Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canım, nolsun aynı her şey, sen ne yapıyorsun ev bitti mi?
Bal0ncuk yoğun çalışıyordu bu ara, ondan çok giremiyor bi iki gündür

iyidir benden de evet şükür bitti evimdeyim.
şimdi dekoratif alışverişler yapıyorum Kocam atacak evden ben her gün ayrı bir kargo

iyidir benden de evet şükür bitti evimdeyim.
şimdi dekoratif alışverişler yapıyorum Kocam atacak evden ben her gün ayrı bir kargo
Bende artık evime geçmek istiyorum yaaaa taşınmak yerleşmek de gözümde buyuyor nasil yapicam bilmiyorum saglikla guzellikle otur canim sende

Tatlım henüz test sonucu çıkmadı. İstanbul'a çoğu hastane de yer yok. Yapılan testler de geç çıkıyor. Ancak, ben de herhangi bir belirti yok.
Gerçi artık saldık çayıra resmen...
Çünkü, burda virüs yüzünden kapanan yerlere bizleri atıyorlar çalışmamız için...

çok saçma sistem orda yaptıkları iş.. millet iş görsün hesabını yapıyorlar sanırım.
aman çok dikkat et.

Bayanlar merhaba
bizde 3.5 yıldır bebek çalışmalarına devam ediyoruz eşim ve llk defa sperm testi verecek İstanbul Anadolu yakasında labaratuvarlara bakıyoruz. Sonucu doktorumuza götüreceğiz. İstanbul labaratuvarlari var bileniniz var mi nasıl dir. Birkaç lavratuar daha araştırdım ama bakılan değerler olsun uygulanan yöntem olsun farklı farklı yani kime güveneceğimise şaşırmış durumdayız. Birde Kartal'da bir lavratuar var bunuda arkadaşıma devlet hastanesi doktoru tavsiye etmiş intermar klinik varmış bana varmı bu konuda tavsiyeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…