- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.381
Kız uslu dur. Kaybolma ortalıktanBeğenmedim atıp duruuulaaaar, şikayet de edebilirler
Söylediğimin arkasındayım ama
İyi akşamlar fıstıkIyi akşamlar kızlar
Evet ya aklıma takıldıAy evet haber vermedi demi bak merak ettim şimdi
Iyi aksamlar tatliimIyi akşamlar kızlar
Ya bi yorum tek yaptım kadın 2 defa hamile kalmıs aldırmış bebekleri, zoruma gitti ya. Biz burda çırpınırken.Kız uslu dur. Kaybolma ortalıktan
İyi akşamlar fıstık
Evet ya aklıma takıldı
İnşAllah güzel sebepten dolayı yazmamıştır
Kendi isteğiyle gelsin bebe zor kullandırmasınBiz ilk zamanlar korunduk snea bebek istedik ve eşli kontrlle gittik.. Aklımızca hemen bebe olacak ve planlı olcaktı
Benden her türlü hormın vs herşey normal
Eşim 3 gnlük perhizle sperm örneği verdi ve sorun çıktı.. Aklına gelebilecek her türlü tedaviyi denedik.. İlaçlar zaten 2 yıldır eşimin bir organı oldu
Bunun yanı sıra bitkilerden de şifa aradık ama nasipten öteye gidilmez..
Bundan sonrası artık tüp bebe
Ben konunun geçmişini pek bilmiyorum. Belki eşin konuşsa işe yarar mı? Sonuçta annesi o ve o da tavırlarının farkındadır.Canım cahillik değil bu bildiğin kalbi kötü. Ben cahilliğine verdikçe daha da arttı dozu inan. Kötü olmasaydı "biz çocuk yapmayı deniyoruz istiyoruz" dediğim halde böyle konuşmazdı
Oha terbiyesiz ya,
Sorsan beşine beş katıyorHelal değil ki hakkım
Terbiyesiz ya?!
Yaa doğum günün kutlu olsuuuuunnMerhaba arkadaşlar yazıları okuya okuya son sayfaya yeni gelebildim.Dün doğumgünü çocuğuydum prensesler gibiydim bugün yine külkedisine dönüş yaptım Bal0ncuk özlettin kendini hoşgeldin
İyi akşamlar canımmIyi akşamlar kızlar
Allah kolaylık versin canım, senin regl ne zamandi pufff bu soruyu sormaktan bıktım yaaaaBenim koca yine göreve gitti soz dizisindeki gibi tek tim turkiyeyi kurtaracak galibaneyseki istedigimi alip yolladim
5 kasım benimki daha cook varAllah kolaylık versin canım, senin regl ne zamandi pufff bu soruyu sormaktan bıktım yaaaa
Benim dün bitti daha istediğimi alamadım kocanın yoğunluğundan
Töbe estağfurullah kız ne büyüsü5 kasım benimki daha cook varanam benim kocaya buyu yapmislar çocuğu olmasin diye hdhdhdh
Amann nebileyim ya esimin tanıdığı bir kiz yapmış. Bi ara anlatmistim esimin eski sevgilisi bizi takip ediyor diye ben ondan suphelendim onlarin cocugu olmicak onla ben evlencem diye konusuyorduTöbe estağfurullah kız ne büyüsü
Benim de 14 Kasım daha çok vvar senin az kalmıs
Yazık yazık okuma bunları moralini bozmaYa bi yorum tek yaptım kadın 2 defa hamile kalmıs aldırmış bebekleri, zoruma gitti ya. Biz burda çırpınırken.
Madem öldürüyorsun, doğru düzgün korınsana.
Eşinden de rahatsiz olmuyor, kaynanası ile beraber yaşıyormuş, ortam uygun değil de bilmem ne bilmem ne.
Spiral taktım diyor, çift koruma dene o zaman yazık değil mi o bebeklere
Sağlıkla sıhhatle gelsin enişteBenim koca yine göreve gitti soz dizisindeki gibi tek tim turkiyeyi kurtaracak galibaneyseki istedigimi alip yolladim
Amin askos insallahYazık yazık okuma bunları moralini bozma
Sağlıkla sıhhatle gelsin enişte
teşekkür ederimAaa iyi ki doğmuşsun canım
teşekkür ederimYaa doğum günün kutlu olsuuuuunn
Bana görünüyorlar kuzum huuu huu diyeKendi isteğiyle gelsin bebe zor kullandırmasın
Ben konunun geçmişini pek bilmiyorum. Belki eşin konuşsa işe yarar mı? Sonuçta annesi o ve o da tavırlarının farkındadır.
