Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar koyu olan regl bittikten sonra yani regl bittikten 3 gun sonra yaptgm acik olanda bu aksam olan.
Ama koyu olan da 1 gun sonra normal beyaza döndü yani bu ay bir değişik oldu anlamadm hayir desemki o zaman yumirtlama oldu ama yeterli koyuluk yokki yanlismi dusunuyorm

Eklentiler

• IMG-20201013-WA0002.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20201013-WA0001.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 25
Hahahah bence zamanı geldi baluşş bak gerçekten hak ettim (ayrıca sana ilk defa baluş dedim baksamimiyet artırma çabaları )
Hahahhaha baluş yazan ellere kıyamam cano şaka yapıyoruz

İnsallah kuzum bu aksamki iside hallettik cok sukur yarin tekrar gerek var mi canim
Canm ben regl kadar bırakma taraftarı değilim bndan snra gün aşırı 2 güne bir olmalı bence..

Ay ben yumurtlama olmadığında yapmıyorum valla
Kızzzz olmazki... Yumurtlamadan snrada gelişen yumişker olabilir gayette..

Ay şaka gibi ben geldim olaya bakın bizi kavuşturmuyorlar Eki Görüntüle 2704410
O zaman ne diyoruz?

Bal0ncuk fındık görevi tamam
Helal beeeeeee
Görün görün örnek alınnnnnn
Aferm kız sefan olsun
Topak topak bebe olsun... Ama çay kahve azaltmak gerek..

Cnm ikiside yumurtlama değil.. Dğzenli hergün aynı saate yapıyormusun

Evet canimm her aksam 8-8:30 arasi yapıyorum

Türk kahvesi yada Farmasi hindibaba kahve içerim
Çay arada aklıma gelir bu akşam da baya geldi çay içmek.. 1 bardak içermeyen ben 3 kupa içtim

Türk kahvesi yada Farmasi hindibaba kahve içerim
Çay arada aklıma gelir bu akşam da baya geldi çay içmek.. 1 bardak içermeyen ben 3 kupa içtim
Afiyet şeker olsn ama drlar bir bardak diyor
Ama arada kaçamak yapıyoruz tabi..
Ama fındık enfes olmuş.. Düzenli fındık

En uygun saat 12-5 arası ama
Akşam 8-10 arası yapanda var..
Bu kaset tipi testler genelde hata veriyor
O yüzden biz kızlarla sürekli şerit test yapıyoruz..
Ama bence yapmaya devam et.. Sonuçta elinde test var
Var canim daha bi 8-9tane daha var ama bu hafta sonu birakcm ya sonra ki hafta regl zaten

Prowomen vermişti doktor bana ama hiç kullanmadım düzenli bu ay olmazsa öbür aya deneyim çünkü yumurtlama günlerm geçti tahminimce bu ay yumurtlama testi de yapmadım çok stres oluyor bizde o zaman

Sevindim adına canım...

İnan yaşayan biri olarak ne desem boş geleceğini biliyorum... Allah sana Eyüp Sultan sabrı versin... Başın sağolsun canım...
Amin inşAllah teşekkür ederim.. Rabbim bida yaşatmasın kmseye inşAllah Rabbim'in izniyle herşey güzel olacak skıntı yok düşüncelerim değişti gayet pozitif düşünmeye çalışıyorum taaaki hastaneye yatana kadar yattıktan sonra bitti dedim zaten hala bi umudum vardı ama boşmuş böyle bi acı yaşamasamda o acıyı suni sancıyı bebeği elime aldığımı teri gözlerimn gitmesini bi ben bilirim yanımda biri olsa bu kadar olmazdım oda yok bugünde sabah oldu bunuda atlattım bakalım tek üzüldüğüm ikiz olma ihtimali varmış ve biz bunu bilmiyormuşuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…