- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.401
Bacım bizdeki sorun ne biliyormusun ben 16. Gün-de yumurtluyorum o zaman a kadar görev olarak değil zaten istediğimiz için oluyor sonrasına birşey kalmıyor yoruluyoruz 16.güne ilişki olmuyor genelde bende şaşırdım ne yapacağımızıama sen bence belli etme bacım... öyle görev gibi olunca erkeklerde sıkıntı oluyor diyim sana
burdan antebe kaç kere zıplamam lazımSimdi el ele tutuşup kocalarımıza atlıyoruz 3 diyince üüüüç
16. günden önce 2 gün dinlendirecen..spermde kendini toplar 2 günde geçmiş olurBacım bizdeki sorun ne biliyormusun ben 16. Gün-de yumurtluyorum o zaman a kadar görev olarak değil zaten istediğimiz için oluyor sonrasına birşey kalmıyor yoruluyoruz 16.güne ilişki olmuyor genelde bende şaşırdım ne yapacağımızı
Sen bir kerede gidersin askos sana güveniyorumburdan antebe kaç kere zıplamam lazım
Ne bileyim bu ay bi rahatlık geldi bana bu ay olsun bence de artık olmazsa bak hani rahat olunca oluyordu derim isyan çıkarırım ulenkızzz yok şakalaşıyorum seninle be deli kız
1 sperm yeterli bacım.. millet tek bir gece ilişkiyle gece kalıyor
kısmet bu işler... kalacasın bu ay ben inanıyorum
trendyolda var canım
Benim ki de konyaya gitti bacımburdan antebe kaç kere zıplamam lazım
yok sen yinede uslu durNe bileyim bu ay bi rahatlık geldi bana bu ay olsun bence de artık olmazsa bak hani rahat olunca oluyordu derim isyan çıkarırım ulen
Ayrıntı vermeyeyim istersen
yaaaaa sljhdgfkjfhSimdi el ele tutuşup kocalarımıza atlıyoruz 3 diyince üüüüç
ver ver verAyrıntı vermeyeyim istersen
yaaaaa sljhdgfkjfh
Kız adam ağlıyor üst üste yapınca resmen kapasitemiz yetmiyor üst üste bir ay denedik ölümden döndük saka değil valla cok hastalandık16. günden önce 2 gün dinlendirecen..spermde kendini toplar 2 günde geçmiş olur
16. günden itibaren üst üste 3 kere yaparsın olduda bitti maşallah
Regl eziyeti diye bir şey var biliyonnuuuver ver ver
Bende bende rezillikRegl eziyeti diye bir şey var biliyonnuuu
Vallahi bir gün şurada birileri tanıyacak diye çok korkuyorum ıııhhhhhh
Ben ayrıntı IstiyorumAyrıntı vermeyeyim istersen
yaaaaa sljhdgfkjfh
Bende bende bu konuda tavsiyelere ihtiyacımız var adamla benimBen ayrıntı Istiyorum
Regl eziyeti diye bir şey var biliyonnuuu
Vallahi bir gün şurada birileri tanıyacak diye çok korkuyorum ıııhhhhhh
Bende bende rezillik
Ne bileyim bu ay bi rahatlık geldi bana bu ay olsun bence de artık olmazsa bak hani rahat olunca oluyordu derim isyan çıkarırım ulen
terkederim bu diyarıBende bende rezillik
Ben ayrıntı Istiyorum
ahanda valla ipimi çekeceklerBende bende bu konuda tavsiyelere ihtiyacımız var adamla benim
Yetmeeez anam babam az daha anlatterkederim bu diyarı
bir de normal hayatımda kimseyle paylaşmam bu tarz konuları
ahanda valla ipimi çekecekler
yani formumuz iyi diyelim gün aşırıya aşığız diyelim
Bir adanalı atasözü der ki yapiyooğğrüüzzzz bu işi ya
Bir kere uyarı geldiğinde yazılanların hepsini okumaz isen bir daha uyarı gelmiyor. Anca etiketlendiğinde farkediyorsun canımGünaaydınn güzel anne adaylarını ay ben yumurtlamada pik gördüm de planlama yapıyordummm hahahayine bildirim gelmiyor bir de gıcık oldum, etiketlenmesem hiç göremeyeceğim Bal0ncuk sağolsun siz neler yapıyorsunuz geleceğin hamişleri
Aminnnn canım inşallahoy oy canımsın teşekkür ederim sende gül hep dün gece acilde sabahladım.. eve geldim an itibariyle tadını çıkarcam artık karar verdim.
Ayy ben demek ki burayı da öğrenememişim hala testleri öğrenemediğim gibiBir kere uyarı geldiğinde yazılanların hepsini okumaz isen bir daha uyarı gelmiyor. Anca etiketlendiğinde farkediyorsun canım
Aminnnn canım inşallah
Hayırdır neden acilde idin? İyi misin şimdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?