Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelinleri geçtiler oğullarına da acımıyorlar, Allah bilir onun sebebini de gelinlere bağlıyorlardır, sen bana böyle yaptın ben sana böyle dedim de oğlum senin yüzünden üzülüyor diye
valla ilerde gelinlerden çekecekleri var haberleri yok

He bacım öyleyim bende onlara söylemedik daha hamilelik falan sadece annem biliyor
demeeee boşver
bende karnım şişene kadar demeyi düşünmüyorum tabi gebe kalırsam

O gün bana dedik anne senin karnında bebek mi var dedi ağladım resmen olabilir dedim hareketlerini hissediyormusun dedi sana tekme atarsa ben seni korurum anne diyor
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yerim onu bennnnnnnnnnnn annesni koruyorrrrrrrrrrr
ama kuzum ona deki o küçük anlamaz.. bana zarar vermez.. seni cok sever felan de

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yerim onu bennnnnnnnnnnn annesni koruyorrrrrrrrrrr
ama kuzum ona deki o küçük anlamaz.. bana zarar vermez.. seni cok sever felan de
Evet dedim ama bizim oğlan çok haşin teyzesi çok tatlı allam yarabbim sana da tependen inmeyecek bir erkek çocuğu versin de fir fir dönsün etrafında amin

Dino dana diye çizgi film var orda kızın annesi hamile tekme atıyor dinozorları görünce ordan biliyor
Maşallah yailk zamanlar kıskanır falan biraz ama sonra bezini değiştirirken mamasını yedirirken bebiş yıkarken falan sen abisin, kardeşinin bakımına yardım edersen ben mutlu olurum gibi şeylerle bakımına yardım ettirdikce senden çok sahiplenir kardeşini zamanlamaşallah ikisine de hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim canım, bize de nasip olsun da bebişlerin yaramazlıklarını konuşalım burda bol bol

Amin amin cumlemizin evlatlarina insallah canim benim Allah razi olsun Evet Rabbim hepimize nasip etsin sizlerede 2 3 evlat versin kardeş sevgisi başkadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…