Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AA neden öyle dedin ki canım? Niye hemen olmamış dedin?
Biz ilçedeyiz burda şartlar sıkıntılı biraz malum. Siz merkezde rahat mısınız?
Burda hemen bebek yapan cok kisi var evliliklerini yasayamadilar hayatlarindan bıkmışlar bir araya gelince asla rahat oturamıyorlar bizim gibi hadi diyince cikamiyorlar vs... merkez her seyin yakin olmasi yonunden evet rahat ama görev olarak ayni mesela az once aradi aksam göreve gidicez diye simdi ona yemek hazırlıyorum
İsmi lazım değil baş harfi Bal0ncuk
Ama aramızda kalsın kimse duymasın
Aaaa demek Bal0ncuk haa asla soylemem sirrin bende

İsmi lazım değil baş harfi Bal0ncuk
Ama aramızda kalsın kimse duymasın
ben güzel değilmi dedim

Kizlar ben aksamlari yapiyorumya ovulasyon testini dun baloncuk arkadas 12-5arasi demisti bgunyanima test aldim sizce 2 saat sonra yapayim mi yoksa aksam mi dvam edeym
kuzum ben önerilen saat olarak söyledim...
akşamları yapanda var...
hergün aynı saate yapki kaçırma

şey dün gece 01.00 sularında hallettik o işi çiçeem
helal sana çikolatam

Enişte beyi alkışlıyorum gerçekten Allah razı olsun ondan ki seni yormuyor kuzum tam tersi olsaydı bir de onjnla uğraşacaktın can can sabrin sonu selamet kuzu az kaldu Bal0ncuk

Yumurtlama öncesini değerlendiremedik ama sonrası güzel
ohhh topak topak bebe olsun
ohh be canlanın şöyleeeee

2 gune bir de insan skılıyor
heyy dostum
sıkılmak yok
bebe emek ister

Enişte beyi alkışlıyorum gerçekten Allah razı olsun ondan ki seni yormuyor kuzum tam tersi olsaydı bir de onjnla uğraşacaktın can can sabrin sonu selamet kuzu az kaldu Bal0ncuk
inşallah bu sabrın sonu selamettir beyazım

kız ben yumurtlamada 2 gün değerlendirdim garanti olsun bugünü de değerlendiricem 3 gün olmuş olucak ikimizde baygınlık geçiricez artık
Ha gayret bacım ben senden umutluyum biz artık demir kadro olduk bir kaç kişi siz bari gebe kalın gidiverin

Alternatif sun bize.bacim benim aklım durdu artık dolabi mi yenleyim neyapiyim
Askos benim en buyuk silahim mum ve kokular odayi hazirlarim tutsu yakarim kendim giyinirim Sonra kocikomu alirim getiririm kontrol bende olur o zaman cok hoşuma gidiyor.yeni seyler deniyorum mesela kayganlastiricilar 1 den fazla olmasina aşırı yardimci oluyor sac bas değiştirin mesela kestirin boyatin kocanizin beklemeyecegi seyler yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…