- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.981
çok saçma sistem orda yaptıkları iş.. millet iş görsün hesabını yapıyorlar sanırım.
aman çok dikkat et.
Benim bir bilgim yok maalesef canımBayanlar merhaba
bizde 3.5 yıldır bebek çalışmalarına devam ediyoruz eşim ve llk defa sperm testi verecek İstanbul Anadolu yakasında labaratuvarlara bakıyoruz. Sonucu doktorumuza götüreceğiz. İstanbul labaratuvarlari var bileniniz var mi nasıl dir. Birkaç lavratuar daha araştırdım ama bakılan değerler olsun uygulanan yöntem olsun farklı farklı yani kime güveneceğimise şaşırmış durumdayız. Birde Kartal'da bir lavratuar var bunuda arkadaşıma devlet hastanesi doktoru tavsiye etmiş intermar klinik varmış bana varmı bu konuda tavsiyeniz
kuzumm hayırlı olsun inşallahKizlar merhababen gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
Yarin vericem insallah canim cok tsk ederim allah bekleyen herkese versinkuzumm hayırlı olsun inşallahkan ne zaman vericeksin
İş görülemiyorki...
Kalemi aç duruşma yap, keşfi ertele o kadarcık...
Ama yine de kalemde duruyoruz
Avukatlar şikayet ediyor.
Bu dönemi hem hastalıksız hem de soruşturma geçirmeden atlatırsam ne mutlu bana
Benim bir bilgim yok maalesef canım
canım çok sevindim ya siz ne zamandır istiyordunuzzYarin vericem insallah canim cok tsk ederim allah bekleyen herkese versinherkes adete 1 hafta kala ogrendi bende cikmamisti bile 5 gun once yesy yaptim onda da cikmamisti simdi bugun cikti rüyamızda gördük esimle ikimiz hemde gittik aldik =)
Kizlar merhababen gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
galiba mı hamilesin bayaKizlar merhababen gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
ay inşallah yaa gördükçe daha çok hevesleniyorum ama hadi hayırlısıAyyy 2 konu takip ediyorum burada 2 sinde de aynı anda bebiş haberi aldım..
Darısı başımıza inşallahhh
inşallah inşallahAyyy 2 konu takip ediyorum burada 2 sinde de aynı anda bebiş haberi aldım..
Darısı başımıza inşallahhh
Amin kuzumm allah razi olsunnnhadi inşallah gözün aydın.. bebeğin sağlıcakla seninle olarak ilerlesin inşallah..
ay inşallah yaa gördükçe daha çok hevesleniyorum ama hadi hayırlısı
Minik mi minikler mi tam 3 kez yumurtladım bu aygaliba mı hamilesin bayaçok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla gelir de hayatına renk katar minik
Amin kuzumm allah razi olsunnn
Aynen öyle =)azimlen edeceğiz uşakları
Konu açtım az once orda herseyi yazdim bak canim gebelik kategorisinde =)evet bu ay neler yaptın onları paylaş bizimde kulağımıza küpe olsun
Konu açtım az once orda herseyi yazdim bak canim gebelik kategorisinde =)
Dur kopy paste yapayim =)ama buradakilere de paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?