Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERHABALAR. BU ÜRÜNÜ KULLANDINIZ MI? KULLANDIYSANIZ MEMNUN KALDINIZ MI ACABA?

aynen, tam çaktırmadan hasta olmalık havalar, herkes dikkat etsin kendine ve evine koşup battaniyenin altına girsiiiin
Öyle amma ben dayanamadım dondurma yedim
ay ben soğuğa gelemem battaniyemi alıp geleyim
Tatlım burası belli olmuyor. Biliyorsun ki çok sıcakken leğenden dökülen yağmura yakalanmıştı
Merhaba canım ben bıraktığın gibiyim. Sen nasılsın? Göğüs altı ağrısı acaba dedim hani yemek yerken falan masayamı yaslanıyorsun. Karnın çıktıği için daha mı rahat yemek için yapmış olabilir misin? Kasık ağrısı da bebiş büyüyor ya baskı yapıyor olabilir mi?
Çok geçmiş olsun canım şu an baban nasıl? Bize bir avukat geldi iki geçirmiş. Atlatmış abisi doktormuş verilen ilaçları kullanmış ve demişler ki nefes darlığı çekerim ölürüm vs diye düşünmeyeceksin moralini yüksek tutacaksın grip gibi düşüneceksin.
O da öyle yapmış. İlaçlarını kullanmış ve moralini yüksek tutmuş. Hastaneye yatmadan atlatmış.
Babacığında atlatacak, torunu sevecek, torununu parklarda gezdirecek

Ya keşke öyle masaya yaslandigim için falan olsa masaya yaslanamiyorum karnım engel oluyor kemiğim kırılıyor resmen anlamsız
Babam da düzeldi çok şükür çok kilo verdi yemek yiyemedi ama bal tarçın zencefil zerdeçal karışımı yedi her gün o dinç tutmuş babami

Bebeğin boyu kilosu nasıl? İçerde yer açmayada çalışıyor olabilir mi? İçini ferah tutup doktor yolu gözüktü sanırım...
Düzelmesine çok sevindim. Evet hep diyorlar. Bal vs iyi geliyormuş. D vitamini iyi olanlarda da hafif atlatılıyormuş. Tekrar geçmiş olsun canım bir daha yaşatmasın..

Şeker parem bebisimin geçen hafta 1100 gram 37cm idi biraz boyu uzun sanırım çünkü kendini gerince rahimden hatta göbek deligimden çıkacak gibi oluyor
Rabbim kimsenin başına vermesin vallahi çok illet bir hastalık

Yaaaa benim can yeğenime bak sen
Anlaşılan yer açmaya çalışıyor. İç karnın geniş mi bilmiyorum ama... Bence yer açıyor.. Ama tabi doktora görünmende gerekli... Gittiğinde bize de haber vermeyi unutma olur mu?
Öyle valla Allah yardımcımız olsun bir an evvel kurtulalım bu hastalıktan canım

Olsun Allah söyletti diyelim çok sevindim benn amin en kısa sürede rahat rahat dışarı çıktığımız doyasıya sevdiklerimizle görüştüğümüz günler gelsin inşallah. Ayyy iki gün geçmiş normalde düzenli midir ? Hiç böyle yapar mı? Nasıl sabrettiniz ben dayanamaz yapardım galiba öncesinde tutuyorum kendimi ama gecikmede dayanamam herhalde bence hemen yapın sabah çok heyecanlı
Ayy ne güzel, neler alıyorsunuz nasıl şeyler harika bir duygu anlatsanıza biraz babanız için çok geçmiş olsun sağ salim toparlar İnşallah hızlıca. İçinizi ferah tutun
Maşallah boylu poslu olacak dikkat edin siz de amann

Kadın doğum doktorum dahiliyeye görünmende fayda var dedi morluk normal değil sanırım haber veririm tabiki

Daha lohusa pijamasi pişik kremi yumuşatıcı sabun tozu battaniyesi havlusu biberen emzik kendim anahtarlik yaptım kapı süsü yapicam neler neler

Eklentiler

• IMG_20200915_190028.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 0_org_zoom.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20200909_175103.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200909_175100.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200826_124513.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20200826_124510.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20200826_124459.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20200605_170748.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20200605_170744.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…