Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay
Ben burayı nasıl gormemşim bende düşünyrm hazırandan beri topik gezıyrm bana da ugur getersn inş burası baya hamile var, darısı ben ve dıger isteyenlere

Test yaptım bu gün canım şöyle çıktı. Eki Görüntüle 2708412
Tebrklerrrrrrr
kız bat tarihi 27-28 ekim olan var mı?
belirtiniz var mı?
Bennnn 29 Ekim diyeyim yani benim regllerm düzensiz aslında doktora gittiğim ay 39 günde 1 oluyorsun demişti geçen 33 günde bir denk gelecek şekilde oldum şu an 32.gündeyim ama regl öncesi ağrılarından çekiyorum maalesef ayaklarım üşüyor ama o da mevsimseldir sanıyorum
Bende test yaptim negatif cikti bu ayda olmadi ...
Moralim cok dustu ya
Eee ben burada 2.çizgiy görüyorım ama

anladım kuzu inşallah olmayız

Bunu ne zaman yaptın kaç dakika sonra resim çektin ? Yani sanki silik çizgi var orda kuruma falan mı ?
Resimde neden oyle cikmis anlamadim normalde bakinca yok Yaptiktan bi kac dk icinde cektim baska acidanda cektim burda yok hem olsada reglim dundu bu yaptigim erken gebelik testi olsa keisn cikarrdi

Eklentiler

• 09439C3A-472F-44D0-BD5A-D7EA410CE127.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 55
Resimde neden oyle cikmis anlamadim normalde bakinca yok Yaptiktan bi kac dk icinde cektim baska acidanda cektim burda yok hem olsada reglim dundu bu yaptigim erken gebelik testi olsa keisn cikarrdi
Evet burada da görünmüyor garip..
Ama regl yoksa umut vardır, belki geç döllenme falandır.. düzenli mi olursun normalde yada yumrtlama tarihini biliyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…