Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok saçma sistem orda yaptıkları iş.. millet iş görsün hesabını yapıyorlar sanırım.
aman çok dikkat et.

İş görülemiyorki...
Kalemi aç duruşma yap, keşfi ertele o kadarcık...
Ama yine de kalemde duruyoruz
Avukatlar şikayet ediyor.
Bu dönemi hem hastalıksız hem de soruşturma geçirmeden atlatırsam ne mutlu bana

Benim bir bilgim yok maalesef canım

kuzumm hayırlı olsun inşallah kan ne zaman vericeksin
Yarin vericem insallah canim cok tsk ederim allah bekleyen herkese versin herkes adete 1 hafta kala ogrendi bende cikmamisti bile 5 gun once yesy yaptim onda da cikmamisti simdi bugun cikti rüyamızda gördük esimle ikimiz hemde gittik aldik =)

inşallah canım..

canım çok sevindim ya siz ne zamandır istiyordunuzz

Kizlar merhaba ben gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
galiba mı hamilesin baya çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla gelir de hayatına renk katar minik

galiba mı hamilesin baya çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla gelir de hayatına renk katar minik
Minik mi minikler mi tam 3 kez yumurtladım bu ay babam ikiz zaten riskimiz var çoğulda allah tekde olsa cift te olsa hayirlisini versin sagol canimmmm allah razi olsun sizleri de gebe gormeyi istiyorum Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…