- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.381
inşallah kuzuu yaaMeleeeğğeeemm hadi inşallah ver bize müjdeyi kuzummm
Bakalım canım hiç yapasım yok yarın sabah fikrim değişmezse yapiyimSabah ilk idrarla yapın diyorlar canım hep sabah Bi yap istersen, çift çizgi görürüz inşallah
Yaaaa güzel kuzum kıyamam sana
İnş mucizen seninledir
kız burda test parasıyla kan verme aynı zaten en azından garanti olsunTest yap bacım önce sakin ol
canım değişik hissediyorum ben normalde hiç belirti göstermem direk regl olurum ama bu sefer alt tarafta bir baskı sancı gibi hissediyorumNasıl hissediyorsun canım, regl olacak gibi misin? İnşallah olmazsın da bebiş vardır ya
Uyuyup uyanalım çift çizgi görelim inşallah çok amiinBakalım canım hiç yapasım yok yarın sabah fikrim değişmezse yapiyim
inşallah sende gelirsin kuzum niye öyle oldu kiyarında hiç yapasım yok niye böyle oldum
İnşallah pozitif haberiyle gelirsin canım
Amanın tamam o zaman bacım sakin sakin ver kanıkız burda test parasıyla kan verme aynı zaten en azından garanti olsun
29bat bende öyleyim ya, normalde bakmadan anlamam bile sızı bile hissetmem ama birkaç gündür ağrılar var kasıkta hayırlar olsun inşallahcanım değişik hissediyorum ben normalde hiç belirti göstermem direk regl olurum ama bu sefer alt tarafta bir baskı sancı gibi hissediyorum
kocamı ikna edebilirsem inşallah gidicem canımAmanın tamam o zaman bacım sakin sakin ver kanı
aynen öyle kuzu ya hadi hayırlısı artık29bat bende öyleyim ya, normalde bakmadan anlamam bile sızı bile hissetmem ama birkaç gündür ağrılar var kasıkta hayırlar olsun inşallah
Uyuyup uyanalım çift çizgi görelim inşallah çok amiinstres yapma canım hayırlısı olsun
Negatif çıkacak korkusu sanırım canım..inşallah sende gelirsin kuzum niye öyle oldu ki
olmaz inşallah hayırlısıyla canımNegatif çıkacak korkusu sanırım canım..
Çokca amin inşallahaynen öyle kuzu ya hadi hayırlısı artık
ya ne güzel söyledin amiin inşallahhhh
Negatif çıkacak korkusu sanırım canım..
Hamile olunca hayal edemedim neler aşereceğiniAmin canım inşallah hepimize tez zamanda nasip olsun
Aman durgun suyu bulandırmaya gerek yok kız, cici cici geçinmeye devam
Aman yeterince başımız ağrıyor baloncuğum haklısın
Börek olsa da yesek yakırmızılar gelecek sanırım yine boş karnımla aşermeye başladım
Bu mu yani gerçekten tepkilerinizBörek şu böreği mi
Kıymetlimmmm
Çikommmmm
Cancağzımmmm
İstersen bekle yarına kadar çikom
Meleeeğğeeemm hadi inşallah ver bize müjdeyi kuzummm
Rabbim böylelerine vermesinNe kadınlar var gerçekten ya sinirim tepeme çıktı.atvde Bi kadın 4 aylık bebeğini parayla satmaya çalışmış, birde eski kocasına suç atıyor bebeğimi kaçırdı göstermiyor diye. Çocukta sosyal hizmetlere verilmiş yavrum benim ya.. Rabbim bunlara doğurma özelliğinden önce kalplerine analık versin ya..
Hamile değilken bile öyle çok bişeyler ister ki canım, eşim hep der senin hamile hallerini düşünemiyorum diyeHamile olunca hayal edemedim neler aşereceğini
Bu mu yani gerçekten tepkilerinizbaloşum dan ornek alın
Amin amin yaRabbim böylelerine vermesin
Bizde ana olmak için uğraşıorus işteNe kadınlar var gerçekten ya sinirim tepeme çıktı.atvde Bi kadın 4 aylık bebeğini parayla satmaya çalışmış, birde eski kocasına suç atıyor bebeğimi kaçırdı göstermiyor diye. Çocukta sosyal hizmetlere verilmiş yavrum benim ya.. Rabbim bunlara doğurma özelliğinden önce kalplerine analık versin ya..
Bizim imtihanımız bunlardan daha kolay diye düşünüyorum ya. Ya doğurupta kalbimizde analık olmayaydı?Bizde ana olmak için uğraşıorus işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?