- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.061
kız bat tarihi 27-28 ekim olan var mı?
belirtiniz var mı?
Çok umutluyum ama bende tek görücem diye düşünüyorumGaza gelip test yaptim regliye 2-3 gun var koccaa bir tek cizgi Teşekkürler
Simdi testi acip baktim ama 1 saat oldu nerdeyse golge gibi bisey bar tam olarak bilmiyorum adetim duzenli 28 gunde oluyorum tahminimce ayin 17 si yada 18 inde yumurtlamis olabilirimEvet burada da görünmüyor garip..
Ama regl yoksa umut vardır, belki geç döllenme falandır.. düzenli mi olursun normalde yada yumrtlama tarihini biliyor musun ?
Valla haşatım çıktı canım.nasılsın canımm
Mükafatını da aldınAynen bak bu ay bende 3 kez yumurtlafim
Evettttt çok hamilemiz var. Yavaş yavaş doğumlarda başladuAy
Ben burayı nasıl gormemşimbende düşünyrm hazırandan beri topik gezıyrm bana da ugur getersn inş burası baya hamile var, darısı ben ve dıger isteyenlere
Test bozuk olabilir.Bende test yaptim negatif cikti bu ayda olmadi ...
Moralim cok dustu ya
Pardon ayin 9 uyla 10 u adetten itibaren 18 inci gun oluyoEvet burada da görünmüyor garip..
Ama regl yoksa umut vardır, belki geç döllenme falandır.. düzenli mi olursun normalde yada yumrtlama tarihini biliyor musun ?
Of keske bozuk olsaValla haşatım çıktı canım.
Bugün duruşmalar vardı. Ekstra insan geliyor. Bşr arkadaşı başka mahkemeye görevlendirdiler. Bizim de duruşma var ama hakim yok. Diğer arkadaş nöbetçi hakimlerle duruşma çilesi çekti ben kalemde gelenlerden çektim. Vezneye git postaneye git. Canım çıktı.
Şimdi birde evi tamizleyecem. Yarın görümcem geliyormuş!!
Kasıklarım ağrıyor.
Anam ben de ne doluymuşum
Ne yazmışım
Sen nasılsın keyfin nasıl canım?
Allahım güzel haberler gelsin
Mükafatını da aldın
Yarın kan sonucunu hemen yaz bizede
Evettttt çok hamilemiz var. Yavaş yavaş doğumlarda başladu
Hoşgeldin o halde aramıza
Test bozuk olabilir.
İstersen tekrarla testi
Benim 29'u yakın tarih diye söylim dedim. Ben de ne hissettiğimden emin değilim ya deliriyorum galibakız bat tarihi 27-28 ekim olan var mı?
belirtiniz var mı?
Simdi testi acip baktim ama 1 saat oldu nerdeyse golge gibi bisey bar tam olarak bilmiyorum adetim duzenli 28 gunde oluyorum tahminimce ayin 17 si yada 18 inde yumurtlamis olabilirim
Bir saat geçmiş onu dikkate alma canım artıkPardon ayin 9 uyla 10 u adetten itibaren 18 inci gun oluyo
Bakalim insallah hamisimdir gizel olurdu yaniBir saat geçmiş onu dikkate alma canım artık
Reglin gelmezse tekrarlarsin yine
Ben ikisinde de göremedimBende test yaptim negatif cikti bu ayda olmadi ...
Moralim cok dustu ya
Kafam karıştı yorum yapamadımEleadora ama belkide ayin 12 sunde catlamistir (hayaller) o zaman ovulasyondan 10 gun gecmis olur ve testte cikmama ohtimali vardir
yani kuzu bende açıkçası ya deliriyorum ya da gerçek belirtiler 4 gündür falan alt karın bölgesinde değişik ufaktan sancı ağrı gibi şeyler oluyor anlam veremediğimBenim 29'u yakın tarih diye söylim dedim. Ben de ne hissettiğimden emin değilim ya deliriyorum galibaBöyle rahmimde bir şey sıkılıp bırakılıyormuş gibi oluyor ara ara. Ama regl sancısı gibi de değil, regl sancısı yaşamıyorum şu an, zaten benim regl sancım genelde 2 gün kala başlar gibi oluyor.
Gaipten bir ağrı hissediyorum kesinvallahi 2 ayda sıyırmaya başladım ben
Buradayım yine test günlerini başlattım canım ben aynı benGünaydın Kızceler.
@MNbeyaz ve @effok ne durumdasınız kızlar nasıl gidiyor ?
@Bal0ncuk bu ara sakin misin ne bir yok umarım ?
olive_bluto görünmez oldun gittin
Paresilaaa arkadaşından test sonucu ne çıktı göremedim ?
Ah keşke tebrikler olsa :) hala beklemedeyimTebrklerrrrrrr
Bennnn 29 Ekim diyeyim yani benim regllerm düzensiz aslında doktora gittiğim ay 39 günde 1 oluyorsun demişti geçen 33 günde bir denk gelecek şekilde oldum şu an 32.gündeyim ama regl öncesi ağrılarından çekiyorum maalesef ayaklarım üşüyor ama o da mevsimseldir sanıyorum
Eee ben burada 2.çizgiy görüyorım ama
Var benceAh keşke tebrikler olsa :) hala beklemedeyim
Bu da bu sabah yaptığım test
Eki Görüntüle 2708957
Ama var diyemiyorum
İnşallah vardırVar bence
bencede var gibiiii inşallah vardırrAh keşke tebrikler olsa :) hala beklemedeyim
Bu da bu sabah yaptığım test
Eki Görüntüle 2708957
Ama var diyemiyorum
canım bat ne zamandı önceki mesajlara bakamadım daİnşallah vardırTestlere çok tepkiliyim canım Yapmayı seviyorum ama güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?