- 19 Kasım 2019
- 53.798
- 136.581
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.381
o işin en basit ve keyifli kısmıHicbir sey degilde sonra dus almak cok zor geliyor yaa
Evet salgın gerçekten çok etkiledi evde benim psikolojim alt üst oluyor daha çok az da olsa yürümeye calisiyorum biraz da kilo problemim var aslında bence sorun değil ama gebelik için sorun olabilir bir ucundan başlamak istedim bende
Bence keyfi oncesinde uhuhuhuo işin en basit ve keyifli kısmı
ama öncesi zorduş dediğin nedir
anam bacım nasıl ateşlisiniz yaBence keyfi oncesinde uhuhuhu
Bana bakma bacim ya ne yapyim benim çerçeveden hayat bambaşkao zaman neden doktor kilo ver desin
kız beyaz öldürecen sen beni
Bana bakma bacim ya ne yapyim benim çerçeveden hayat bambaşka
ne yiyorsan kargolaOfff sorma
Ben hasta oluyorum sürekli banyo yapınca ya zaten hal kalmıyor bazen adam yikiyor benio işin en basit ve keyifli kısmı
hal kalmasın hep herifin yıkasın bak o çok zevkli işteBen hasta oluyorum sürekli banyo yapınca ya zaten hal kalmıyor bazen adam yikiyor beni
Bende normalde ona kese yaparım bacım bakıyorum adama sabah keçiboynuzu promotil verdim 3 4 yemek kaşığı soktum ağzına bu ay peşini birakmiycam bu işinhal kalmasın hep herifin yıkasın bak o çok zevkli işte
Ayanlamadıysan anlatırdık
neyse bu ay öyle git bari.. inşallah tutar
Ay ben de öyle diyorum o kadar yetişemiyorum buraya ama ona rağmen bir bakıyorum önümdeki işler kalmış hep..moraller yerinde, kendi moralim yerindeyse diğer insanlarınkini yukarı çekiyorum. değilse tavan izlemecebu arada beni de kovmasalar iyidir valla, sabah başlıyorum akşama kadar burda
aaa iyi misin? bu konuştuğumuz konu yüzünden mi, birine bir şey mi oldu?
Evet ben de son zamanlarda kilo aldım ve etkileyebileceğini düşünüyorum bir alışkanlık yapsam zor gelmeyecek aslında seni tebrik ediyorum valla devamEvet salgın gerçekten çok etkiledi evde benim psikolojim alt üst oluyor daha çok az da olsa yürümeye calisiyorum biraz da kilo problemim var aslında bence sorun değil ama gebelik için sorun olabilir bir ucundan başlamak istedim bende
değişim varmıBende normalde ona kese yaparım bacım bakıyorum adama sabah keçiboynuzu promotil verdim 3 4 yemek kaşığı soktum ağzına bu ay peşini birakmiycam bu işin
kızzz yok şakalaşıyorum seninle be deli kızAyBal0ncuk neden öyle umutsuz vaka gibi konuştun kız böyle tutma olasılığı yok mu? Nasıl kullanmam gerekiyor daha önceki aylar pik ve sonraki günler üst üste denediğim de oldu, gün aşırı denediğim de oldu napmam lazım çabuk söyleyin kaçmasın bebe
Ay ben de öyle diyorum o kadar yetişemiyorum buraya ama ona rağmen bir bakıyorum önümdeki işler kalmış hep..
Evet ben de son zamanlarda kilo aldım ve etkileyebileceğini düşünüyorum bir alışkanlık yapsam zor gelmeyecek aslında seni tebrik ediyorum valla devam
trendyolda var canımKızlar şu jeli nerden sipariş vercez bilen var mı
Daha test etmedim bacım henüz bizim kuş uyuyor gibi benim regl bitmesini bekliyoruz sabah soz verdi regl den sonrası için randevu verdi resmendeğişim varmı
işe yarıyormu
ama sen bence belli etme bacım... öyle görev gibi olunca erkeklerde sıkıntı oluyor diyim sanaDaha test etmedim bacım henüz bizim kuş uyuyor gibi benim regl bitmesini bekliyoruz sabah soz verdi regl den sonrası için randevu verdi resmen
o işin en basit ve keyifli kısmı
Simdi el ele tutuşup kocalarımıza atlıyoruz 3 diyince üüüüç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?