Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çatlama iğnesi mi var ?

Hayirli olsun canim saglikla ilerlesin. Yalniz resmen iliski gunlerimiz ayni hepsiiii
senin son reglin kac kac aradi idi

Kizlar merhaba ben gebeyimmmmm sanirimmmmmmm erken gebelik testi aldim bugun yaptim az önce daha oncekiler negatif cikmisti bugun bat tarihim
Tebrikler harika haberr
Adetine ne kadar zaman var şu an canm ?

SAĞOL canim vallahi senin topik uğurlu geldi Rabbim istedi verdi ama cidden hep burdaki seyleri denedim ve pozirifi gordum Alla isteyen herkese versinnn inslalah canimm

Mutluluğunda ufacık bir katkımız var ise ne mutlu bize canım
Aminnnnn inşallah canım
Akmerim daha iyi yardımcı olur ama
O şey diyordu tavuk gibi yumurtlayıp duruyorum hep koyu diyordu sonunda bebiş haberi verdi
İnşAllah sende o haberi verirsin bizlere

Ya inşallah. 4 gündür kasık sancım ve kramplarım var.
Yumurtluyorum ha bire
Akmerim haberler sende

Aynen bak bu ay bende 3 kez yumurtlafim

Kendimle işte bagdastirmaya calisiyorum suankac gun adet ?? 26eylul bitis gnumuydu baslangcmi
Baslangic canim.

1 ekimde siddetli kasik agridi uzayan sumuksu yapi geldi ilk defa bu kdr 3rken gördüm yumurtlamayai hemen degerlendirdim sonra diger tarihlerde de geldi 3 kez farkli gunlerde o yumurtamsi aki gördum en son 13 unde gördüm onu baska görmedim

Suan bende bir umut benimde 25 eylülde regl ama uygulamaya baktim gunlerin hepsii ayni

Tabi herkesin vucut hormon bir degil, ama olsundu..ben gene de umutlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…