- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.361
Bacım sorma araba aldık.. Allah isteyen herkese nasip etsin neyse aldıktan sonra bu arabaya sığacazmı diye düşünmeye başladk ikiz olursa
İkiz olursa sanırım yüksek araba şart
2 oto koltuğu
Canım benim bir bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlar. Allah gönlüne göre versin canım, acil şifalarMerhaba histeroskopi sonrası hamile kalabilen var mı acaba? Var ise tedavi ile mi oldu ve kaçıncı ay oldu? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin canım, kucağına almayı nasip etsinKızlar her şeyde Bi hayır vardır buna inanın bende çok üzülüyordum gebe kalamadım diye çok şükür elhamdülillah 13. Haftaya gelebildim ama ne zorluklarla 2 defa hastaneye yattım hala düşük riskim var. Hep dualarla dikkatle ve ilaçlarla geçiyor günlerim öyle prenses gibi hamilelik geçirenleri kıskanıyorum.. Hatta öyle yordu ki bu süreç rabbim hayırlısıyla doğurmak nasip etsin.. Tekrardan hamilelikten korkuyorumuzun Bi zaman düşünmem galiba arada burayı okuyorum sizlerde dua ediyorum rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Evet ben de konulara bakıyordum az önce hamile kalanlar olmuş epey.. çok tşk ederim cevabın için Rabbim hepimize kısa sürede evlatlarımızı nasip etsinCanım benim bir bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlar. Allah gönlüne göre versin canım, acil şifalardilersen forumda arama kısmına yazıpta konulara bakabilrisin
İmkansız kızAy hayır olsun inşallah, bebiş olsun
İnşallah beyazım yaaaGelir gelir bacım Rabbim yok yerden gönderir inşallah hic tasalanma
Aminnn paremAllah hayırlara çıkarsın canım
VaoovvvvvvvvvvCilt bakimi
bacım ne aldınız ki sığmayasınız, bi yana bi koltuk, bi yana bi koltuk ortaya seeen
Geçmiş olsun tez zamNda kucağına al inşallahKızlar her şeyde Bi hayır vardır buna inanın bende çok üzülüyordum gebe kalamadım diye çok şükür elhamdülillah 13. Haftaya gelebildim ama ne zorluklarla 2 defa hastaneye yattım hala düşük riskim var. Hep dualarla dikkatle ve ilaçlarla geçiyor günlerim öyle prenses gibi hamilelik geçirenleri kıskanıyorum.. Hatta öyle yordu ki bu süreç rabbim hayırlısıyla doğurmak nasip etsin.. Tekrardan hamilelikten korkuyorumuzun Bi zaman düşünmem galiba arada burayı okuyorum sizlerde dua ediyorum rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Arada kendime zaman ayirmak icin yapiyorum iste iyi geliyorİmkansız kızama keşke
İnşallah beyazım yaaa
Aminnn parem
Vaoovvvvvvvvvv
ahahaaha kafadada huni
Geçmiş olsun tez zamNda kucağına al inşallah
Ya bende senin gibi düşünüyorum bazen temkinli olma kısmı şüpheciliğe dönüşüyor bende , kadın iyi bir şey bile yapsa kesin altında bit yeniği vardır düşünüyorum hepİyi kuzum çok şükür de nede olsa kv, iyi de olsa temkinli olmak lazım diye düşünüyorum
Ay bende saç kesecem keratin yapacamArada kendime zaman ayirmak icin yapiyorum iste iyi geliyor
Ağrısız başınızı ağırtmayın hatunlarYa bende senin gibi düşünüyorum bazen temkinli olma kısmı şüpheciliğe dönüşüyor bende , kadın iyi bir şey bile yapsa kesin altında bit yeniği vardır düşünüyorum hep
Amin canım inşallah hepimize tez zamanda nasip olsunEvet ben de konulara bakıyordum az önce hamile kalanlar olmuş epey.. çok tşk ederim cevabın için Rabbim hepimize kısa sürede evlatlarımızı nasip etsin
Aman durgun suyu bulandırmaya gerek yok kız, cici cici geçinmeye devamYa bende senin gibi düşünüyorum bazen temkinli olma kısmı şüpheciliğe dönüşüyor bende , kadın iyi bir şey bile yapsa kesin altında bit yeniği vardır düşünüyorum hep
Aman yeterince başımız ağrıyor baloncuğum haklısınAy bende saç kesecem keratin yapacam
Boyayacam
Ağrısız başınızı ağırtmayın hatunlar
Börek olsa da yesek yaCanlarım ballarım böreklerim
sabah yap istersen canım benimde bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama sanırım dayanamayıp akşam gidip kan vericemKızlar yumurtlamayıda sayarken bugün tam 17. Gün ben normalde 17 veya 18. Gün adet oluyorum yumurtlamadan sonra. Gittim test aldım yapayım diye ama içimden hiç gelmiyor test yapmak...
KıymetlimmmmCanlarım ballarım böreklerim
İstersen bekle yarına kadar çikomKızlar yumurtlamayıda sayarken bugün tam 17. Gün ben normalde 17 veya 18. Gün adet oluyorum yumurtlamadan sonra. Gittim test aldım yapayım diye ama içimden hiç gelmiyor test yapmak...
Meleeeğğeeemm hadi inşallah ver bize müjdeyi kuzummmsabah yap istersen canım benimde bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama sanırım dayanamayıp akşam gidip kan vericem
sabah yap istersen canım benimde bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama sanırım dayanamayıp akşam gidip kan vericem
Test yap bacım önce sakin olsabah yap istersen canım benimde bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama sanırım dayanamayıp akşam gidip kan vericem
Kıymetlimmmm
Çikommmmm
Cancağzımmmm
İstersen bekle yarına kadar çikom
Meleeeğğeeemm hadi inşallah ver bize müjdeyi kuzummm
Sabah ilk idrarla yapın diyorlar canım hep sabah Bi yap istersen, çift çizgi görürüz inşallahKızlar yumurtlamayıda sayarken bugün tam 17. Gün ben normalde 17 veya 18. Gün adet oluyorum yumurtlamadan sonra. Gittim test aldım yapayım diye ama içimden hiç gelmiyor test yapmak...
Nasıl hissediyorsun canım, regl olacak gibi misin? İnşallah olmazsın da bebiş vardır yasabah yap istersen canım benimde bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama sanırım dayanamayıp akşam gidip kan vericem
Yaaaa güzel kuzum kıyamam sanabeklicem kuzum yapmicamda yarında yapasım yoksanki negatif olacak yine korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?