- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #9.221
Hayirlisi canim bakalim bekleyip gorelimBelim. Agrir da adet zamani ama hafif simdi cok fena
Mecburrrrrrrrrr tatlımm6 geçermi acabaaa
bişey anlamıyorum bu testten benbu laboquick testi dimi? hep böyle arada bırakıyor insanı tamamen kızarmıyor
var gibi tatlım, bence değerlendir bugünü.
Aymn oyle canim beklicemay sen en doğrusunu yapıyosun. sabretmek en güzeli. sabretmeyin her ay test üstüne test yapınca insanın psikolojisi daha cok bozuluyo. boşver, bir kaç gün daha geçsin de olacağı varsa olur zaten
Benimkiler koyu ciktibişey anlamıyorum bu testten benkarnım ağrıyor, test doğru çıkmasın diye bugün su içmedim tuvalete gitmedim resmen
Adana canımKIZLAR YARISMAYA NERDEN KATILOYORSUNUZ BENN BAŞKENT :))
gebelik testi mi yapayım? daha ovulasyon dönemindeyim bata 10 gün var çıkmaz bir şey. erken yapınca moralim çok bozuluyor bir de adete kadar hayata küsüyorum.Benimkiler koyu ciktigebelik yapsana senb
ınnovati nasıl canım güzelmi
hayır benımkıler 5tane falan kaldı
önümüzdeki aya alacagım
aklımda lobuquikten almak var ama.
bat 15 kasım mı canımTtamamdır:))))haftaya cuma 15nde test mı alsam ahahah sızce hangı gun test yapayım cok heycankıyım bu ay
Pardon kuzum ben yanlis okumusum adete yakin cikti sandim yok yapma kizgebelik testi mi yapayım? daha ovulasyon dönemindeyim bata 10 gün var çıkmaz bir şey. erken yapınca moralim çok bozuluyor bir de adete kadar hayata küsüyorum.
Aynen oyle kuzu yılmadan devam hayırlısı buymuş rabbim diğer ay kısmet eder inşallah seni böyle dimdik görmek azimli görmek çok güzel en iyisiKızlar hamilelik yok malesef olmadı 0.03 cıktı sonuç bugün veya sabah adet olurum cunku sancilarimda artmisti anladim adet olcami ben adeti bekliorum şimdi testleri sipariş verim birgebeningunlugunden yine ovu takibi devam kizlar moral bozmak yok kismet degilmis uzulmicem ☺❤
Eki Görüntüle 2551781
Ustteki ilk yaptığım ikiside bariz ayni koyulukda resimde pek gozukmuyo
Diğerinde yarım saat once yaptimsilik
Bi an bi hormon yuksekligi yaşadım sanırım ondan oyle cikti
daha ovulasyonu yakalamaya çalışıyorum canım, nasipse gebeliği de böyle öğrensekPardon kuzum ben yanlis okumusum adete yakin cikti sandim yok yapma kiz
2 3 saat icinde yumurtlayip catma olcagini sanmiyorumkuzu bu ne ya tekrar yumurtluyor olamazsın demi
Insallah canimdaha ovulasyonu yakalamaya çalışıyorum canım, nasipse gebeliği de böyle öğrensek
ee aynı sonuç vallakuzum fotoda tam çıkmamış ben ovulasyonları yine laboqick aldım, çünkü kartımda yeterli para yoktu ve innovita alamadım o gün, bak didemede atmıştım
Eki Görüntüle 2551782
Biri laboqick dğeri innovita forumda bi kız yapmış aynı gün, çokta farkı yokmuş o yüzden bundan sipariş verdim memnun kalmıştım o satıcıdan da, ama gebelik innovita sipariş ettim 15 li falandı birde ovulasyonun yanında hediye geldi baya bi oldu
Gebelik belirtilerinde akıntıda var canımHic sanmiyorum
Akintim cok fazla ya kokusuz ader geldi diye gidiyom fos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?