- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.421
Evet ya Allah korusundüşündümde... töbee
Allah korusun
olacak inşallah kuzumEvet ya Allah korusun
Bide insanlar nasil ürüyor ya bu kadar gerçekten aklım almıyor biz bi taneye hasretiz ya hasret ölüyoruz eriyoruz bitiyoruz bi tanecik Allahim bi tanecik
İnşallah annesine tutunur bebişim ya , desteğin için çok sağol kuzum benimyaaa işte benim kuzummmmmmmmmmmmmm
demiştim sana demiştimmmmmmmmm
bak daha kaliteliymiş
o annesinin karnında 2 gün fazla büyüyecek hepsi bu kuzum
İnşallah yaolacak inşallah kuzum
üzülmek yok
İnşallahhhhhhhhhhhİnşallah annesine tutunur bebişim ya , desteğin için çok sağol kuzum benim
İnşallah kuzum , dualarınızı bekliyorum kızlarİnşallahhhhhhhhhhh
kızlar dualar miniğimiz için.. tutsun inşallahhhhhhhhhhhhh
inşallah tutunur kuzumİnşallah kuzum , dualarınızı bekliyorum kızlarBebişim tutsun inşallah ❤
bende seni etiketleyecektimKızlar bugünkü testim bu bat 16 tısı kolaşma iyimiEki Görüntüle 2704648
Vermedim balım salıgünü vereceğim bat geçsin diye bekliyorum birde beta az çıkınca stres oluyorum iki günde bi ver zor oluyor hamile kalmak zor tutunurmu saglıklımı demesi ayrı bir sıkıntı Rabbim bu duyguyu sanada yaşatsın inş en kısa zamanda gerçi ben boşlukda gibiyim ne heyecen var nede bir duygu mala bagladımbende seni etiketleyecektim
kız sen daha kan vermedinmiiiiiiiiiiiiii
gayet koyulaşmış ama ben dayanamazdmVermedim balım salıgünü vereceğim bat geçsin diye bekliyorum birde beta az çıkınca stres oluyorum iki günde bi ver zor oluyor hamile kalmak zor tutunurmu saglıklımı demesi ayrı bir sıkıntı Rabbim bu duyguyu sanada yaşatsın inş en kısa zamanda gerçi ben boşlukda gibiyim ne heyecen var nede bir duygu mala bagladım
gayet koyulaşmış ama ben dayanamazdm
betamı takipte kalırdım
İnşallah kuzumbende hep öyle derdim kuzum hatta kızardım dogururkenmi gidecem derdim çok üstüne düşünce farklı şeyler gelişiyor maalesef inş bu sağlıkla ilerler Üzmez bizi ama salı inş güzel haber vereceğim size sizde en kısa zamanda bana verin
Ha bu arada balım bu bebiş tek gecelik ilişkide oldu hiç bu ay umudum yokdu doğruymuş tek ilişkide hamile kalmakgayet koyulaşmış ama ben dayanamazdm
betamı takipte kalırdım
beta sonucun çıktıktan sonra tüm detayları anlatmanı bekliyoruzHa bu arada balım bu bebiş tek gecelik ilişkide oldu hiç bu ay umudum yokdu doğruymuş tek ilişkide hamile kalmak
Amin amin balım allah hepinizden razı olsunİnşallah kuzum
gönlüne göre olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?