- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.401
Gece 3 manti mi neyyyyyHamile değilken bile öyle çok bişeyler ister ki canım, eşim hep der senin hamile hallerini düşünemiyorum diyegecenin 3ünde mantı diye sayıkladığımı bilirim,
Amin amin ya
Ahhh kuzummmm ne güzel dedinnnnBizim imtihanımız bunlardan daha kolay diye düşünüyorum ya. Ya doğurupta kalbimizde analık olmayaydı?zamanı gelince Rabbim hepimizin kucaklarına dolduracak inşallah
Hadi inşallah guzel haberle gel kuzu29bat bende öyleyim ya, normalde bakmadan anlamam bile sızı bile hissetmem ama birkaç gündür ağrılar var kasıkta hayırlar olsun inşallah
Ne var canım açiz yani çok acıktım ondanHamile olunca hayal edemedim neler aşereceğini
Bu mu yani gerçekten tepkilerinizbaloşum dan ornek alın
Bende gıcık olmuyorum ki hiçYiyip yiyip kilo almayanlara hayranımmmm ve hiç gıcık olmuyorum
Jdjdjs sağ ol canım yaaaNe var canım açiz yani çok acıktım ondan
Bende gıcık olmuyorum ki hiç
Jdjdjs sağ ol canım yaaa
Onlardanım yaGece 3 manti mi neyyyyykesin şu kilo almayan tiplerdensin dimi doğru söyle
Ahhh kuzummmm ne güzel dedinnnn
Kesinlikle öyleee
İnşallah canımHadi inşallah guzel haberle gel kuzu
Ben kendime gıcık olurdum valla karnımda kurt mu var benden sonra yediklerimi yiyor kilo alamıyorum diyeYiyip yiyip kilo almayanlara hayranımmmm ve hiç gıcık olmuyorum
Şuraya öleyim yaOnlardanım yazar zor 24 yıllık ahir ömrümde ikinci kez 48kilo olabildim, o da evlilik yarar diyorlardı doğruymuş heralde
İnşallah canım
Ah ah bana da yarasa keşkeŞuraya öleyim yasu içip kilo alanlardanim çok net
İnşallah vardır fasulyenAh ah bana da yarasa keşkeben gidip yemek yiyeyim de, belki karnımda acıkmış minik bir fasülye vardır
Ben Turkiyede yaptirdiydim burda yaptirmak istemiyorum keratin cok pahali zaten ama.duzgun kuaforde yokAy bende saç kesecem keratin yapacam
Boyayacam
Ağrısız başınızı ağırtmayın hatunlar
Cok heyecanliiiKızlar yumurtlamayıda sayarken bugün tam 17. Gün ben normalde 17 veya 18. Gün adet oluyorum yumurtlamadan sonra. Gittim test aldım yapayım diye ama içimden hiç gelmiyor test yapmak...
Bende hiiic gicik olmam ama hicYiyip yiyip kilo almayanlara hayranımmmm ve hiç gıcık olmuyorum
Ne vuruyon beaaahhh
Vurmasa geleceğin yok kiNe vuruyon beaaahhh
Sevmiecem seniNe vuruyon beaaahhh
Demi yaaaVurmasa geleceğin yok ki
Milletin profilinde geziyorUnuttu bizi artıkbir mucizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?