eledim bşey yok ama kıyafetten eleyınce acıyor bide kaç haftadır sanki ac olunca mıde bulanıyor ya ole hafif bir bulantı var ama sureklı sekılde wc var dun cok fazla gıttım ama bugun 10 kere gitmişim bunlar tek ama psikolojik baskıTest yapppppp hadııııı
Cuma gunu kuzum kandıll
Yarın alcam kuzu olmasam yapacam zaten cuma Dr gıdecemsen bi gebelik testi yap kuzum çıkar varsa eğer
Hiç bşy yokkı sadece demın onu fark ettim savcı bey cagırdı acıl gel dıye kostum merdiven inerken gögüslerım acıdı dokundum usten acıma var içten dokundum wcde eledim bşey yok ama kıyafetten eleyınce acıyor bide kaç haftadır sanki ac olunca mıde bulanıyor ya ole hafif bir bulantı var ama sureklı sekılde wc var dun cok fazla gıttım ama bugun 10 kere gitmişim bunlar tek ama psikolojik baskı
Yarın alcam kuzu olmasam yapacam zaten cuma Dr gıdecem
Ne malumDirek gebelik testinde negatifi görmeye cesaretim yok
psikolojik değildir inşallah kuzum ya
İnsallah inşallah kuzum ama düşünmüyorum çünkü biliyorum ki yok cunku yumurta çatlamasından sonra hiç bir şey olmadı ondan umudum yokpsikolojik değildir inşallah kuzum ya
Yaaaa benimde.oylede smdi agrisam mi ağrımasam mi diyooooo normalde yurudukce sızlardı smdi hopluyorum yok hamilekik belirtisi göğüslerde sizi sisme dio zaten benim.adet belirtim o smdi adet mi olcam hamilemiyim adet olcaksam neden acimiyor hamileysem neden acimiyor ee acisa hamile.degilim.adet geliyor derim ay kafammm ssssss..diiiihadi hayırlısı o zaman, göğüs ağrısı regl gelirken oluyor bende, ama belirtiler hep benzer işte namussuzların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?