- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.281
Bizde az önce onu knuşuyordkYani şu regl vaktinde gelse nolur sankiişin yoksa bekle
Bu takmama işini bende çok duydum. Doktordan da duydum. Ama takmayacağım dediğinde bile takıyorum. Takmama yöntemi yok
Hep duamdasiniz canimKolay gele bacııı
İnşallah balım dua edin bana
Bende onu farkettm takmamak demek bile takmak
İnşallah kuzum sen naptın Dr isiniAyyy kıyamam
İlk seferde kurtulursun inşallah kuzum
Ama regl sancılarım varBizde az önce onu knuşuyordk
Mevsimlerden sanırım kuzu
Hepimiz etkilendik
Yaaa cnm minmoşumAma regl sancılarım var
Yok bacım caktirmaBu ay hepimizde gecikti
Mevsimsel sanırım kuzu
Ay daha yazamadnmı
Amin kuzum amin inşallahAllahım 2020 bitmeden önce, topikte gebe kalmayan olmasın
İnşallah herkes bebeğine kavuşsun amin
Benim ki niye zamanında geldi gelmez olasıcaBizde az önce onu knuşuyordk
Mevsimlerden sanırım kuzu
Hepimiz etkilendik
Aaa gerçekten mi ya geçmiş olsun Rabbim esirgesinBal0ncuk kuzum yangın haberini gördüm şimdi rüzgar falan çok etkilemiş üç ilçeye falan sıçramış tahliyeler falan oluyormuş evlerden mahfoldum akşam akşam
Var mı sizi etkileyen bir durum ?
Kuzum keşke benimkide gelse ama gelmedi hamile de değilim biliyorum ama gelmedi henüzBenim ki niye zamanında geldi gelmez olasıca
Hamile miyim telaşı bile yaşatmıyor
Kuzum o ilçe bana yaklaşık 45 dk felan.. Bzi etkileyen tek şey havadaki koku.. İnanılmaz hava bozuldu.. Ama ordaki evler adına üzülüyorum, hataydaki o büyük yangından sonra üstüne bu.. Evleri geçtim orda petrol ofisi var... O korkunç.. Allah korusun yaniBal0ncuk kuzum yangın haberini gördüm şimdi rüzgar falan çok etkilemiş üç ilçeye falan sıçramış tahliyeler falan oluyormuş evlerden mahfoldum akşam akşam
Var mı sizi etkileyen bir durum ?
Gelmiş geçmiş olsun Allah korusun kuzum yaKuzum o ilçe bana yaklaşık 45 dk felan.. Bzi etkileyen tek şey havadaki koku.. İnanılmaz hava bozuldu.. Ama ordaki evler adına üzülüyorum, hataydaki o büyük yangından sonra üstüne bu.. Evleri geçtim orda petrol ofisi var... O korkunç.. Allah korusun yani
Evet ya ikametleri boşaltın diye uyarı yapmışlar sıçramaya başlamış evlere arabalar çok üzüldüm Allahım esirgesinKuzum o ilçe bana yaklaşık 45 dk felan.. Bzi etkileyen tek şey havadaki koku.. İnanılmaz hava bozuldu.. Ama ordaki evler adına üzülüyorum, hataydaki o büyük yangından sonra üstüne bu.. Evleri geçtim orda petrol ofisi var... O korkunç.. Allah korusun yani
Allahım sen esirge koru dikkat et kuzumKuzum o ilçe bana yaklaşık 45 dk felan.. Bzi etkileyen tek şey havadaki koku.. İnanılmaz hava bozuldu.. Ama ordaki evler adına üzülüyorum, hataydaki o büyük yangından sonra üstüne bu.. Evleri geçtim orda petrol ofisi var... O korkunç.. Allah korusun yani
Aaa gerçekten mi ya geçmiş olsun Rabbim esirgesin
Gelmiş geçmiş olsun Allah korusun kuzum ya
Evet ya ikametleri boşaltın diye uyarı yapmışlar sıçramaya başlamış evlere arabalar çok üzüldüm Allahım esirgesin
Gelse bir türlü gelmese bir türlü canımKuzum keşke benimkide gelse ama gelmedi hamile de değilim biliyorum ama gelmedi henüz
Çok geçmiş olsun canımKuzum o ilçe bana yaklaşık 45 dk felan.. Bzi etkileyen tek şey havadaki koku.. İnanılmaz hava bozuldu.. Ama ordaki evler adına üzülüyorum, hataydaki o büyük yangından sonra üstüne bu.. Evleri geçtim orda petrol ofisi var... O korkunç.. Allah korusun yani
İnşallah paremGelse bir türlü gelmese bir türlü canım
Çok geçmiş olsun canım
İnşAllah can kaybı yoktur. Allah bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?