- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.082
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.561
Burda hemen bebek yapan cok kisi var evliliklerini yasayamadilar hayatlarindan bıkmışlar bir araya gelince asla rahat oturamıyorlar bizim gibi hadi diyince cikamiyorlar vs... merkez her seyin yakin olmasi yonunden evet rahat ama görev olarak ayni mesela az once aradi aksam göreve gidicez diye simdi ona yemek hazırlıyorumAA neden öyle dedin ki canım? Niye hemen olmamış dedin?
Biz ilçedeyiz burda şartlar sıkıntılı biraz malum. Siz merkezde rahat mısınız?
Aaaa demek
ben güzel değilmi dedim
kuzum ben önerilen saat olarak söyledim...Kizlar ben aksamlari yapiyorumya ovulasyon testini dun baloncuk arkadas 12-5arasi demisti bgunyanima test aldim sizce 2 saat sonra yapayim mi yoksa aksam mi dvam edeym
helal sana çikolatamşey dün gece 01.00 sularında hallettik o işi çiçeem
ben güzel değilmi dedim
kuzum ben önerilen saat olarak söyledim...
akşamları yapanda var...
hergün aynı saate yapki kaçırma
helal sana çikolatam
kız ben yumurtlamada 2 gün değerlendirdim garanti olsun bugünü de değerlendiricem 3 gün olmuş olucak ikimizde baygınlık geçiricez artık2 gune bir de insan skılıyor
ohhh topak topak bebe olsunYumurtlama öncesini değerlendiremedik ama sonrası güzel
heyy dostum2 gune bir de insan skılıyor
inşallah bu sabrın sonu selamettir beyazımEnişte beyi alkışlıyorum gerçekten Allah razı olsun ondan ki seni yormuyor kuzum tam tersi olsaydı bir de onjnla uğraşacaktın can can sabrin sonu selamet kuzu az kalduBal0ncuk
Ha gayret bacım ben senden umutluyum biz artık demir kadro olduk bir kaç kişi siz bari gebe kalın gidiverinkız ben yumurtlamada 2 gün değerlendirdim garanti olsun bugünü de değerlendiricem 3 gün olmuş olucak ikimizde baygınlık geçiricez artık
ah kuzum hep birlikte gidelim inşallahhhHa gayret bacım ben senden umutluyum biz artık demir kadro olduk bir kaç kişi siz bari gebe kalın gidiverin
kız zevk için yapsak 2-3 günde bir yapıyoruz da şimdi yumurtlama gördüğümüz için istemsiz bir sıkılma oluyorBebek icin degil zevk icin yapin yorulmazsiniz
Aaaa biz gunde2 3 hzhzhzhzjkız zevk için yapsak 2-3 günde bir yapıyoruz da şimdi yumurtlama gördüğümüz için istemsiz bir sıkılma oluyor
Ders 1 başla bacım bu konuda sana ihtiyacımız var destek olalım birbirimizeBebek icin degil zevk icin yapin yorulmazsiniz
Eskiden bende sıkılıyorum diyordum simdi eğlenceli seyler yapiyorum farkli şeyler deniyoruz asla sıkılmıyorum suanda asiri egleniyorumDers 1 başla bacım bu konuda sana ihtiyacımız var destek olalım birbirimize
Kiz bacım ne yiyonuz amanin bacım buraya bak birkız zevk için yapsak 2-3 günde bir yapıyoruz da şimdi yumurtlama gördüğümüz için istemsiz bir sıkılma oluyor
Alternatif sun bize.bacim benim aklım durdu artık dolabi mi yenleyim neyapiyimAnca kurtarıyor hshshshsh
Askos benim en buyuk silahim mum ve kokular odayi hazirlarim tutsu yakarim kendim giyinirimAlternatif sun bize.bacim benim aklım durdu artık dolabi mi yenleyim neyapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?