- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.941
Nesi varmış senin şişininYok kodum bozuk onu anlamış olacağım kuzumSorun bende diyeceğim yani. Şişimin hcg konsantrayonu benimle alay ediyor
hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah kuzuuuuumHemen 5 dk içinde kuzumBi testim daha var cuma yaparım belki. Yapsam da yapmasam da randevum var gideceğim zaten. Ya nasip
Hiç stresli değilim canım inan. Geçen ay da testte böyle çıktı, hamile değildim. O yüzden sakinim. Hatta test için bi topik açıcam birazdan bakalım böyle olup hamile çıkan var mıymışYa niye erken test yaptın ki kendini boşu boşuna Strese sokuyorsun silik çizgi var mı yok mu diye anlamaya çalışıyorsun Keşke bekleseydin gününü boşu boşuna erkenden strese girmeseydin
Bana namı diğer polyanna derler şişim bile pozitifNesi varmış senin şişinin
Sorarlarsa doğuştan gebeyim ondan bu hep pozitif haller dersin
Olacak inşallah
Oyyy az kalmış hadi güzel haberlerle gel inşallah canım
Yaaaa ben bunu yerim kiiiiiii
Çok mersi teşekkür ederim ve sen de karşılık olarak hangi kısmını sevmenden hoşlanıyorsa onu yap benim yerime
Bir de dog pozisyonun farklı versiyonu var. Dogun yüz yüze bakanı deniliyor. Onda da çok kalan varmış. Bacaklar omuzda da deniliyor..
Yolu bir türlü bulamıyorlar ki biz buldurmaya çalışıyoruz
Burada su ovulasyondan neler cektigimi cok iyi biliyonuzAy olur mu hiç dışlamak
Kusura bakma olur mu bu dönem biraz fazla yoğundum iş yerinde.
Akşama ekleyeceğim
İnşAllah istediğinin sancısıdır canım
Hoşgeldin fıstık nerelerdesin
Sürekli olmasa da koyu çıkıyor
Bunu en iyiAkmerim bilir
Pco olup prensese hamiş annemiz
Canım kocam gıkk demiyor yiyor kıyamamAma korkuyorum bi gün elimde kalacak adam diye Ceviz yedin mi yiğidim derken
Vallha cani süt öneriliyor ben ama icmedigim icin bilemyicem . Yillardir ülser den cok cektim . Simdi ise sadece beni gaviscone kurtariyor hemde aninda kesiyor eczanelerde satiliyor .
Ben de aynıyım keçi boynuzu özünü sabah akşam 1er yemek kaşığıdevam bacım mecbur yiyecekler ben en son keçi boynuzu özünü dayamıştım ki kesinlikle yemez pekmez
Yaaa kıyamamBurada su ovulasyondan neler cektigimi cok iyi biliyonuz
Ben de aynıyım keçi boynuzu özünü sabah akşam 1er yemek kaşığı
C çizgisi kadar ya da daha koyuysa pik yaptı demektir. Pik yapınca değerlendirmeye başlanır. Çatlamadan önce spermler yumurtayı bekler içeride :)Silikleşince de çatladı diyoruz. Silikleştikten sonra yumurtanın döllenmek için hazır olduğunu anlıyoruz. 3 gün daha değerlendiriyoruz. Sperm sorunu yoksa her gün yoksa gün aşırı. Sonrası kafanıza göreKızlar, size bir şey danışmak istiyorum. Şimdi yine ovulasyon testi yaptım. Bu 3.akşam ve yine 2.çizgi kopkoyu.
2.çizginin koyu olması yumurtlamanın olduğu anlamına mı geliyor yoksa yumurtlama bu 2. Çizgi silikleşmeye başladığı zaman mı gerçekleşir?
Prospektüsünü okudum ama emin olmak istedim 3 gün üst üste çok koyu görünce.
Teşekkür ederimC çizgisi kadar ya da daha koyuysa pik yaptı demektir. Pik yapınca değerlendirmeye başlanır. Çatlamadan önce spermler yumurtayı bekler içeride :)Silikleşince de çatladı diyoruz. Silikleştikten sonra yumurtanın döllenmek için hazır olduğunu anlıyoruz. 3 gün daha değerlendiriyoruz. Sperm sorunu yoksa her gün yoksa gün aşırı. Sonrası kafanıza göre
Ben almıyorum ama doğrusunu bende öğreneyim.ben kırmızıları gördüm Kasım başlığında yerimi aldım bu bat verimli geçmeyen arkileri de tabloya beklerim :)
bir sorum olucak regl zamanı folik asit alınıyor mu? normalde içiyorum ama bu zamanlarda kanı sulandırır mı bilemedm? zaten 3 4 gün zorlu geçiyor
Folik asidi gün aksatmadan içiyorum. Hiçbir sorun yaşamadımben kırmızıları gördüm Kasım başlığında yerimi aldım bu bat verimli geçmeyen arkileri de tabloya beklerim :)
bir sorum olucak regl zamanı folik asit alınıyor mu? normalde içiyorum ama bu zamanlarda kanı sulandırır mı bilemedm? zaten 3 4 gün zorlu geçiyor
süper o zaman ben de içiyimFolik asidi gün aksatmadan içiyorum. Hiçbir sorun yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?