Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve daha belirtileri sayıyorum

* Mide bulantısı
* Gece acikma ( gece asla acikmam ve uyanmam)
*Ateş basmalari
*Fazla uyuma ve bazen aşırı uykusuzluk
*Göğüs haresinin genişlemesi yeni oluştu resmen
*Adete 5 gün kalaya kadar adet sancısı cektim ve yumurtaliklarim ağrıdı.
*Gecenin 4 unde çiğköfte aserdim ve uyuyamadim resmen gitti esim aldi :)
*Birliktelik esnasinda ciddi anlamda daralma hissettim sanki kapandı orasi.
*Hic sivilcem çıkmazdı çıktı

Adete 10 ila 7 gun kala kanda negatif cikti testte de negatifti 5 gün oncesine kadar. Bat tarihim bugün adet olmadim hicbir sanci da yok bugun erken gebelik testi aldik çünkü esimle ruya gorduk ikimizde resim altta kizlar

Yarin kan vericem insalah

ALLAH herkese istediği kadar bebek versin

Eklentiler

• 20201022_124635.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 30
Minik mi minikler mi tam 3 kez yumurtladım bu ay babam ikiz zaten riskimiz var çoğulda allah tekde olsa cift te olsa hayirlisini versin sagol canimmmm allah razi olsun sizleri de gebe gormeyi istiyorum Allahtan
yaaa minikler mi daha güzel yaHayırlısı olsun tabiki. sağolasın inşallah bizi de görürsün buraları bırakmazsan

Paresilaa ben gebeyim yarin test vericem beta sonucu gönderirim hamiş olarak ekleyebilirsin ☺

Eklentiler

• 20201022_124635.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 22
Vuvvvvv tebrik ederim canım
Sağlıkla sıhhatle devam etsin
Kan değerinde çok iyi çıksın
Tebrikler canım
SAĞOL canim vallahi senin topik uğurlu geldi Rabbim istedi verdi ama cidden hep burdaki seyleri denedim ve pozirifi gordum Alla isteyen herkese versinnn inslalah canimm

Selam arkadaşlar

Bugün 4.gün ve ovulasyon testim hala çift koyu çizgi. Pko da var. Bu yumurtam çatlamıyor anlamına mı geliyor?
İnternette vs ilk çift çizgiden 24 saat sonra yumurtlama olur ve silikleşmeye başlar diyot ama benim 4.gün oldu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…