Bu arada ben testinde yine çizgi göremedim yaaben de mi sorun yoksa hayali çizgiler mi dolaşıyor ortada
Yaa doğum günün kutlu olsuuuuunn
İyi akşamlar canımm
Ayy musmutlu bir yıl olsun ❤iyi ki doğduuunÇok teşekkür ederim inşallah inşallahbu yıl hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar getirsin inşallah
Heyooooo bebeğimmmmmHeyyoooooooo
Legoşumm bu bebesizlik psikolojisi sanaYa kızlar bişey soracağım
Lakin çıldırmak üzereyim
Ben arada bir rüyamda eskiden çoook eskiden sevdiğim bir çocuk vardı onu görüyorum.
biz eşimle sevgili olduktan bir ay sonra filan bu çocuk bana açıldı meğer o da beni seviyormuş e tabi eşimle de tanışalı bir ay olmuş olsa da asla bırakamazdım ama bu durum yine de içime oturmuştu o zamanlar.
Neyse ara ara da hatırlarım eşimle de mutluyum elhamdülillah ama yav arkadaş ben bu çocuğu sürekli rüyalarımda görüyorum çıldırcam
Eşimin yüzüne bakasım gelmiyor utançtan niye böyle oluyor ya
Rüyamda da bugün mesela çocuk eşinden ayrılmış bi tane çocuğu olmuş ama bana kur yapıyor benimle görüşmeye çalışıyor filan böyle bir rüya
Başka bir rüyamda bu çocukla biz gezip dolaşıyoruz filan
Vallahi çuldırcam istemiyorum merak da etmiyorum niye özellikle son 1 senedir böyle bu durum ya
Ah kuzum senin içinde daha zordurValla demin çocukların yaratıcılıkları nasıl geliştirilir onu anlattım. Çocuğum olsa neler yaparım ona ben
Benim de doğum günüm yarın
Minikkkk neler oluyorrrrr sakin ollllBeğenmedim atıp duruuulaaaar, şikayet de edebilirler
Söylediğimin arkasındayım ama
İyi akşamlar beyazımmmmmIyi akşamlar kızlar
Hıııı şimdi anladımmmmmYa bi yorum tek yaptım kadın 2 defa hamile kalmıs aldırmış bebekleri, zoruma gitti ya. Biz burda çırpınırken.
Madem öldürüyorsun, doğru düzgün korınsana.
Eşinden de rahatsiz olmuyor, kaynanası ile beraber yaşıyormuş, ortam uygun değil de bilmem ne bilmem ne.
Spiral taktım diyor, çift koruma dene o zaman yazık değil mi o bebeklere
Allah kavuştursun kuzummmmmBenim koca yine göreve gitti soz dizisindeki gibi tek tim turkiyeyi kurtaracak galibaneyseki istedigimi alip yolladim
Benceeedeeee...Kendi isteğiyle gelsin bebe zor kullandırmasın
Ben konunun geçmişini pek bilmiyorum. Belki eşin konuşsa işe yarar mı? Sonuçta annesi o ve o da tavırlarının farkındadır.
Bu arada ben testinde yine çizgi göremedim yaaben de mi sorun yoksa hayali çizgiler mi dolaşıyor ortada
Yaa doğum günün kutlu olsuuuuunn
İyi akşamlar canımm
Töbeeee estf töbeeee5 kasım benimki daha cook varanam benim kocaya buyu yapmislar çocuğu olmasin diye hdhdhdh
Hahahaha cukulatammmmmAKLIM KALDI YOLUNDA UYKULARIMDA ONUNLA
KARARLIYIM EN SONUNDA GELICEZ ALICAZ VALLAHI
Bu şarkı benden bebelerimize gelsin gajgsjahsjshsjjs
Geldi beyazım cok şükürrrr
OohaaaAmann nebileyim ya esimin tanıdığı bir kiz yapmış. Bi ara anlatmistim esimin eski sevgilisi bizi takip ediyor diye ben ondan suphelendim onlarin cocugu olmicak onla ben evlencem diye konusuyorduaskos valla ben saldım artik olsada olur olmasada olur modundayim bu haber canimi sıktı bende zevk icin yapiyom herseyi
5-6 beğenmedim geldi üst üsteYazık yazık okuma bunları moralini bozma
Sağlıkla sıhhatle gelsin enişte
Kürtaj oluyorsa olur demiş bazıları bide ah ahHeyooooo bebeğimmmmm
Legoşumm bu bebesizlik psikolojisi sana
Ah kuzum senin içinde daha zordur
Anaaamm hani pastalarımız
Minikkkk neler oluyorrrrr sakin ollll
İyi akşamlar beyazımmmmm
Hıııı şimdi anladımmmmm
Söyleyecek cok şey varda susuyorum....
Allah kavuştursun kuzummmmm
Ama sonundaki cümleye bittim
Kızzz enişte ordan gelene kadar düz duvara tırmanacak
Benceeedeeee...
Neyse o kedi buraya gelecek
Töbeeee estf töbeeee
Kız böle şeler konuşmaaa töbe töbeee
Hahahaha cukulatammmmm
Hep böyle mutlu olllll
Geldi beyazım cok şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?