Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi hayırlısı o zaman, göğüs ağrısı regl gelirken oluyor bende, ama belirtiler hep benzer işte namussuzların
işte öle kuzum ben hiç böle sey yasamadım yarın ipin ucu belli olcak sabaha kadar olurum muhakkak gecede olabilirim eger sabah olmasam adet ozman umut ısıgı olcak

Kizlar belim okadar agriyo ki anlatamam sol tarafi hele bacagima vuruyo kopuyo sanki ya
Tybeestflllaaaaaa lan sen bikere da test yapsana dunya kdr testin var ne agrio belin adetin de gecti gecmez diodunnnn gec mi.dollendi noldu acepppp yappp.sen anacim.bi test daaa hadi bakiyim

D1DEM 2 günde çok şey yükseliyor didoş bi test yap Bak kızların değeri 19 ken bile silik çıkıyordu belki seninki yeni olmuştur 2 gün önce ondan çıkmamıştır hemen yap bi tane

Kizlar 8 gun 5 gun ve 2 gun kala test yaptim cikmadii valla hic umudumda yok zaten yapmak istemiyorum bekliyelim. Bikac gun daha gelmezse soz yapicam

Test olsaaa ben smdi yapacam yaa gidip.alsammiii yaaaa of erken da diyorum.6 gun varrr dahaa

Ovu testim bekledikce dahada koyulasmia suan t c ayni koyulukda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…