- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.441
hellöğğğğğğğğğğ bebeğimHellooğğ
Nasılsın baloncuğummmhellöğğğğğğğğğğ bebeğim
beta sonucun çıktıktan sonra tüm detayları anlatmanı bekliyoruz
iyiyim cukulatam sen nasılsın bugünNasılsın baloncuğummm
ayy hadi inşallah kuzucumtabiki de anlatırım canım bütün güldüklerim şeyler bu ay başıma geldi salı günü anlatacağım inşallah
iyiyim cukulatam sen nasılsın bugün
ayy hadi inşallah kuzucum
işler güçler ne alemde.. akşamki işler güçleriyiyim kuzum bende
Gerçekten mi maşallah o zaman kuzuyaHa bu arada balım bu bebiş tek gecelik ilişkide oldu hiç bu ay umudum yokdu doğruymuş tek ilişkide hamile kalmak
Evit tabi detayli nasil oldu hangi gun hepsibeta sonucun çıktıktan sonra tüm detayları anlatmanı bekliyoruz
Anaaam yeni uyandim bacilar geliyom
Aaa hayir olsun askos balik kismettir ne guzel ruya görmüşsün ❤❤simdi kendimi ppye koyucam bak bakalim doğru kisimiİstanbul'a geliyormuş bir gece bende kalacakmış.
Yemek falan hazırlıyorum işte yiyoruz sonra oturma odamın ortasında cam havuz varmış sözde gosteriyorum bak diye Ama altı nasıl balık anlatamam irili ufaklı dünya kadar balık varmış.
Sonra eşime açıklama yapıyorum nerden tanıdığımı sözde çok eskiden faceden tanışmışiz daha önce görüşmüşuz falansonra uyuyoruz işte öyle ama en çok merak ettiğim Hemsirecik kumral mısın kız
Balosum waytimla ayni anda gebe kalacaz anlasilan balikli rüya görmüş baaak❤❤ bende bugun rüyamda erkek bebisimi gördüm tostoparlak tatlu bir yavruydu ayyy insallahhhbombalara gelHemsirecik açıklama bekliyoryz
ama ben başka konuya takıldım enişte burayı bilmiyoremi
bekliyoreeee meraklaaaAnaaam yeni uyandim bacilar geliyom
Aaa hayir olsun askos balik kismettir ne guzel ruya görmüşsün ❤❤simdi kendimi ppye koyucam bak bakalim doğru kisimi
Balosum waytimla ayni anda gebe kalacaz anlasilan balikli rüya görmüş baaak❤❤ bende bugun rüyamda erkek bebisimi gördüm tostoparlak tatlu bir yavruydu ayyy insallahhh
Hoş geldin uğur getirsin topik sanaMerhabalar, aranızda yeniyimAllah hepimize hayırlısı ile gönlümüzdekini versin, bizi bebeklerimize hayırla kavuştursun
Paresilaaa beni de listeye ekler misiniz? Bat 29ekim
Koydum gittibekliyoreeee meraklaaa
Akşam sabah gelir bacım akintim çoğalmışkuzum geldi mi kırmızılar
HoşgeldinMerhabalar, aranızda yeniyimAllah hepimize hayırlısı ile gönlümüzdekini versin, bizi bebeklerimize hayırla kavuştursun
Paresilaaa beni de listeye ekler misiniz? Bat 29ekim
Ah çok teşekkür ederim inşallah, bekleyen herkes hayırlı haberler alır ben dahilHoş geldin uğur getirsin topik sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?