Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duygusal olsa da güzel müzik, güzel sözlerrrrr
Körfez'e döndüm yüzümü, bir zeybek gibi dimdik
Yalnızlıklardan ördüğüm duvarları yıkmak için
Sonsuza kadar
Bugün fal bakmayı öğrendim
Elini tutabilmek için
Son bir defa
Boynuna sarılıp, gitsem
Huzuru koklasam Ege'de
Aşk nerden nereye?
Soldan sağa dört harf ölüm
Yazılmamış beş harf hayat…

bende doktora gittin sandım

yok bee, gidip napim doktorda, çok erken öğrendim ben bacım, ondan gitsem sadece kan tahlili yapabilir...
bazen görüyorum forumda "7 haftalıkken fark ettim" falan diyolar, valla sevdiklerime edeceğim bir dua olabilir bu, ne kadar geç o kadar miiiiis

yemin ediyorum sabrına hayranım
ben şimdiye kadar bilmiyorum kaç kere gitmiştim

yemin ediyorum sabrına hayranım
ben şimdiye kadar bilmiyorum kaç kere gitmiştim

aslında ne kadaaaaan sabırsız bi insanla konuştuğunu bi bilsen
geçtiğimiz 2 sene envai çeşit sağlık problemi yüzünden neredeyse hastanede geçti. e üstüne bi de pandemi var...
bir de biraz yurt dışı kaynak okudum konuyla ilgili, biz genel olarak abartıyoruz olayı, insanlar idrar testinden sonra ilk kontrole 8. haftalarında falan gidiyorlar kese/bebek/kalp allah ne verdiyse görüyorlar

ha pandemi olmasaydı, ben de az buçuk hastane işinden bu kadar nefret etmemiş olsaydım, öğrendiğim ilk haftasonu doktora kesssssssin ama kesin gitmiştim..

valla pandemi bile beni kesmezdi sanırım
aslında gerçektende öyle olmak gerekiyor.. ne mutlu sana ve yapabilene...
ama ben yapamazdım sanırım

valla pandemi bile beni kesmezdi sanırım
aslında gerçektende öyle olmak gerekiyor.. ne mutlu sana ve yapabilene...
ama ben yapamazdım sanırım

o tez canlılığımdan hiç hayır gelmedi ya, erken gidip keseyi göremeyince de insanların morali çöküyor, ondan işte bekleyebildiğimin maksimumu, bi haftasonu bekledim
aman neyse boşverin beni, eeee şimdi yumurtladın mı sen

yok canım yumurtlamadım
aslında yumurtlamadığıma üzülüyorum regl geciktikte gecikiyor
ama bir yandan da inşallah cumaya yumurtlarım diyorum
son ayımı değerlendireyim

yok canım yumurtlamadım
aslında yumurtlamadığıma üzülüyorum regl geciktikte gecikiyor
ama bir yandan da inşallah cumaya yumurtlarım diyorum
son ayımı değerlendireyim

heee ben de ondan diyorum, aman boşver ekim'de gidicem zaten falan gibi bi psikolojiye girme sakın..
kafanı rahatlatmak için de "ooo her koşulda ekim'de gidiyorum hohoho" diyebilirsin

yumurtladıktan yaklaşık kaç gün sonra regl oluyosun ve istanbul'a ne zaman gelmen lazım? reglin ikinci günü falan gibi mi?

yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl oluyorum
istanbulada 2. veya 3. günü gelmem lazım canım

Herkese Günaydıııınnn Çok hareketlisiniz gerçekten başlığı takip etmekte zorlanıyorum
E effok Merhaba aranıza yeni katıldım sanırım hamileliğini öğrendin, hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
İşyerlerine gidenler var galiba, ben henüz home office e devam ettiğim için evden sizleri takip ediyorum bir yandan. Bu dönemde hastaneye olabildiğince minimum gitmek en faydalısı gibi görünüyor.
Bu arada benim de takvimime göre bugün yumurtlama günüm ama hala bir belirti yaşamıyorum Yine de bugünü değerlendiricem tabiki

alışınca sende yetişirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…