- 19 Kasım 2019
- 53.798
- 136.581
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.461
innovitanin yeşil yada pembe ovulasyon testleri var onu öneririm... öyle çok pahalı değilEvet 28 günde bir günü gününe oluyorum. Ama henüz ilk denemelerim olduğu içim ovülasyon testi almadım. Birkaç ay deneyip olmazsa bir de o şekilde değerlendiririm diye düşündüm açıkçası. Önerdiğin testin markası nedir acaba? Aklımda bulunsun.
Yaşım 30. Hormon testini yaptırmıştım pcosdan dolayı merak edip, herhangi bir sorun görünmüyordu. Spermiyogramı yaptırmadım eşimin gelmesi gerekeceği için. Birkaç ay deneyip olmazsa onu da yaptırırım diye düşünüyorum.
30 yaşımdayım. Evet ben de henüz yeni başladığım için denemelere biraz zaman vermek istedim :) Doktor normalde 1 yıla kadar beklenebileceğini ama hafif bir pcos kistik görünüm olduğu için 6 ay denememi sonrasında tedbirli olmak açısından doktora görünmemi söylemişti.innovitanin yeşil yada pembe ovulasyon testleri var onu öneririm... öyle çok pahalı değil
çubuk testler kasetlerden daha iyi daha net oluyor
ama tabi daha ilk denemeleriniz ise.. herşeye başlamak için erken :) birkaç ay daha free takıl bence
zaten doktorlarda 6 ay 1 yıl arası normal diyorlar
fakat yaşınız kaç bilmiyoruz? birazda onu düşünmek gerekir
Napam canim yorucu gecti iner inmez arabayi alip memlekete gittik orda kaldik 3gun sonrasinda istanbula geldik arkadas akraba tanidik kim varsa gorduk gezdik tozduk yedik ictik geldikyine kendime sataşacak birilerini buldum
asıl sen ne yaptın avukat hanım hiç anlatmadın
evet yakalandın...
bana burda patır patır öğütler veren effok neler yapmış neler
kız okumasana... ben hiç okumuyorum artık
saldım çayıra
canımsın :) kızzz sen çalışmıyorsun ev hanımısın demi ?
erken kalkan bir prenses... neye borçluyuz bunu
Tamamdır canım.
o zaman bencede 6 ay dene bakalım..30 yaşımdayım. Evet ben de henüz yeni başladığım için denemelere biraz zaman vermek istedim :) Doktor normalde 1 yıla kadar beklenebileceğini ama hafif bir pcos kistik görünüm olduğu için 6 ay denememi sonrasında tedbirli olmak açısından doktora görünmemi söylemişti.
Sizler nasıl takip ediyorsunuz peki? Genelde ovülasyon testi mi tercih ediyorsunuz?
Bu arada bana lütfen sizli hitap etmeyin
ee peki sağlık işleri ?Napam canim yorucu gecti iner inmez arabayi alip memlekete gittik orda kaldik 3gun sonrasinda istanbula geldik arkadas akraba tanidik kim varsa gorduk gezdik tozduk yedik ictik geldik
Cok kisa geldi bana bi 2hafta daha olsaydi guzel olurdu bi ege turu yapardik ama olmadi seneye artik
Firsat olmadi kuzumo zaman bencede 6 ay dene bakalım..
ben ovulasyon testi tercih ediyordum evet ama eşimde sperm problemi var.. gebe kalamadım..
bir negatif aşılamamda var... tüp bebek yaptıracam :)
ee peki sağlık işleri ?
çok sıcak kız.. ne battaniyesibu havalar size de çok basmıyor mu? tek isteğim battaniye, kedim ve sıcak bir çay
+1bu havalar size de çok basmıyor mu? tek isteğim battaniye, kedim ve sıcak bir çay
İstanbul buz...çok sıcak kız.. ne battaniyesi
İstanbul buz...
Dün burnum özellikle çok üşüdü yav
İstanbul buz...
Dün burnum özellikle çok üşüdü yav
aynen, tam çaktırmadan hasta olmalık havalar, herkes dikkat etsin kendine ve evine koşup battaniyenin altına girsiiiin
ay ben soğuğa gelemem battaniyemi alıp geleyim
olsun ben yinede botumu montumu alıp geleyimhahahah aynen ekim'e hazır ol
gerçi istanbul'un sağı soluna uymaz, bu gün böyle, gelecek hafta 30 derece olursa şaşırmam hiiiiç ama hiç
O kadar da değil deay ben soğuğa gelemem battaniyemi alıp geleyim
çiko gelmeden canlı yayın yaparsınO kadar da değil de
Galiba Eylül ayının verdiği böyle bir durgunluk da var sanıyorum insanın sürekli evde olası geliyor
Yoksa bir bakmışsın Temmuz dan daha sıcak olmuş İstanbul burası
Yaparımmmmmmmçiko gelmeden canlı yayın yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?