Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim pikten sonra ovülasyon testlerim tam silikleşmedi, bazen günde 2 tane 3 tane ovü testi yaptığım oldu.
4 gün önce ovü testim pik yapmıştı.

Buda bugün ki yaptığım ovülasyon testim.pikten 4 gün sonra.

Bu normalmi?

normaldir canım bazen geç çatlayabiliyormuş
Pikten sonra hafiften silindi, yani hala daha çatlamamış olma ihtimali olur mu?
Nornalde pikten 36 saat sonra çatlamış olarak sayarız ya, bu silikleşme tam silikleşme mi olmalıki çatlamış olarak sayalım?

Pikten sonra hafiften silindi, yani hala daha çatlamamış olma ihtimali olur mu?
Nornalde pikten 36 saat sonra çatlamış olarak sayarız ya, bu silikleşme tam silikleşme mi olmalıki çatlamış olarak sayalım?
canım ben kaset olandan kullanıyorum ama benim yaptıklarımda tam sıfıra sıfır silinmiyor kıpkırmızı pik gördükten sonra bikaç gün içinde normal seviyede seninki gibi silik görünüm alıyor bence çatlamış olması lazım

Topiğin güzel anneleri ve anne adayları, herkese merhabalar. Yine pek yazmasamda hepinizi takipteyim. Hamilelere sağlıklı süreçler diliyorum, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Hamilelik bekleyenlere de dua ediyorum, Rabbim hepimize nasip etsin.

Adetim 1ekim başlayıp 7ekimde bitmişti. Biz 9ekimi değerlendirmiştik ama o gün hamile kalsaydım çoktan çıkardı, ki imkansız gibi bişey yumurtlama yoktu. Derken 9ekimde eşim göreve gitti, 10gün sonra 19unda geldi. Biz üst üste 3 gün değerlendirdik, 20-21-22 ekimi. Ovülasyon testi yapmıyorum, sadece adet programından takip ediyorum. Yoğun beyaz akıntı hangi gün geldi hatırlamıyorum ama 2gün falan bayağı aktı onu biliyorum. Adet programına göre 15i doğurganlık en yüksek seviyede. Ben ovülasyon dönemini kaçırdım sanırım ama yine tutar ümidi ile burda olduğu 3günü değerlendirdik. Ve eşimi tam 2aylık bir göreve daha uğurladım az önce. Bu satırları gözyaşları içerisinde yazıyorum, sinirlerim inanılmaz bozuldu,tutamıyorum kendimi. Hem gurbetteyim, hem yalnızım, hiç arkadaşım yok, TV anteni bozuk TV izleyemiyorum vakit geçsin diye, İnternet kısıtlı, içimi döküp soluk aldığım burda bir sizler varsınız. Hepinize hep dua ediyorum geceleri, Allah kucaklarımızı boş bırakmasın

Uzun oldu kusuruma bakmayın ama, sorum şu aslında. Takvime göre ovülasyon dönemini kaçırdım ama yine de hamile olma ihtimalim var mıdır hanımlar? Bat 29ekim. Ovülasyon da 17ekimde bitmiş gözüküyor ama yinede bir ihtimal var mıdır acaba? Sizler daha bilgilisiniz bu konuda, fikirlerinize ihtiyacım var.

Eklentiler

• IMG_20201022_173227.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 28
Yanlıs o uygulama en aznsan bende oyle ona gore hamilelik oluşmadı hiç

kuzum Allahtan umut kesilmez takvim aslına baktığın zaman normalden çok değişiklik gösterebiliyor benimde yumurtlamam güya 17sinde gösteriyordu ama ben bu ay 13ünde yumurtladım belki geç yumurtlama olmuş olabilir ya da bi yerlerde denk gelip döllenme yakalanmıştır ama olmasa bile biliyorum çok zor bir psikoloji içerisindesin kendini bu şekilde yıpratma derim bizim motivasyonumuz ne kadar yüksek olursa o kadar hamile kalmak için iyi bu ay olmazsa 2 ay sonra eşin geldiğinde olur bebişlerimiz kendilerine uygun zamanı bekliyorlar kuzum hayırlısıyla hayırlı vakitte gelsinler inşallah

Yanlıs o uygulama en aznsan bende oyle ona gore hamilelik oluşmadı hiç
Ovülasyon takip etsin diye yükşemedim ama sadece adet günlerimi takip etmek için yüklemiştim, öyle takvimde görünen ovülasyon günlerine de bakıyorum artık. Benim adetim de yumurtlama da hep düzenli sanırım çünkü hep adet bittikten aynı günlerde beyaz akıntıya görürüm.

Niyeyse yalnız kaldıkça bi karamsarlık, mutsuzluk, enerji düşüklüğü oluyor. Olmuyorsa da Tabiki zamanı vardır, Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman verecektir, vardır bunda da bir hayır diyorum. Daha çok yeniyim bebek çalışmalarında ama uygun günlerde eşim olmadığı için yanımda, ondan canım sıkılıyor biraz

Anladm benimde adet duzenlıydı bı 6 ay sonra korunmayı bıraktım şaştı resmen 35-40 gumde oluyrm ve hepsnde gebeym sandm

Hoşbuldm . bişey sormak ıstyrm tahmını adet 30 ayın yumurtlama hala olmamş olabilr mi eşim gorevde bi kaç gun olmayacak kaçırırsm uzulurm ya bu zamana kadar duzenlimilşki denedk çünkü ve 40 gumde adet oluyrm

Ahh canım benim tabiki de uygulama yanılabilir sonuçta yapay zeka senin girdiğin regl bilgilerini baz alarak sistematik bir hesaplama yapıyor oysaki saat gibi işleyen hormonlarda bile yumurtlama ve regl şaşabilir..
Umudunu yitirme
Bir an önce kavuşursun inşallah eşine zaman aksın geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…