- 4 Kasım 2019
- 2.053
- 3.215
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.201
hayırr cok erken senınTest olsaaa ben smdi yapacam yaa gidip.alsammiii yaaaa of erken da diyorum.6 gun varrr dahaa
Belim. Agrir da adet zamani ama hafif simdi cok fenaAhhh kiyamam normalde boyle.agrin.oluyormuydu yoksa ilk defamiii canim ay içimden ses hamilesin diyor bana hep.dedim diyorum
5 kasımdı o gitmiş 5 aralık yapmış gebe çıksın da görcem onu
2 gun omce test yapmıştim negativ ciktiBugü
Bugün yapmıştın heralde demi
5 kasımdı o gitmiş 5 aralık yapmış gebe çıksın da görcem onu
Hic sanmiyorum
Akintim cok fazla ya kokusuz ader geldi diye gidiyom fos
2 günde neler olur neler biliyonmu sen2 gun omce test yapmıştim negativ cikti
Ondan adetimi Aralik yaptim
ay alemsin valla koptumm şuan herkes senden daha meraklı herhalde acaba bebiş var mı yok muuuu2 gun omce test yapmıştim negativ cikti
Ondan adetimi Aralik yaptim
yaa senin bundan önceki aylarda şıp diye erken gelen adetin gelmedi, akıntın var, belin ağrıyor daha sayim mi
Canim bunlar deliler hepsi bende enfeksiyom vardi ben anribiotik kullandim buyuk ihttimal ondan gecikiyo enfeksiyon gebelige engel zaten ondan umudum yok bu ayay alemsin valla koptumm şuan herkes senden daha meraklı herhalde acaba bebiş var mı yok muuuu
Kuzum ben antibiotikden olduğunu düşünüyorum
Canim bunlar deliler hepsi bende enfeksiyom vardi ben anribiotik kullandim buyuk ihttimal ondan gecikiyo enfeksiyon gebelige engel zaten ondan umudum yok bu ay
Bende n11 den aldım kuzum bekliyorumTestleri sipariş verdim kizlar birgebeningunlugunden 30 adet simdi adeti bekliorum bu aya hazırım❤
Canim bunlar deliler hepsi bende enfeksiyom vardi ben anribiotik kullandim buyuk ihttimal ondan gecikiyo enfeksiyon gebelige engel zaten ondan umudum yok bu ay
ınnovati nasıl canım güzelmiKargom gelmiş benimde geçen aydan kalanlarla bir yığın şeklinde ovulasyon ve gebelik testlerim karışıkbu ay gebe kalırsam elimde kalan testleri birinize gönderirim valla
Eki Görüntüle 2551778
bu laboquick testi dimi? hep böyle arada bırakıyor insanı tamamen kızarmıyoradetimden sonraki 16. gün ovulasyon var mı acep kızlar anlamadım, öyle kıpkırmızı bir çizgi de yok
6 geçermi acabaaahayırr cok erken senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?