- 30 Ekim 2019
- 1.477
- 1.107
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.521
Ay sanırım biraz uzun olacak boyu çünkü babamız 180 ben 155 ama olsunduOlsun Allah söyletti diyelim çok sevindim bennamin en kısa sürede rahat rahat dışarı çıktığımız doyasıya sevdiklerimizle görüştüğümüz günler gelsin inşallah. Ayyy iki gün geçmiş normalde düzenli midir ? Hiç böyle yapar mı? Nasıl sabrettiniz ben dayanamaz yapardım galiba öncesinde tutuyorum kendimi ama gecikmede dayanamam herhalde bence hemen yapın sabah çok heyecanlı
Ayy ne güzel, neler alıyorsunuz nasıl şeyler harika bir duygu anlatsanıza birazbabanız için çok geçmiş olsun sağ salim toparlar İnşallah hızlıca. İçinizi ferah tutun
Maşallah boylu poslu olacakdikkat edin siz de amann
Daha iyisi sizlere olsun bitanemAyyy bunlar harikaaagüle güle kullansın hepsi çok güzel şeyler sağlıkla giysin annesi
Ayy bunlar çok güzelDaha lohusa pijamasi pişik kremi yumuşatıcı sabun tozu battaniyesi havlusu biberen emzik kendim anahtarlik yaptım kapı süsü yapicam neler neler
İyi haberlerle geleceksin canımKadın doğum doktorum dahiliyeye görünmende fayda var dedi morluk normal değil sanırım haber veririm tabiki
Yaaaaaa bunlarrr ne tatlışDaha lohusa pijamasi pişik kremi yumuşatıcı sabun tozu battaniyesi havlusu biberen emzik kendim anahtarlik yaptım kapı süsü yapicam neler neler
Aminnn ya normalde düzenlidir ama ne zaman gelmesini beklesem gelmezOlsun Allah söyletti diyelim çok sevindim bennamin en kısa sürede rahat rahat dışarı çıktığımız doyasıya sevdiklerimizle görüştüğümüz günler gelsin inşallah. Ayyy iki gün geçmiş normalde düzenli midir ? Hiç böyle yapar mı? Nasıl sabrettiniz ben dayanamaz yapardım galiba öncesinde tutuyorum kendimi ama gecikmede dayanamam herhalde bence hemen yapın sabah çok heyecanlı
Ayy ne güzel, neler alıyorsunuz nasıl şeyler harika bir duygu anlatsanıza birazbabanız için çok geçmiş olsun sağ salim toparlar İnşallah hızlıca. İçinizi ferah tutun
Maşallah boylu poslu olacakdikkat edin siz de amann
Niye bizi sevmiyonmuAyyy neyse konuşmuccam bu konudaAyın belirli bir dönemi takılıyorum bu başlığa malum sebeplerden. Sen nasılsın?
Anammmm kıyamam iyi sağlıklı günlerde kullansn kuzumDaha lohusa pijamasi pişik kremi yumuşatıcı sabun tozu battaniyesi havlusu biberen emzik kendim anahtarlik yaptım kapı süsü yapicam neler neler
Daha iyileri sana olsun balloşumNiye bizi sevmiyonmu
Daha künefe yapacaktk
Anammmm kıyamam iyi sağlıklı günlerde kullansn kuzum
Haber ver yarın merak ederizAminnn ya normalde düzenlidir ama ne zaman gelmesini beklesem gelmezgeçen aylarda erken test yapardım olmadığını anlayınca gelirdi bu sefer alıştm olmamasına daha boşladm yani ama 2 gün geçmesi bile heycanlandırdı yarın sabah yaparm
Ay neden olmasın umutluyuz ama kim bilir kaç ay sonra olur unuturuzDaha iyileri sana olsun balloşum
Doğum çantası için liste yaptım isteyen olursa atayım
Hamile değilim ancak ben isterimDaha iyileri sana olsun balloşum
Doğum çantası için liste yaptım isteyen olursa atayım
Kız olsun ekran görüntüsü alırızHaber ver yarın merak ederiz
Ay neden olmasın umutluyuz ama kim bilir kaç ay sonra olur unuturuz
Vallahi gördüğün liste birazcik para istiyorHamile değilim ancak ben isterim
Kız olsun ekran görüntüsü alırız
Yaaaaaa ama ben eridim eridimVallahi gördüğün liste birazcik para istiyor
İnşallah bir gün nasip olur canımın içiYaaaaaa ama ben eridim eridim
Bunları okumak bile içimi kıpır kıpır ettikaydettim sağol canım benim
KıyamammPamuksu hastaydi teyzesiianca iyi oldu
Hayat çok zor be wiytemmm
En en en en büyüğünden aminnnnn canımİnşallah bir gün nasip olur canımın içi
Hayırdır ne konusu canımSayfaya girdim ve pat karşıma bir konu çıktı ve insanlar 18 yaşındaki kıza o kadar güzel yol göstermişler ki düşündüm de kendi kızları olsa aynı yolu gösterirler miydi çivisi çıkmamış artık dünyanın ar edep nerelerde kalmış bilmiyorumyok canm hiç sinirlenmedim
İlk cinsel ilişki kuzum Bir bebe açmışHayırdır ne konusu canım
Kim sinirlendirmis minnosu yaa doverim onuSayfaya girdim ve pat karşıma bir konu çıktı ve insanlar 18 yaşındaki kıza o kadar güzel yol göstermişler ki düşündüm de kendi kızları olsa aynı yolu gösterirler miydi çivisi çıkmamış artık dünyanın ar edep nerelerde kalmış bilmiyorumyok canm hiç sinirlenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?