Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kim sinirlendirmis minnosu yaa doverim onu
Avukatımmmm yaaa dava açıp sürrüm sürrüm süründüreyim onları olmadı
Valla ben de senin cıvıl cıvıl burda oluşunu... Dertleşmeyi... İnsanlara moral vermeni... Kısaca seni çok özledim
Canım parem balllı böreğimmmm çok ösledim hemde nasılsın iyi misin bebiş işleri ne alemde ama şimdiye yapman lazımdı gevşedi mi yoksam biraz

Donlarina kadar aliriz ayip ettin

İlk cinsel ilişki kuzum Bir bebe açmış
Ne denir bilemedim... Konunun gerçek olmamasını dilerim...
Kendi 18 yaşımı düşünüyorum da... Harıl harıl ders çalışırdım...
İyiyim kuzum... Çok fazla stresim vardı tatlım.. Sonunda tüm stresleri geriye bıraktım...
Bir de sanırım benim yumurtalar eşimin spermini beğenmiyor
Sen nasılsın fıstıkım, yoğunluğun azaldı mı?

Donlarina kadar aliriz ayip ettin
Oohh dağ gibi avukatım var naberr
Yaaaa parem anlatacak çok şey var ama çok yorgunum en kısa zamanda daha sık dönebilirsem anlatırım hepsini.. Neden acaba yaaa kürtaj arkası çabuk hamile kalınır mış aslında ben 2 ayda kalmıştım arkadaşm 2 ayda kaldı ama stres işte körolasıcalar çok etkiliyor bu işleri

Canım kürtajdan sonra 28 gün sonra gelmesi gereken regl 51 gün sonra geldi. En az iki ay bekleyin demişti doktor. Mecbur ikinci regl bekledim. Üçüncü reglde eşim fena halde hemoroid oldu. Daha 3 ay oluyor adam akıllı deneyeli. Bu üç aylık sürede de eşim ile görümcem arasında çok büyük sorun yaşandı. Arada kaldım. iş yerinde feci sorunlar çıktı ve çözmek zorunda kaldım ... Bunlar atlattıktan sonra eski nişanlımın kalp krizinden öldüğünü öğrendim. Ayrıca annesi de kanser olmuş. Benim ve ailemin canını çok acıtmışlardı. Ah mı ettik acaba dedim. Kendimi hırpaladım. Sonra saçma bir şekilde ya evlenseydim... Beni nasıl bir hayat bekleyecekti düşüncesi vs vs
Bu kadar ince düşünmek istemiyorum...
Her seferinde dert anası Bal0ncuk ile konuştum... Sağolsun çok rahatlattı...
Artık yapabilirsem sadece eşimi, annemi, babamı, kardeşimi ve kendimi düşüneceğim...

neler olmus parecan, cok uzuldum
allah korumus seni.....

neler olmus parecan, cok uzuldum
allah korumus seni.....
İnsanoğlu ne yaşayacağını hiç kestiremiyor canım...
Yaşadığım bütün büyük aksilikleri her zaman sabırla, isyan etmeden karşıladım...
Ya bunlardan ya da birilerine ettiğim yardımlardan, aldığım dualardan Allahım hep korudu beni canım...

ben senin metanetine hayranim zaten, ustunden cok uzun zaman gecmemesine ragmen sana deneyimlerini soran herkese sabirla cevap veriyorsun

insallah az kaldi, mucizen gelecek canim benim

ben senin metanetine hayranim zaten, ustunden cok uzun zaman gecmemesine ragmen sana deneyimlerini soran herkese sabirla cevap veriyorsun

insallah az kaldi, mucizen gelecek canim benim
Hepimizin derdi bir...
O derdi, o korkuyu, o acıyı yaşayan biri olarak nasıl cevap vermem ki... Az da olsa yardımım oluyorsa ne mutlu bana
Amin canım amin Allahım her isteyene mucizesini versin

Selam kızlar nasılsınız. Geçmişi okuyamadım umarım herkescikler bebecikle dolmuşlardır. Ben yine denemelere devam ..siteye pek giremiyorum bakınıp çıkıyorum fırsatım pek olmuyo yatarken elime alıyorum ancak. Bal0ncuk öyle işte kuzum.beni hatırlaman çok güzel dualarında da unutma inşallah

Canlarım m hepinizi çok özledim benn@Bal0ncuk Paresilaaa @olive_bluto @Akmerim Eleadora Hemsirecik @dayler dayler vee hepiniz
pardon tanışıyormuyuz hanfendi biz hiç özlemedik
bak birde yanlış etiketlemiş beni
ne zaman aramıza dönecen ondan bahset

yaa ben sana kıyamam prenses...
çok seviliyorsun.. bu kapı sana hep açık

Seviyorum fakat geçen ay bir miktar hayal kırıklığı yaşadım, başlığı açasım gelmedi nedense. KK'ne trip attım resmen
gelinnnnnnnnnnnnn buraya gelen yaklaşık bi 5-6 kere KK'ya küsüyor... alışkınız
KK'ya gelen bunu yaşıyor genelde sonra bağışıklık kazanıyor
sende öyle olursun

pambix çok özledik kuzum
bizde denemelere devam

Sende çok seviliyorsun kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…