Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay alemsin valla koptumm şuan herkes senden daha meraklı herhalde acaba bebiş var mı yok muuuu
Canim bunlar deliler hepsi bende enfeksiyom vardi ben anribiotik kullandim buyuk ihttimal ondan gecikiyo enfeksiyon gebelige engel zaten ondan umudum yok bu ay

adetimden sonraki 16. gün ovulasyon var mı acep kızlar anlamadım, öyle kıpkırmızı bir çizgi de yok

Eklentiler

• IMG_3978.webp
    7 KB · Görüntüleme: 40
Canim bunlar deliler hepsi bende enfeksiyom vardi ben anribiotik kullandim buyuk ihttimal ondan gecikiyo enfeksiyon gebelige engel zaten ondan umudum yok bu ay

ay sen en doğrusunu yapıyosun. sabretmek en güzeli. sabretmeyin her ay test üstüne test yapınca insanın psikolojisi daha cok bozuluyo. boşver, bir kaç gün daha geçsin de olacağı varsa olur zaten

Kargom gelmiş benimde geçen aydan kalanlarla bir yığın şeklinde ovulasyon ve gebelik testlerim karışık bu ay gebe kalırsam elimde kalan testleri birinize gönderirim valla
Eki Görüntüle 2551778
ınnovati nasıl canım güzelmi
hayır benımkıler 5tane falan kaldı
önümüzdeki aya alacagım
aklımda lobuquikten almak var ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…