- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.261
1 yıl 2 ay canımkaç yıllık evlisin kuzu :)
Teşekkür ederim bu güzel yazın için.. yola koyuldum ilk baş beni yanlış yönlendiren doktordan şikayete başlayacağım sonra kontrollere. Güçlü durmak yakışır insana kmsesi yokken Rabbim'in taktiri susmaktan başka bsey gelmiyo elimden çok zorlansamda sacma düşünsemde sakinledim artık bakalım bundan sonra nasıl olcak süreç farklı..Canım çok üzgünüm. İyi şeyleri paylaşıp moral bulurken kötü şeylere de destek olmak isteriz olabildiğince. Sakın kendini o üzüntü içinde yalnız hissetme, pek çok insan malesef bu acıyı yaşıyor. Kendi kendine yaşamaya çalışıp zorlaştırma süreci kendine. Sevdiklerinden destek al lütfen. Şimdi konuşmak için hazır olmayabilirsin ama biraz toparlanınca mutlaka sebebini araştır canım aynı acıları yaşamamak için. Lütfen sen de kendine iyi bak..
Inşallah canım en kısa zamanda olsun inşallah Rabbim büyüktür hakkımızda en hayırlısını o bilir senin de yüzünü güldürsün bekletmedenTeşekkür ederim kuzm İnşAllah bir mucizemiz daha olursa gelirim tekrar :)
Amin inşAllah teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun..9
Inşallah canım en kısa zamanda olsun inşallah Rabbim büyüktür hakkımızda en hayırlısını o bilir senin de yüzünü güldürsün bekletmeden
serra kuzum ümitsiz olmak yokmerhaba canımm çok şükür iyiyim sizler nasılsınııızbenim yeni bat 24.10 bu aralar saldım kendimi burdan da biraz uzaklaşmış bulundum ailevi koşturmalardan bu ay ümitsizim yani
anladım cnm.. ben bir ara stresten 28. gün yumurtlamıştımVar canim daha bi 8-9tane daha var ama bu hafta sonu birakcm ya sonra ki hafta regl zaten
kuzum zaten onun eş için olanıda var... sen tek kullanacaksan bile en az 3 ay düzenli kullanım öneriliyorProwomen vermişti doktor bana ama hiç kullanmadım düzenli bu ay olmazsa öbür aya deneyim çünkü yumurtlama günlerm geçti tahminimce bu ay yumurtlama testi de yapmadım çok stres oluyor bizde o zaman
Full enerjiiiigünaydın
Çok üzüldüm yaDeğilim malesef bebeğim öldü mucizemi kaybettim bi süre girmem buraya kendinize iyi bakın..
İstanbul'a geliyormuş bir gece bende kalacakmış.
bombalara gelİstanbul'a geliyormuş bir gece bende kalacakmış.
Yemek falan hazırlıyorum işte yiyoruz sonra oturma odamın ortasında cam havuz varmış sözde gosteriyorum bak diye Ama altı nasıl balık anlatamam irili ufaklı dünya kadar balık varmış.
Sonra eşime açıklama yapıyorum nerden tanıdığımı sözde çok eskiden faceden tanışmışiz daha önce görüşmüşuz falansonra uyuyoruz işte öyle ama en çok merak ettiğim Hemsirecik kumral mısın kız
oğlana niye bu eziyeti yaşatıon beyazımoğlanla sabah sporumuz
Ben mi yaratıyorum acaba sabah sabah hoki poki yi aç dans edicez diye dikildi başımaoğlana niye bu eziyeti yaşatıon beyazım
ayy cok tatlı yaaaBen mi yaratıyorum acaba sabah sabah hoki poki yi aç dans edicez diye dikildi başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?