- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.241
Hahahhaha baluş yazan ellere kıyamam cano şaka yapıyoruzHahahah bence zamanı geldi baluşş bak gerçekten hak ettim(ayrıca sana ilk defa baluş dedim baksamimiyet artırma çabaları )
Canm ben regl kadar bırakma taraftarı değilim bndan snra gün aşırı 2 güne bir olmalı bence..İnsallah kuzum bu aksamki iside hallettik cok sukuryarin tekrar gerek var mi canim
Kızzzz olmazki... Yumurtlamadan snrada gelişen yumişker olabilir gayette..Ay ben yumurtlama olmadığında yapmıyorum valla
O zaman ne diyoruz?
Helal beeeeeee
Cnm ikiside yumurtlama değil.. Dğzenli hergün aynı saate yapıyormusunKizlar koyu olan regl bittikten sonra yani regl bittikten 3 gun sonra yaptgm acik olanda bu aksam olan.
Ama koyu olan da 1 gun sonra normal beyaza döndü yani bu ay bir değişik oldu anlamadm hayir desemki o zaman yumirtlama oldu ama yeterli koyuluk yokki yanlismi dusunuyorm
Evet canimm her aksam 8-8:30 arasi yapıyorumHahahhaha baluş yazan ellere kıyamam cano şaka yapıyoruz
Canm ben regl kadar bırakma taraftarı değilim bndan snra gün aşırı 2 güne bir olmalı bence..
Kızzzz olmazki... Yumurtlamadan snrada gelişen yumişker olabilir gayette..
O zaman ne diyoruz?
Helal beeeeeee
Görün görün örnek alınnnnnn
Aferm kız sefan olsun
Topak topak bebe olsun... Ama çay kahve azaltmak gerek..
Cnm ikiside yumurtlama değil.. Dğzenli hergün aynı saate yapıyormusun
En uygun saat 12-5 arası amaEvet canimm her aksam 8-8:30 arasi yapıyorum
Hahahhaha baluş yazan ellere kıyamam cano şaka yapıyoruz
Canm ben regl kadar bırakma taraftarı değilim bndan snra gün aşırı 2 güne bir olmalı bence..
Kızzzz olmazki... Yumurtlamadan snrada gelişen yumişker olabilir gayette..
O zaman ne diyoruz?
Helal beeeeeee
Görün görün örnek alınnnnnn
Aferm kız sefan olsun
Topak topak bebe olsun... Ama çay kahve azaltmak gerek..
Cnm ikiside yumurtlama değil.. Dğzenli hergün aynı saate yapıyormusun
Afiyet şeker olsn ama drlar bir bardak diyorTürk kahvesi yada Farmasi hindibaba kahve içerim
Çay arada aklıma gelir bu akşam da baya geldi çay içmek.. 1 bardak içermeyen ben 3 kupa içtim
İnşallah tatlım yerken aklıma geldin paylaşım dedimAfiyet şeker olsn ama drlar bir bardak diyor
Ama arada kaçamak yapıyoruz tabi..
Ama fındık enfes olmuş.. Düzenli fındık ♥
merhaba canımm çok şükür iyiyim sizler nasılsınııız
Var canim daha bi 8-9tane daha var ama bu hafta sonu birakcm ya sonra ki hafta regl zatenEn uygun saat 12-5 arası ama
Akşam 8-10 arası yapanda var..
Bu kaset tipi testler genelde hata veriyor
O yüzden biz kızlarla sürekli şerit test yapıyoruz..
Ama bence yapmaya devam et.. Sonuçta elinde test var
Prowomen vermişti doktor bana ama hiç kullanmadım düzenli bu ay olmazsa öbür aya deneyim çünkü yumurtlama günlerm geçti tahminimce bu ay yumurtlama testi de yapmadım çok stres oluyor bizde o zamanaynen öyle beyazım
anamm burda sinirli bir şirine varmış..
kız acık suç sende sankimmmmmmmm
kuzum takviye edici varya.. mesela imprly.. mesela prowomen proman gibi gibi.. bir sürü var
hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Amin inşAllah saolasınAllah sabır versin canım
Çok üzüldüm
Rabbim kmseye yaşatmasın..Çok üzgünüm
Ne denirki bilmiyorum çok zor
Amin inşAllah teşekkür ederimÇok üzüldüm Allahım güç sabır versin...
Canım çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcın olsunRabbim kmseye yaşatmasın..
Amin inşAllah teşekkür ederimallah sabır versin canım
Amin inşAllah teşekkür ederim.. Rabbim bida yaşatmasın kmseye inşAllah Rabbim'in izniyle herşey güzel olacak skıntı yok düşüncelerim değişti gayet pozitif düşünmeye çalışıyorum taaaki hastaneye yatana kadar yattıktan sonra bitti dedim zaten hala bi umudum vardı ama boşmuş böyle bi acı yaşamasamda o acıyı suni sancıyı bebeği elime aldığımı teri gözlerimn gitmesini bi ben bilirim yanımda biri olsa bu kadar olmazdım oda yok bugünde sabah oldu bunuda atlattım bakalım tek üzüldüğüm ikiz olma ihtimali varmış ve biz bunu bilmiyormuşuz..Sevindim adına canım...
İnan yaşayan biri olarak ne desem boş geleceğini biliyorum... Allah sana Eyüp Sultan sabrı versin... Başın sağolsun canım...
Teşekkür ederim kuzm İnşAllah bir mucizemiz daha olursa gelirim tekrar :)Canım çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?