Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet burada da görünmüyor garip..
Ama regl yoksa umut vardır, belki geç döllenme falandır.. düzenli mi olursun normalde yada yumrtlama tarihini biliyor musun ?
Simdi testi acip baktim ama 1 saat oldu nerdeyse golge gibi bisey bar tam olarak bilmiyorum adetim duzenli 28 gunde oluyorum tahminimce ayin 17 si yada 18 inde yumurtlamis olabilirim

nasılsın canımm
Valla haşatım çıktı canım.
Bugün duruşmalar vardı. Ekstra insan geliyor. Bşr arkadaşı başka mahkemeye görevlendirdiler. Bizim de duruşma var ama hakim yok. Diğer arkadaş nöbetçi hakimlerle duruşma çilesi çekti ben kalemde gelenlerden çektim. Vezneye git postaneye git. Canım çıktı.
Şimdi birde evi tamizleyecem. Yarın görümcem geliyormuş!!
Kasıklarım ağrıyor.
Anam ben de ne doluymuşum
Ne yazmışım
Sen nasılsın keyfin nasıl canım?
Ya inşallah. 4 gündür kasık sancım ve kramplarım var.
Yumurtluyorum ha bire
@Akmerim haberler sende

Allahım güzel haberler gelsin
Aynen bak bu ay bende 3 kez yumurtlafim
Mükafatını da aldın
Yarın kan sonucunu hemen yaz bizede
Ay

Ben burayı nasıl gormemşim bende düşünyrm hazırandan beri topik gezıyrm bana da ugur getersn inş burası baya hamile var, darısı ben ve dıger isteyenlere
Evettttt çok hamilemiz var. Yavaş yavaş doğumlarda başladu
Hoşgeldin o halde aramıza
Bende test yaptim negatif cikti bu ayda olmadi ...
Moralim cok dustu ya
Test bozuk olabilir.
İstersen tekrarla testi

Of keske bozuk olsa

kız bat tarihi 27-28 ekim olan var mı?
belirtiniz var mı?
Benim 29'u yakın tarih diye söylim dedim. Ben de ne hissettiğimden emin değilim ya deliriyorum galiba Böyle rahmimde bir şey sıkılıp bırakılıyormuş gibi oluyor ara ara. Ama regl sancısı gibi de değil, regl sancısı yaşamıyorum şu an, zaten benim regl sancım genelde 2 gün kala başlar gibi oluyor.

Gaipten bir ağrı hissediyorum kesin vallahi 2 ayda sıyırmaya başladım ben

Simdi testi acip baktim ama 1 saat oldu nerdeyse golge gibi bisey bar tam olarak bilmiyorum adetim duzenli 28 gunde oluyorum tahminimce ayin 17 si yada 18 inde yumurtlamis olabilirim

Pardon ayin 9 uyla 10 u adetten itibaren 18 inci gun oluyo
Bir saat geçmiş onu dikkate alma canım artık
Reglin gelmezse tekrarlarsin yine

yani kuzu bende açıkçası ya deliriyorum ya da gerçek belirtiler 4 gündür falan alt karın bölgesinde değişik ufaktan sancı ağrı gibi şeyler oluyor anlam veremediğim

Ah keşke tebrikler olsa :) hala beklemedeyim
Bu da bu sabah yaptığım test

Ama var diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…