- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.021
Selam arkadaşlar
Bugün 4.gün ve ovulasyon testim hala çift koyu çizgi. Pko da var. Bu yumurtam çatlamıyor anlamına mı geliyor?
İnternette vs ilk çift çizgiden 24 saat sonra yumurtlama olur ve silikleşmeye başlar diyot ama benim 4.gün oldu artık.
çatlama iğnesi mi var ?
Bende pco luyum ama ovü takibini yaparken çatlamatma ya karar verince netleştiremedim günleri.Yok hayır hiçbir şey kullanmıyorum sadece ovulasyon testi yapıyorum
Hayirli olsun canim saglikla ilerlesin. Yalniz resmen iliski gunlerimiz ayni hepsiiii26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve daha belirtileri sayıyorum
* Mide bulantısı
* Gece acikma ( gece asla acikmam ve uyanmam)
*Ateş basmalari
*Fazla uyuma ve bazen aşırı uykusuzluk
*Göğüs haresinin genişlemesi yeni oluştu resmen
*Adete 5 gün kalaya kadar adet sancısı cektim ve yumurtaliklarim ağrıdı.
*Gecenin 4 unde çiğköfte aserdim ve uyuyamadim resmen gitti esim aldi :)
*Birliktelik esnasinda ciddi anlamda daralma hissettim sanki kapandı orasi.
*Hic sivilcem çıkmazdı çıktı
Adete 10 ila 7 gun kala kanda negatif cikti testte de negatifti 5 gün oncesine kadar.Bat tarihim bugün adet olmadim hicbir sanci da yok bugun erken gebelik testi aldik çünkü esimle ruya gorduk ikimizde resim altta kizlar
Yarin kan vericem insalah
ALLAH herkese istediği kadar bebek versin
Bende pco luyum ama ovü takibini yaparken çatlamatma ya karar verince netleştiremedim günleri.
o yüzden sordum..
kullandım. 2 sefer negatif bu ay ara verdik. doğal küçük ihtimal ama deneyelim dedik. aşılama düşünüyoruz önümüzde ki ay.Tam anlamadım. Çatlatma iğnesi mi kullanacaksınız?
Tebrikler harika haberrKizlar merhababen gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
Adetine ne kadar zaman var şu an canm ?Selam arkadaşlar
Bugün 4.gün ve ovulasyon testim hala çift koyu çizgi. Pko da var. Bu yumurtam çatlamıyor anlamına mı geliyor?
İnternette vs ilk çift çizgiden 24 saat sonra yumurtlama olur ve silikleşmeye başlar diyot ama benim 4.gün oldu artık.
SAĞOL canim vallahi senin topik uğurlu geldi Rabbim istedi verdi ama cidden hep burdaki seyleri denedim ve pozirifi gordumAlla isteyen herkese versinnn inslalah canimm
Selam arkadaşlar
Allah seni
İyi güldürdün beni valla
Selam canım
6 gün varTebrikler harika haberr
Adetine ne kadar zaman var şu an canm ?
Mutluluğunda ufacık bir katkımız var ise ne mutlu bize canım
Aminnnnn inşallah canım
Akmerim daha iyi yardımcı olur ama
O şey diyordu tavuk gibi yumurtlayıp duruyorumhep koyu diyordu sonunda bebiş haberi verdi
İnşAllah sende o haberi verirsin bizlere
Ay sende benim gibi hamis ol ozaman insallahHayirli olsun canim saglikla ilerlesin. Yalniz resmen iliski gunlerimiz ayni hepsiiii
senin son reglin kac kac aradi idi
Bol bol degerlendir canim haber verme sirasi sende =)
Kendimle işte bagdastirmaya calisiyorum suanAy sende benim gibi hamis ol ozaman insallah26 eylul son adet tarihim. 5 gn once negatifti oysa =)
Aynen bak bu ay bende 3 kez yumurtlafimMutluluğunda ufacık bir katkımız var ise ne mutlu bize canım
Aminnnnn inşallah canım
Akmerim daha iyi yardımcı olur ama
O şey diyordu tavuk gibi yumurtlayıp duruyorumhep koyu diyordu sonunda bebiş haberi verdi
İnşAllah sende o haberi verirsin bizlere
Baslangic canim.Kendimle işte bagdastirmaya calisiyorum suankac gun adet ?? 26eylul bitis gnumuydu baslangcmi
Bol bol degerlendir canim haber verme sirasi sende =)
ahahahahhh şu köyün çeşmesi lafını eşim çok kullanıyorYa valla bu da köyün çeşmesi değil ki
Çift çizgiyi gördüğümden beri her gün değerlendiriyoruz ama yoruldum sıkıldım
Suan bende bir umutBaslangic canim.
1 ekimde siddetli kasik agridi uzayan sumuksu yapi geldi ilk defa bu kdr 3rken gördüm yumurtlamayai hemen degerlendirdim sonra diger tarihlerde de geldi 3 kez farkli gunlerde o yumurtamsi aki gördum en son 13 unde gördüm onu baska görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?