- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.961
Günaydın Kızceler.
MNbeyaz ve E effok ne durumdasınız kızlar nasıl gidiyor ?
Bal0ncuk bu ara sakin misin ne bir yok umarım ?
olive_bluto görünmez oldun gittin
Paresilaaa arkadaşından test sonucu ne çıktı göremedim ?
günaydın canım, nolsun aynı her şey, sen ne yapıyorsun ev bitti mi?
Bal0ncuk yoğun çalışıyordu bu ara, ondan çok giremiyor bi iki gündür
Bende artık evime geçmek istiyorum yaaaa taşınmak yerleşmek de gözümde buyuyor nasil yapicam bilmiyorum saglikla guzellikle otur canim sendeiyidir benden de evet şükür bitti evimdeyim.
şimdi dekoratif alışverişler yapıyorum Kocam atacak evden ben her gün ayrı bir kargo
Tatlım henüz test sonucu çıkmadı. İstanbul'a çoğu hastane de yer yok. Yapılan testler de geç çıkıyor. Ancak, ben de herhangi bir belirti yok.Günaydın Kızceler.
MNbeyaz ve E effok ne durumdasınız kızlar nasıl gidiyor ?
Bal0ncuk bu ara sakin misin ne bir yok umarım ?
olive_bluto görünmez oldun gittin
Paresilaaa arkadaşından test sonucu ne çıktı göremedim ?
Sende bendensin bende daha gunaydin diyemedim burdaGünaydına yetişemedim valla herkese tüü nayy dııın
Paresilaaa 'cım bu arada beni listeye eklemişsin teşekkür ederim Akşam resmen sırf bunun için girip kontrol ettim. Bu gruba girmeye çok kararlıyım, kapıdan olmasaydı bacadan girecektim çok belli
Selam canımSelam kızlar
Bende artık evime geçmek istiyorum yaaaa taşınmak yerleşmek de gözümde buyuyor nasil yapicam bilmiyorum saglikla guzellikle otur canim sende
Tatlım henüz test sonucu çıkmadı. İstanbul'a çoğu hastane de yer yok. Yapılan testler de geç çıkıyor. Ancak, ben de herhangi bir belirti yok.
Gerçi artık saldık çayıra resmen...
Çünkü, burda virüs yüzünden kapanan yerlere bizleri atıyorlar çalışmamız için...
Ya hiç sormaSende bendensin bende daha gunaydin diyemedim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?