Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız uslu dur. Kaybolma ortalıktan

İyi akşamlar fıstık

Evet ya aklıma takıldı
İnşAllah güzel sebepten dolayı yazmamıştır
Ya bi yorum tek yaptım kadın 2 defa hamile kalmıs aldırmış bebekleri, zoruma gitti ya. Biz burda çırpınırken.
Madem öldürüyorsun, doğru düzgün korınsana.
Eşinden de rahatsiz olmuyor, kaynanası ile beraber yaşıyormuş, ortam uygun değil de bilmem ne bilmem ne.
Spiral taktım diyor, çift koruma dene o zaman yazık değil mi o bebeklere

Kendi isteğiyle gelsin bebe zor kullandırmasın
Ben konunun geçmişini pek bilmiyorum. Belki eşin konuşsa işe yarar mı? Sonuçta annesi o ve o da tavırlarının farkındadır.
Bu arada ben testinde yine çizgi göremedim yaa ben de mi sorun yoksa hayali çizgiler mi dolaşıyor ortada
Merhaba arkadaşlar yazıları okuya okuya son sayfaya yeni gelebildim .Dün doğumgünü çocuğuydum prensesler gibiydim bugün yine külkedisine dönüş yaptım Bal0ncuk özlettin kendini hoşgeldin
Yaa doğum günün kutlu olsuuuuunn

Iyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar canımm

Benim koca yine göreve gitti soz dizisindeki gibi tek tim turkiyeyi kurtaracak galiba neyseki istedigimi alip yolladim
Allah kolaylık versin canım, senin regl ne zamandi pufff bu soruyu sormaktan bıktım yaaaa
Benim dün bitti daha istediğimi alamadım kocanın yoğunluğundan

Töbe estağfurullah kız ne büyüsü
Benim de 14 Kasım daha çok vvar senin az kalmıs
Amann nebileyim ya esimin tanıdığı bir kiz yapmış. Bi ara anlatmistim esimin eski sevgilisi bizi takip ediyor diye ben ondan suphelendim onlarin cocugu olmicak onla ben evlencem diye konusuyordu askos valla ben saldım artik olsada olur olmasada olur modundayim bu haber canimi sıktı bende zevk icin yapiyom herseyi

Yazık yazık okuma bunları moralini bozma
Benim koca yine göreve gitti soz dizisindeki gibi tek tim turkiyeyi kurtaracak galiba neyseki istedigimi alip yolladim
Sağlıkla sıhhatle gelsin enişte

Bana görünüyorlar kuzum huuu huu diye
Ne hali varsa görsün kuzum. Eşim annesi yüzünden çok mahcup bana dün defalarca özür diledi. Sen bişey yapmadın diye sakinleştirdim. Resmen hayatımızı mahfediyor çenesiyle

Heyooooo bebeğimmmmm

Legoşumm bu bebesizlik psikolojisi sana

Valla demin çocukların yaratıcılıkları nasıl geliştirilir onu anlattım. Çocuğum olsa neler yaparım ona ben

Benim de doğum günüm yarın
Ah kuzum senin içinde daha zordur
Anaaamm hani pastalarımız

Beğenmedim atıp duruuulaaaar, şikayet de edebilirler
Söylediğimin arkasındayım ama
Minikkkk neler oluyorrrrr sakin ollll

Iyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar beyazımmmmm

Hıııı şimdi anladımmmmm
Söyleyecek cok şey varda susuyorum....

Allah kavuştursun kuzummmmm
Ama sonundaki cümleye bittim
Kızzz enişte ordan gelene kadar düz duvara tırmanacak

Benceeedeeee...
Neyse o kedi buraya gelecek

5 kasım benimki daha cook var anam benim kocaya buyu yapmislar çocuğu olmasin diye hdhdhdh
Töbeeee estf töbeeee
Kız böle şeler konuşmaaa töbe töbeee

AKLIM KALDI YOLUNDA UYKULARIMDA ONUNLA
KARARLIYIM EN SONUNDA GELICEZ ALICAZ VALLAHI

Bu şarkı benden bebelerimize gelsin gajgsjahsjshsjjs
Hahahaha cukulatammmmm
Hep böyle mutlu olllll

Enişte beyler geldi sanırım gözün aydın bacım Bal0ncuk
Geldi beyazım cok şükürrrr

Oohaaa

Aynen keyfine bak

Kürtaj oluyorsa olur demiş bazıları bide ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…