Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacım sorma araba aldık.. Allah isteyen herkese nasip etsin neyse aldıktan sonra bu arabaya sığacazmı diye düşünmeye başladk ikiz olursa
İkiz olursa sanırım yüksek araba şart
2 oto koltuğu

bacım ne aldınız ki sığmayasınız, bi yana bi koltuk, bi yana bi koltuk ortaya seeen

Kızlar her şeyde Bi hayır vardır buna inanın bende çok üzülüyordum gebe kalamadım diye çok şükür elhamdülillah 13. Haftaya gelebildim ama ne zorluklarla 2 defa hastaneye yattım hala düşük riskim var. Hep dualarla dikkatle ve ilaçlarla geçiyor günlerim öyle prenses gibi hamilelik geçirenleri kıskanıyorum.. Hatta öyle yordu ki bu süreç rabbim hayırlısıyla doğurmak nasip etsin.. Tekrardan hamilelikten korkuyorum uzun Bi zaman düşünmem galiba arada burayı okuyorum sizlerde dua ediyorum rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Merhaba histeroskopi sonrası hamile kalabilen var mı acaba? Var ise tedavi ile mi oldu ve kaçıncı ay oldu? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Canım benim bir bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlar. Allah gönlüne göre versin canım, acil şifalar dilersen forumda arama kısmına yazıpta konulara bakabilrisin

Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin canım, kucağına almayı nasip etsin hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

Canım benim bir bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlar. Allah gönlüne göre versin canım, acil şifalar dilersen forumda arama kısmına yazıpta konulara bakabilrisin
Evet ben de konulara bakıyordum az önce hamile kalanlar olmuş epey.. çok tşk ederim cevabın için Rabbim hepimize kısa sürede evlatlarımızı nasip etsin

Ay hayır olsun inşallah, bebiş olsun
İmkansız kız ama keşke

Gelir gelir bacım Rabbim yok yerden gönderir inşallah hic tasalanma
İnşallah beyazım yaaa

Allah hayırlara çıkarsın canım
Aminnn parem
Vaoovvvvvvvvvv

bacım ne aldınız ki sığmayasınız, bi yana bi koltuk, bi yana bi koltuk ortaya seeen
ahahaaha kafadada huni

Geçmiş olsun tez zamNda kucağına al inşallah

İyi kuzum çok şükür de nede olsa kv, iyi de olsa temkinli olmak lazım diye düşünüyorum
Ya bende senin gibi düşünüyorum bazen temkinli olma kısmı şüpheciliğe dönüşüyor bende , kadın iyi bir şey bile yapsa kesin altında bit yeniği vardır düşünüyorum hep

Evet ben de konulara bakıyordum az önce hamile kalanlar olmuş epey.. çok tşk ederim cevabın için Rabbim hepimize kısa sürede evlatlarımızı nasip etsin
Amin canım inşallah hepimize tez zamanda nasip olsun
Ya bende senin gibi düşünüyorum bazen temkinli olma kısmı şüpheciliğe dönüşüyor bende , kadın iyi bir şey bile yapsa kesin altında bit yeniği vardır düşünüyorum hep
Aman durgun suyu bulandırmaya gerek yok kız, cici cici geçinmeye devam
Ay bende saç kesecem keratin yapacam
Boyayacam

Ağrısız başınızı ağırtmayın hatunlar
Aman yeterince başımız ağrıyor baloncuğum haklısın
Canlarım ballarım böreklerim
Börek olsa da yesek ya kırmızılar gelecek sanırım yine boş karnımla aşermeye başladım

Kızlar yumurtlamayıda sayarken bugün tam 17. Gün ben normalde 17 veya 18. Gün adet oluyorum yumurtlamadan sonra. Gittim test aldım yapayım diye ama içimden hiç gelmiyor test yapmak...
sabah yap istersen canım benimde bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama sanırım dayanamayıp akşam gidip kan vericem

Canlarım ballarım böreklerim
Kıymetlimmmm
Çikommmmm
Cancağzımmmm

Kızlar yumurtlamayıda sayarken bugün tam 17. Gün ben normalde 17 veya 18. Gün adet oluyorum yumurtlamadan sonra. Gittim test aldım yapayım diye ama içimden hiç gelmiyor test yapmak...
İstersen bekle yarına kadar çikom

sabah yap istersen canım benimde bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama sanırım dayanamayıp akşam gidip kan vericem
Meleeeğğeeemm hadi inşallah ver bize müjdeyi kuzummm

Sabah ilk idrarla yapın diyorlar canım hep sabah Bi yap istersen, çift çizgi görürüz inşallah
Nasıl hissediyorsun canım, regl olacak gibi misin? İnşallah olmazsın da bebiş vardır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…