- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.281
yok bilmiyor özellikle gizlemiyorum ama şu topiğe denk gelse benim ben olduğumu anlar yazılarımdan sdkjhfkjhsdbombalara gel@Hemsirecik açıklama bekliyoryz
ama ben başka konuya takıldım enişte burayı bilmiyoremi
Ayyyy bir de benimkinin anladığını okuduğunu düşünseneyok bilmiyor özellikle gizlemiyorum ama şu topiğe denk gelse benim ben olduğumu anlar yazılarımdan sdkjhfkjhsd
senin ki kesin kesin anlar yokuş 06Ayyyy bir de benimkinin anladığını okuduğunu düşünsene
O beni ele verdi işte bacım üstüme yapıştı resmen nasıl unuttursam size bilemedimsenin ki kesin kesin anlar yokuş 06
O beni ele verdi işte bacım üstüme yapıştı resmen nasıl unuttursam size bilemedimbir anlık gaflete kapildim
aman tanrımyok bilmiyor özellikle gizlemiyorum ama şu topiğe denk gelse benim ben olduğumu anlar yazılarımdan sdkjhfkjhsd
Biliyordum canım benim
unuttum gitti bak ben
benimki bilse de gelmez meraksız çünkü hayatta merak etmez o yüzden anlatma gereği duymadımaman tanrım
benim kocam biliyor
dışarıdan topiğede denk gelebilir ama merak edip siteye baktığını düşünmüyorum
çünkü takılma artık delimisin felan derdi hep
Ne kadan çılgın ve deli olduğumuzu hayal edemiyorlar benceaman tanrım
benim kocam biliyor
dışarıdan topiğede denk gelebilir ama merak edip siteye baktığını düşünmüyorum
çünkü takılma artık delimisin felan derdi hep
Bize vere vere sana kalmıyor tabi nasıl yapsakkikeşke insanlara verdiğim akılı ve enerjiyi kendi beynimede empoze edebilsem
Evet canım mutlaka ihmal etme üzülmek de hakkın duygularını da bastırma ama tek başına yaşamak çok zor destek al lütfenTeşekkür ederim bu güzel yazın için.. yola koyuldum ilk baş beni yanlış yönlendiren doktordan şikayete başlayacağım sonra kontrollere. Güçlü durmak yakışır insana kmsesi yokken Rabbim'in taktiri susmaktan başka bsey gelmiyo elimden çok zorlansamda sacma düşünsemde sakinledim artık bakalım bundan sonra nasıl olcak süreç farklı..
kalırda işime gelmiyor benceBize vere vere sana kalmıyor tabi nasıl yapsakki
günaydın uzaycımGünaydın güzel gacılaröğrenmiş miyim konuda lönk diye dalıyorum bakın
titreşim olayını daha çözemedimRegl e son bir günşiş şişliklerhat safhada titreşimler geçti öyle benim durum
Bacım Sakin bak detay anlatma pişman olursun ben oldum sen olmagünaydın uzaycımöğrenmişsin ama detay vermiyorsun dün konuşamadık
mesela çalışmalar ne oldu.. detay istiyorum
bu aradaParesilaaa hanımcım nerelerde
yavrum detay dedm pozisyon demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?