- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.301
maşallahInşallah bacım yok bıraktım canım kan kalmadı vere vere en son cuma günü baktirdim 4194 çıkmıştı normal diye bir daha gitmedim
Amin Allah razı olsun ne güzel dua etmissinizEvet canım yeni taşındık, evde birde minnoş kedim var, onunla yoldaşlık ediyoruz birbirimize.valla iyiki varsınız canım Allah razı olsun hepinizden. Onca yıllık arkadaşların gösteremediği samimiyeti sıcaklığı gösteriyorsunuz ya Allah ta içinizi ısıtsın sizlerin
İyi kuzum çok şükür de nede olsa kv, iyi de olsa temkinli olmak lazım diye düşünüyorumkızzzzz her insan hata yapar
sen kv ile iyimi aran ?
Inşallah bacım çok az kaldı inşallah Rabbim kalbimizde ne istediğimizi bizi bizden iyi biliyor inşallahmaşallah
darısı bize inşallah
kız iyiyse öyle şeyler okuyup gaza gelmeİyi kuzum çok şükür de nede olsa kv, iyi de olsa temkinli olmak lazım diye düşünüyorum
İnşallahhhhhhhhhInşallah bacım çok az kaldı inşallah Rabbim kalbimizde ne istediğimizi bizi bizden iyi biliyor inşallah
kız iyiyse öyle şeyler okuyup gaza gelme
herkesin hayatı farklı..
hani böyle ufakk hata yapsa kızma hemen kadına
İnşallahhhhhhhhh
Amin Allah razı olsun ne güzel dua etmissiniz
Yok yok kızmam ya öyle çabuk gaza gelmem, kadının da bişey yaptığı yok zaten, ufak tefek şeyler oluyor da onları da tolere ediyoruz aman Napalım, fena biri değil şükürkız iyiyse öyle şeyler okuyup gaza gelme
herkesin hayatı farklı..
hani böyle ufakk hata yapsa kızma hemen kadına
İnşallahhhhhhhhh
keşke bizimkide böyle olsa
Yok yok kızmam ya öyle çabuk gaza gelmem, kadının da bişey yaptığı yok zaten, ufak tefek şeyler oluyor da onları da tolere ediyoruz aman Napalım, fena biri değil şükürdamarıma basmazlarsa ses etmem minnoş gelinim ben
Gerçi benim maşallah dediğim çok şey olmaz da sonra bdv ye konu açarmışım kv terörü imdat diyekeşke bizimkide böyle olsa
yok yok Allah göstrmesin.. genel anlamda iyiyse alttan almak lazımGerçi benim maşallah dediğim çok şey olmaz da sonra bdv ye konu açarmışım kv terörü imdat diye
Sana birşey soyleyimmi bacım para ve yardım isteme de ne istersen iste öyle bir insanlar 7 yıllık evliyiz kaç kere geldiler diye bir sor neyse sinirlenmiycemee gelsin işte yardıma
niye gelmiyor
Tahmin edebiliyorum kuzum aman ne kaynanalar var ya, iyi davranıp kaynanalık değil analık etseniz nolur sankiyok yok Allah göstrmesin.. genel anlamda iyiyse alttan almak lazım
sen benm çektiklerimi bilsen
haline şükredersin
kız sen naif dedinSana birşey soyleyimmi bacım para ve yardım isteme de ne istersen iste öyle bir insanlar 7 yıllık evliyiz kaç kere geldiler diye bir sor neyse sinirlenmiycem
eden buluyorda... işte herif üzülünce insanın kendiside üzülüyorTahmin edebiliyorum kuzum aman ne kaynanalar var ya, iyi davranıp kaynanalık değil analık etseniz nolur sankiondan da geçtik gerçi rahat bıraksalar yeter de. Aman eden ettiğini bulur kuzum Allah görsün onları
ayy ben ciddiye aldımMecazi mürsel yaptım tabi ki değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?