- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.321
Gelinleri geçtiler oğullarına da acımıyorlar, Allah bilir onun sebebini de gelinlere bağlıyorlardır, sen bana böyle yaptın ben sana böyle dedim de oğlum senin yüzünden üzülüyor diyeeden buluyorda... işte herif üzülünce insanın kendiside üzülüyor
He bacım öyleyim bende onlara söylemedik daha hamilelik falan sadece annem biliyorayy ben ciddiye aldım
desene sende bendensn
valla ilerde gelinlerden çekecekleri var haberleri yokGelinleri geçtiler oğullarına da acımıyorlar, Allah bilir onun sebebini de gelinlere bağlıyorlardır, sen bana böyle yaptın ben sana böyle dedim de oğlum senin yüzünden üzülüyor diye
demeeee boşverHe bacım öyleyim bende onlara söylemedik daha hamilelik falan sadece annem biliyor
Ayy eden bulsun valla, yaşasın ilahi adaletvalla ilerde gelinlerden çekecekleri var haberleri yok
demeeee boşver
bende karnım şişene kadar demeyi düşünmüyorum tabi gebe kalırsam
He demeyelim demi hak etmiyorlar cunku neyse sinirlenmiycem cadolozlar icinvalla ilerde gelinlerden çekecekleri var haberleri yok
demeeee boşver
bende karnım şişene kadar demeyi düşünmüyorum tabi gebe kalırsam
sen gebesin sakin olHe demeyelim demi hak etmiyorlar cunku neyse sinirlenmiycem cadolozlar icin
Iyi geldi uzanmak demekki kendimi zorlamışım oğlan da gelir şimdi karete yapalim diyesen gebesin sakin ol
zaten dinlenmen içinde son yarım saat
sakın ya..Iyi geldi uzanmak demekki kendimi zorlamışım oğlan da gelir şimdi karete yapalim diye
O gün bana dedik anne senin karnında bebek mi var dedi ağladım resmen olabilir dedim hareketlerini hissediyormusun dedi sana tekme atarsa ben seni korurum anne diyorsakın ya..
yavaş yavaş anlat onada... karete felan yok de
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaO gün bana dedik anne senin karnında bebek mi var dedi ağladım resmen olabilir dedim hareketlerini hissediyormusun dedi sana tekme atarsa ben seni korurum anne diyor
Ayy yavru ya nasılda koruyor annesiniO gün bana dedik anne senin karnında bebek mi var dedi ağladım resmen olabilir dedim hareketlerini hissediyormusun dedi sana tekme atarsa ben seni korurum anne diyor
Evet dedim ama bizim oğlan çok haşin teyzesi çok tatlı allam yarabbim sana da tependen inmeyecek bir erkek çocuğu versin de fir fir dönsün etrafında aminyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yerim onu bennnnnnnnnnnn annesni koruyorrrrrrrrrrr
ama kuzum ona deki o küçük anlamaz.. bana zarar vermez.. seni cok sever felan de
Dino dana diye çizgi film var orda kızın annesi hamile tekme atıyor dinozorları görünce ordan biliyorAyy yavru ya nasılda koruyor annesinitekmeyi falanda biliyor maşallah
bacım ilk çocuk diye şımartmışsınızEvet dedim ama bizim oğlan çok haşin teyzesi çok tatlı allam yarabbim sana da tependen inmeyecek bir erkek çocuğu versin de fir fir dönsün etrafında amin
GÖRECEEEEEZZZZZZZZZ SENI DEEEEEEEbacım ilk çocuk diye şımartmışsınız
ben valla hiç öyle olamam
mevlam neyler... neylerse güzel eylerGÖRECEEEEEZZZZZZZZZ SENI DEEEEEEE
Maşallah yaDino dana diye çizgi film var orda kızın annesi hamile tekme atıyor dinozorları görünce ordan biliyor
Amin amin cumlemizin evlatlarina insallah canim benim Allah razi olsunMaşallah yailk zamanlar kıskanır falan biraz ama sonra bezini değiştirirken mamasını yedirirken bebiş yıkarken falan sen abisin, kardeşinin bakımına yardım edersen ben mutlu olurum gibi şeylerle bakımına yardım ettirdikce senden çok sahiplenir kardeşini zamanla maşallah ikisine de hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim canım, bize de nasip olsun da bebişlerin yaramazlıklarını konuşalım burda bol bol
Oglani oturtacak yer bulamazsin artik bacim kizi da babasi omzuna alur sonra sen gor şımarıklık neymismevlam neyler... neylerse güzel eyler
İkizlerime laf yokOglani oturtacak yer bulamazsin artik bacim kizi da babasi omzuna alur sonra sen gor şımarıklık neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?