Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama sen bence belli etme bacım... öyle görev gibi olunca erkeklerde sıkıntı oluyor diyim sana
Bacım bizdeki sorun ne biliyormusun ben 16. Gün-de yumurtluyorum o zaman a kadar görev olarak değil zaten istediğimiz için oluyor sonrasına birşey kalmıyor yoruluyoruz 16.güne ilişki olmuyor genelde bende şaşırdım ne yapacağımızı

16. günden önce 2 gün dinlendirecen..spermde kendini toplar 2 günde geçmiş olur
16. günden itibaren üst üste 3 kere yaparsın olduda bitti maşallah

kızzz yok şakalaşıyorum seninle be deli kız
1 sperm yeterli bacım.. millet tek bir gece ilişkiyle gece kalıyor
kısmet bu işler... kalacasın bu ay ben inanıyorum

trendyolda var canım
Ne bileyim bu ay bi rahatlık geldi bana bu ay olsun bence de artık olmazsa bak hani rahat olunca oluyordu derim isyan çıkarırım ulen

16. günden önce 2 gün dinlendirecen..spermde kendini toplar 2 günde geçmiş olur
16. günden itibaren üst üste 3 kere yaparsın olduda bitti maşallah
Kız adam ağlıyor üst üste yapınca resmen kapasitemiz yetmiyor üst üste bir ay denedik ölümden döndük saka değil valla cok hastalandık

Regl eziyeti diye bir şey var biliyonnuuu
Vallahi bir gün şurada birileri tanıyacak diye çok korkuyorum ıııhhhhhh
Bende bende rezillik

yaşasın anonim dert ve fıtıfıtı paylaşıcılığııııı

Ne bileyim bu ay bi rahatlık geldi bana bu ay olsun bence de artık olmazsa bak hani rahat olunca oluyordu derim isyan çıkarırım ulen

baluş haklı, spermde problem yoksa normalde gün aşırı ama yumurtlamanın oralarda her gün deneyebilirsiniz

Bir kere uyarı geldiğinde yazılanların hepsini okumaz isen bir daha uyarı gelmiyor. Anca etiketlendiğinde farkediyorsun canım
oy oy canımsın teşekkür ederim sende gül hep dün gece acilde sabahladım.. eve geldim an itibariyle tadını çıkarcam artık karar verdim.
Aminnnn canım inşallah
Hayırdır neden acilde idin? İyi misin şimdi??

Bir kere uyarı geldiğinde yazılanların hepsini okumaz isen bir daha uyarı gelmiyor. Anca etiketlendiğinde farkediyorsun canım

Aminnnn canım inşallah
Hayırdır neden acilde idin? İyi misin şimdi??
Ayy ben demek ki burayı da öğrenememişim hala testleri öğrenemediğim gibi ama yetişemiyorum ki canım o bana bildirsin ben yine bakarım hayret bişi çok teşekkür ederim bilgilendirme için öğrencem inşallah ablası daha yeniyim

H Hasbelkader340 hayırdır bebiş iyi mi nedir sıkıntı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…