Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim bu güzel yazın için.. yola koyuldum ilk baş beni yanlış yönlendiren doktordan şikayete başlayacağım sonra kontrollere. Güçlü durmak yakışır insana kmsesi yokken Rabbim'in taktiri susmaktan başka bsey gelmiyo elimden çok zorlansamda sacma düşünsemde sakinledim artık bakalım bundan sonra nasıl olcak süreç farklı..

merhaba canımm çok şükür iyiyim sizler nasılsınııız benim yeni bat 24.10 bu aralar saldım kendimi burdan da biraz uzaklaşmış bulundum ailevi koşturmalardan bu ay ümitsizim yani
serra kuzum ümitsiz olmak yok

Var canim daha bi 8-9tane daha var ama bu hafta sonu birakcm ya sonra ki hafta regl zaten
anladım cnm.. ben bir ara stresten 28. gün yumurtlamıştım

Prowomen vermişti doktor bana ama hiç kullanmadım düzenli bu ay olmazsa öbür aya deneyim çünkü yumurtlama günlerm geçti tahminimce bu ay yumurtlama testi de yapmadım çok stres oluyor bizde o zaman
kuzum zaten onun eş için olanıda var... sen tek kullanacaksan bile en az 3 ay düzenli kullanım öneriliyor

ne gördün ne gördün
Hemsirecik yetiş bacım

İstanbul'a geliyormuş bir gece bende kalacakmış.
Yemek falan hazırlıyorum işte yiyoruz sonra oturma odamın ortasında cam havuz varmış sözde gosteriyorum bak diye Ama altı nasıl balık anlatamam irili ufaklı dünya kadar balık varmış.
Sonra eşime açıklama yapıyorum nerden tanıdığımı sözde çok eskiden faceden tanışmışiz daha önce görüşmüşuz falan sonra uyuyoruz işte öyle ama en çok merak ettiğim Hemsirecik kumral mısın kız

bombalara gel Hemsirecik açıklama bekliyoryz

ama ben başka konuya takıldım enişte burayı bilmiyoremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…