- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.181
işte öle kuzum ben hiç böle sey yasamadım yarın ipin ucu belli olcak sabaha kadar olurum muhakkak gecede olabilirim eger sabah olmasam adet ozman umut ısıgı olcakhadi hayırlısı o zaman, göğüs ağrısı regl gelirken oluyor bende, ama belirtiler hep benzer işte namussuzların
Tybeestflllaaaaaa lan sen bikere da test yapsana dunya kdr testin var ne agrio belin adetin de gecti gecmez diodunnnn gec mi.dollendi noldu acepppp yappp.sen anacim.bi test daaa hadi bakiyimKizlar belim okadar agriyo ki anlatamam sol tarafi hele bacagima vuruyo kopuyo sanki ya
Evet kuzu o benim ben cektirdimBurda uzun zamandir olmayan 1 tane arkadasimiz var canim oda cektirmis diye biliyorum
Tybeestflllaaaaaa lan sen bikere da test yapsana dunya kdr testin var ne agrio belin adetin de gecti gecmez diodunnnn gec mi.dollendi noldu acepppp yappp.sen anacim.bi test daaa hadi bakiyim
2 gunnonce yaptim. Yok kuzu yadido test yap hadi
Yaaaapacaaaaaannnnnnnnnnnnn☻Yapmıcam
Laaaan belirtti bel agrin var bacagina vuruyo benim.arkadas acillik.oldu oyle hamile.oldugunu öğrendi sonrraadan yaap oraya gelirseeem2 gunnonce yaptim. Yok kuzu ya
Bende olcam az kaldi
Laaaan belirtti bel agrin var bacagina vuruyo benim.arkadas acillik.oldu oyle hamile.oldugunu öğrendi sonrraadan yaap oraya gelirseeem
Acizik daha bekle kuzumTest olsaaa ben smdi yapacam yaa gidip.alsammiii yaaaa of erken da diyorum.6 gun varrr dahaa
Bana malum oluyorNe malum
Cok bilmisBana malum oluyor
Ahhh kiyamam normalde boyle.agrin.oluyormuydu yoksa ilk defamiii canim ay içimden ses hamilesin diyor bana hep.dedim diyorumBende olcam az kaldikopuyo belim dun zor yattim
Bugün yapmıştın heralde demiYapmıcam
Ben en iyisii adetim gecerse yapayımAcizik daha bekle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?