Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya niye erken test yaptın ki kendini boşu boşuna Strese sokuyorsun silik çizgi var mı yok mu diye anlamaya çalışıyorsun Keşke bekleseydin gününü boşu boşuna erkenden strese girmeseydin
Hiç stresli değilim canım inan. Geçen ay da testte böyle çıktı, hamile değildim. O yüzden sakinim. Hatta test için bi topik açıcam birazdan bakalım böyle olup hamile çıkan var mıymış
Nesi varmış senin şişinin
Sorarlarsa doğuştan gebeyim ondan bu hep pozitif haller dersin
Olacak inşallah
Bana namı diğer polyanna derler şişim bile pozitif
hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah kuzuuuuum
E effok umm Aminn

Insallah bebegim yaaa

Burada su ovulasyondan neler cektigimi cok iyi biliyonuz

Kızlar bir arkadaşım 9 haftalık hamile aksamları mide ekşimesi yaşıyomus ne iyi gelir diye soruyoooo
MNbeyaz Akmerim @Mavis222
Kızlar siz bilirsiniz belki
Vallha cani süt öneriliyor ben ama icmedigim icin bilemyicem . Yillardir ülser den cok cektim . Simdi ise sadece beni gaviscone kurtariyor hemde aninda kesiyor eczanelerde satiliyor .
tr de adi nedir bilemiycem burada gaviscon diye geciyor

Kızlar, size bir şey danışmak istiyorum. Şimdi yine ovulasyon testi yaptım. Bu 3.akşam ve yine 2.çizgi kopkoyu.
2.çizginin koyu olması yumurtlamanın olduğu anlamına mı geliyor yoksa yumurtlama bu 2. Çizgi silikleşmeye başladığı zaman mı gerçekleşir?

Prospektüsünü okudum ama emin olmak istedim 3 gün üst üste çok koyu görünce.

C çizgisi kadar ya da daha koyuysa pik yaptı demektir. Pik yapınca değerlendirmeye başlanır. Çatlamadan önce spermler yumurtayı bekler içeride :)Silikleşince de çatladı diyoruz. Silikleştikten sonra yumurtanın döllenmek için hazır olduğunu anlıyoruz. 3 gün daha değerlendiriyoruz. Sperm sorunu yoksa her gün yoksa gün aşırı. Sonrası kafanıza göre

Teşekkür ederim
O zaman şu an 3 gündür pik halde. Çatlamasını bekleyeceğim

ben kırmızıları gördüm Kasım başlığında yerimi aldım bu bat verimli geçmeyen arkileri de tabloya beklerim :)
bir sorum olucak regl zamanı folik asit alınıyor mu? normalde içiyorum ama bu zamanlarda kanı sulandırır mı bilemedm? zaten 3 4 gün zorlu geçiyor

Ben almıyorum ama doğrusunu bende öğreneyim.

Folik asidi gün aksatmadan içiyorum. Hiçbir sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…