- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.341
Yok canım estağfirullah teyzesi onları yer isirrir kıtlar severİkizlerime laf yok
Bacım sorma araba aldık.. Allah isteyen herkese nasip etsin neyse aldıktan sonra bu arabaya sığacazmı diye düşünmeye başladk ikiz olursaYok canım estağfirullah teyzesi onları yer isirrir kıtlar sever
Bacım sorma araba aldık.. Allah isteyen herkese nasip etsin neyse aldıktan sonra bu arabaya sığacazmı diye düşünmeye başladk ikiz olursa
İkiz olursa sanırım yüksek araba şart
2 oto koltuğu
Saol cnmAllah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Kız bebelere gore niye almadınızBacım sorma araba aldık.. Allah isteyen herkese nasip etsin neyse aldıktan sonra bu arabaya sığacazmı diye düşünmeye başladk ikiz olursa
İkiz olursa sanırım yüksek araba şart
2 oto koltuğu
Saol cnm
Allah kredisini ödeyebilmeyi nasip etsin
Allah kolaylıklar versin kredi işi zor valla..
biz servisler 3lerken sıkıntı çektik bayağı.
ama çok şükür bitti borçları.
Çünkü derdimiz de bir sevincimiz de birEvet canım yeni taşındık, evde birde minnoş kedim var, onunla yoldaşlık ediyoruz birbirimize.valla iyiki varsınız canım Allah razı olsun hepinizden. Onca yıllık arkadaşların gösteremediği samimiyeti sıcaklığı gösteriyorsunuz ya Allah ta içinizi ısıtsın sizlerin
Zaten sırf o sebepten seviliyorlarEslerimizi doğurmuşlar sonuçta ben seviyom eşimin annesiniçok hemde
Kaynana kaynana cadı gibi kaynana diye bir şarki var di
Ne diyecen hem haketmiyorlar hem herkese diyorlarvalla ilerde gelinlerden çekecekleri var haberleri yok
demeeee boşver
bende karnım şişene kadar demeyi düşünmüyorum tabi gebe kalırsam
Oyyy minik erkeğe bak senn anneyi koruyorO gün bana dedik anne senin karnında bebek mi var dedi ağladım resmen olabilir dedim hareketlerini hissediyormusun dedi sana tekme atarsa ben seni korurum anne diyor
Sorma bacımm.Kız bebelere gore niye almadınız
Allah hayırlı uğurlu etsin kazasız binin bacımsenin transporter gibi birşey alman lazım anca
Önümüzde 3 senemiz var bitti dediğimiz günler gelcekmi acabaAllah kolaylıklar versin kredi işi zor valla..
biz servisler 3lerken sıkıntı çektik bayağı.
ama çok şükür bitti borçları.
gelir canım gelir. yeter ki sağlık olup helali ile çalışmak nasip olsun.Sorma bacımm.
Önümüzde 3 senemiz var bitti dediğimiz günler gelcekmi acaba
Helal cok şükür cnm.. Bende çalşıorm eşimde.. Aileden felan kalacaklar umrumuz bile değil.. Kendimiz ekiyoruz biçiyoruz.. İnşallah herkes helalinden istediğine sahip olsungelir canım gelir. yeter ki sağlık olup helali ile çalışmak nasip olsun.
çok şükür canım.. Amin.Helal cok şükür cnm.. Bende çalşıorm eşimde.. Aileden felan kalacaklar umrumuz bile değil.. Kendimiz ekiyoruz biçiyoruz.. İnşallah herkes helalinden istediğine sahip olsun
Amin canım amin inşallahAmin amin cumlemizin evlatlarina insallah canim benim Allah razi olsunEvet Rabbim hepimize nasip etsin sizlerede 2 3 evlat versin kardeş sevgisi başkadır
Çünkü derdimiz de bir sevincimiz de bir
Zaten sırf o sebepten seviliyorlar
Ne diyecen hem haketmiyorlar hem herkese diyorlar
Bende demem hıhhh
Oyyy minik erkeğe bak senn anneyi koruyor
Ay hayır olsun inşallah, bebiş olsunBugn cok neşeliyim cok dinamiğim ama içimde anlamsız bir sıkıntı var..
Hayr olsun inşallah
Gelir gelir bacım Rabbim yok yerden gönderir inşallah hic tasalanmaSorma bacımm.
Önümüzde 3 senemiz var bitti dediğimiz günler gelcekmi acaba
Allah hayırlara çıkarsın canımBugn cok neşeliyim cok dinamiğim ama içimde anlamsız bir sıkıntı var..
Hayr olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?