Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaşasın anonim dert ve fıtıfıtı paylaşıcılığııııı

baluş haklı, spermde problem yoksa normalde gün aşırı ama yumurtlamanın oralarda her gün deneyebilirsiniz
Hahahah valla ben de kimseyle konuşamam böyle şeyleri, öyle herkese de sorulmaz ki, iyi ki var burası gerçekten

Ay sorun var mı yok mu henüz bilmiyoruz riske atmak istemiyorum ama geçen iki aya baktım birinde gün aşırı birinde üst üste denemişiz anacım olmayınca olmuyor

Kız adam ağlıyor üst üste yapınca resmen kapasitemiz yetmiyor üst üste bir ay denedik ölümden döndük saka değil valla cok hastalandık
Allah korusun sen uslu dur iyisimi

Regl eziyeti diye bir şey var biliyonnuuu
Vallahi bir gün şurada birileri tanıyacak diye çok korkuyorum ıııhhhhhh
o ne gıı

Ben ayrıntı Istiyorum
Yetmeeez anam babam az daha anlat
bende isterim bendeeeeeee
anlat anlat Eleadora

Şuan biraz daha iyim Ben kötülendim canım ateş içinde kalkamadım yerimden eşimde acile götürdü covid-19 test alıcaz dediler sonra ateşim yükselmiyor dedim vazgeçtiler gebe olunca sanırım 3 tüp kan 2 tüp idrar falan aldılar hafiften idrar yolunda enfeksiyonum varmış ilaç yazdılar kontrol altında olcan şu bu bilmem ne vs. serum bağladılar 3 tane yolladılar işte..

Herkese merhabaaaaa
Ben aslında oldukça eski bir üyeyim fakat uzun zamandır foruma giriş yapmıyordum. Eşimle birlikte bebek sahibi olmaya karar verince bu süreci aynı zamanda sizlerle de geçirmek istediğime karar verdim 2020 gebelik planlayanlar listesine katılmak için geç mi kaldım Audreyhorne Paresilaaa ?
Bu ay ilk defa denemelere başladık. 07.09.2020 tarihi de ilk bat tarihim.
Bu yolculukta beni de aranıza alır mısınız

geçmiş olsuuun, kendine dikkat et tam üşütme havaları gerçekten

Bir kere uyarı geldiğinde yazılanların hepsini okumaz isen bir daha uyarı gelmiyor. Anca etiketlendiğinde farkediyorsun canım

Aminnnn canım inşallah
Hayırdır neden acilde idin? İyi misin şimdi??
Kötülendim ateş içinde yerimden kalkamıyodum eşimde acile götürdü ilk baş covid19 falan dediler test diye bende ateşim falan yükselmiyo bugün oldu dedim serum bağladılar test falan aldılar idrar yolunda hafiften enfeksiyon varmış ilaç yazdı kontrol altında olcaksın falan yaptı işte gönderdi iyim şükür..dünde beta değer 10.000 üstünde dedi 10 gün önce 9257 idi ya 10 gün içinde 10.000 üstüne çıkması iyimi düşükmü ?

Ben kötülendim canm öyle yerimden kalkamıyodum eşimde acile götürdü serum falan taktılar testler aldılar idrar yolunda enfeksiyon varmış hafiften ilaç yazdı kontrol altında olcan bilmem ne yolladı işte...

Öğrenirsin tatlım
Ben lisede falan forum yöneticiliği yapmıştım. Ordan bilgim
Anam çapraz sorguda gibi hissettim

Ne anlatayım giyin cicilerinizi çıkın zaten konuşmaya gerek kalmaz
O ciciler bazen hayat kurtarıyor
Çok geçmiş olsun canım. Bir an evvel iyileşirsin inşallah
Yıl bitmedi daha canım tabiki geç kalmadın
Akşam eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…