Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay sen en doğrusunu yapıyosun. sabretmek en güzeli. sabretmeyin her ay test üstüne test yapınca insanın psikolojisi daha cok bozuluyo. boşver, bir kaç gün daha geçsin de olacağı varsa olur zaten
Aymn oyle canim beklicem

Ustteki ilk yaptığım ikiside bariz ayni koyulukda resimde pek gozukmuyo
Diğerinde yarım saat once yaptim silik
Bi an bi hormon yuksekligi yaşadım sanırım ondan oyle cikti

ınnovati nasıl canım güzelmi
hayır benımkıler 5tane falan kaldı
önümüzdeki aya alacagım
aklımda lobuquikten almak var ama.

kuzum fotoda tam çıkmamış ben ovulasyonları yine laboqick aldım, çünkü kartımda yeterli para yoktu ve innovita alamadım o gün, bak didemede atmıştım

Biri laboqick dğeri innovita forumda bi kız yapmış aynı gün, çokta farkı yokmuş o yüzden bundan sipariş verdim memnun kalmıştım o satıcıdan da, ama gebelik innovita sipariş ettim 15 li falandı birde ovulasyonun yanında hediye geldi baya bi oldu

gebelik testi mi yapayım? daha ovulasyon dönemindeyim bata 10 gün var çıkmaz bir şey. erken yapınca moralim çok bozuluyor bir de adete kadar hayata küsüyorum.
Pardon kuzum ben yanlis okumusum adete yakin cikti sandim yok yapma kiz

Aynen oyle kuzu yılmadan devam hayırlısı buymuş rabbim diğer ay kısmet eder inşallah seni böyle dimdik görmek azimli görmek çok güzel en iyisi

ee aynı sonuç valla
bende lobuwukmi neyse ondan alayım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…