- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.421
Hahahah valla ben de kimseyle konuşamam böyle şeyleri, öyle herkese de sorulmaz ki, iyi ki var burası gerçektenyaşasın anonim dert ve fıtıfıtı paylaşıcılığııııı
baluş haklı, spermde problem yoksa normalde gün aşırı ama yumurtlamanın oralarda her gün deneyebilirsiniz
Allah korusun sen uslu dur iyisimiKız adam ağlıyor üst üste yapınca resmen kapasitemiz yetmiyor üst üste bir ay denedik ölümden döndük saka değil valla cok hastalandık
o ne gııRegl eziyeti diye bir şey var biliyonnuuu
Vallahi bir gün şurada birileri tanıyacak diye çok korkuyorum ıııhhhhhh
Ben ayrıntı Istiyorum
bende isterim bendeeeeeeeYetmeeez anam babam az daha anlat
Yetmeeez anam babam az daha anlat
Anam çapraz sorguda gibi hissettim
vayyyy cicişleride giyiniyorAnam çapraz sorguda gibi hissettim
Ne anlatayım giyin cicilerinizi çıkın zaten konuşmaya gerek kalmaz
herılt yani baktın eskidi artık aynı etkiyi yaratmıyor hemencecik yenisini alıyorsunvayyyy cicişleride giyiniyor
aldıkalrını bizede gösterrherılt yani baktın eskidi artık aynı etkiyi yaratmıyor hemencecik yenisini alıyorsun
aldıkalrını bizede gösterr
düşünsene buraya herkes cicilerini atıyorİş çok kötü bi yere gidiyiiii, herkes siper alsın
Benimki nü seviyor hshshshshdüşünsene buraya herkes cicilerini atıyor
Şuan biraz daha iyim Ben kötülendim canım ateş içinde kalkamadım yerimden eşimde acile götürdü covid-19 test alıcaz dediler sonra ateşim yükselmiyor dedim vazgeçtiler gebe olunca sanırım 3 tüp kan 2 tüp idrar falan aldılar hafiften idrar yolunda enfeksiyonum varmış ilaç yazdılar kontrol altında olcan şu bu bilmem ne vs. serum bağladılar 3 tane yolladılar işte..moraller yerinde, kendi moralim yerindeyse diğer insanlarınkini yukarı çekiyorum. değilse tavan izlemecebu arada beni de kovmasalar iyidir valla, sabah başlıyorum akşama kadar burda
aaa iyi misin? bu konuştuğumuz konu yüzünden mi, birine bir şey mi oldu?
Şuan biraz daha iyim Ben kötülendim canım ateş içinde kalkamadım yerimden eşimde acile götürdü covid-19 test alıcaz dediler sonra ateşim yükselmiyor dedim vazgeçtiler gebe olunca sanırım 3 tüp kan 2 tüp idrar falan aldılar hafiften idrar yolunda enfeksiyonum varmış ilaç yazdılar kontrol altında olcan şu bu bilmem ne vs. serum bağladılar 3 tane yolladılar işte..
Kötülendim ateş içinde yerimden kalkamıyodum eşimde acile götürdü ilk baş covid19 falan dediler test diye bende ateşim falan yükselmiyo bugün oldu dedim serum bağladılar test falan aldılar idrar yolunda hafiften enfeksiyon varmış ilaç yazdı kontrol altında olcaksın falan yaptı işte gönderdi iyim şükür..Bir kere uyarı geldiğinde yazılanların hepsini okumaz isen bir daha uyarı gelmiyor. Anca etiketlendiğinde farkediyorsun canım
Aminnnn canım inşallah
Hayırdır neden acilde idin? İyi misin şimdi??
Ben kötülendim canm öyle yerimden kalkamıyodum eşimde acile götürdü serum falan taktılar testler aldılar idrar yolunda enfeksiyon varmış hafiften ilaç yazdı kontrol altında olcan bilmem ne yolladı işte...Ayy ben demek ki burayı da öğrenememişim hala testleri öğrenemediğim gibiama yetişemiyorum ki canım o bana bildirsin ben yine bakarım hayret bişi çok teşekkür ederim bilgilendirme için öğrencem inşallah ablası daha yeniyim
H Hasbelkader340 hayırdır bebiş iyi mi nedir sıkıntı?
Ayy ben demek ki burayı da öğrenememişim hala testleri öğrenemediğim gibiama yetişemiyorum ki canım o bana bildirsin ben yine bakarım hayret bişi çok teşekkür ederim bilgilendirme için öğrencem inşallah ablası daha yeniyim
H Hasbelkader340 hayırdır bebiş iyi mi nedir sıkıntı?
O ciciler bazen hayat kurtarıyorAnam çapraz sorguda gibi hissettim
Ne anlatayım giyin cicilerinizi çıkın zaten konuşmaya gerek kalmaz
Çok geçmiş olsun canım. Bir an evvel iyileşirsin inşallahŞuan biraz daha iyim Ben kötülendim canım ateş içinde kalkamadım yerimden eşimde acile götürdü covid-19 test alıcaz dediler sonra ateşim yükselmiyor dedim vazgeçtiler gebe olunca sanırım 3 tüp kan 2 tüp idrar falan aldılar hafiften idrar yolunda enfeksiyonum varmış ilaç yazdılar kontrol altında olcan şu bu bilmem ne vs. serum bağladılar 3 tane yolladılar işte..
Yıl bitmedi daha canım tabiki geç kalmadınHerkese merhabaaaaa
Ben aslında oldukça eski bir üyeyim fakat uzun zamandır foruma giriş yapmıyordum. Eşimle birlikte bebek sahibi olmaya karar verince bu süreci aynı zamanda sizlerle de geçirmek istediğime karar verdim2020 gebelik planlayanlar listesine katılmak için geç mi kaldım Audreyhorne Paresilaaa ?
Bu ay ilk defa denemelere başladık. 07.09.2020 tarihi de ilk bat tarihim.
Bu yolculukta beni de aranıza alır mısınız
Teşekkür ederim bide ateşimden dondurma çok yedim sanırım ondanda olabilir bi terli bi soğukta kaldım bilemedim de eşimde götürdü işte 2 hafta risk grubunda olduğum için sende dikkat et canım benm..geçmiş olsuuun, kendine dikkat et tam üşütme havaları gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?