- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.421
Afoyet olsun nar bende severim ama ugrasmak istemiyorum o yuzden almiyorumEvetttttt
Ceviz fındıklar hazırmııııı
Bugün bir kase nar yedim sefam olsunnnn
Uğraşmıorum ki bıçakla vuruom pat hepsi düşüyorAfoyet olsun nar bende severim ama ugrasmak istemiyorum o yuzden almiyorum
Şifa olsun can olsunEvetttttt
Ceviz fındıklar hazırmııııı
Bugün bir kase nar yedim sefam olsunnnn
Sen enişteye ceviz fındık yediriyormusun bakalım :)Şifa olsun can olsunçok faydalı Bi meyve nar, Allah ne güzel yaratmış ya
Ahhh yavruuummm 7de zor kapadım bilgisayarı. Tabi yoklama vermek de bu saate kaldı. Bu evden çalışma olayı çok fena yaptı bizi sürekli çalışıyoruz yahu!
Canım ben de folidoce kullanıyorum. Bir kadın doğum uzmanına da danışmıştım onu kullanmamın uygun olucanı söylemişti. Sadece bende aşırı ishal yaptı ve 2 ay boyunca geçmedi. 2 ay sonra vücudum alıştı herhalde geçti. Bendeki de akıl yani ishal yaptıysa değiştir di mi yok ben inatla içmeye devam ettimKızlar folik asit kullanıyor musunuz?
Canımmm ne zaman gideceksin eşini mi bekliyorsun hastaneye gitmek için? Özele mi gideceksin? Devlete gidip akşam saati hemen sonuç veriyorlar mı gebelik testinde?sabah yap istersen canım benimde bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım ama sanırım dayanamayıp akşam gidip kan vericem
Fındık, fıstık, ceviz çok sever o kuruyemiş, bol bol yiyorSen enişteye ceviz fındık yediriyormusun bakalım :)
Hahahaha 0 unutmayanlara beyaz balon hediye ediyorum canımsın..Kızlaaaarr nasılsınız beni özlediniz mi
Okuya okuya anca gelebildim valla likelaya likelaya buralara geldim
Ahhh yavruuummm 7de zor kapadım bilgisayarı. Tabi yoklama vermek de bu saate kaldı. Bu evden çalışma olayı çok fena yaptı bizi sürekli çalışıyoruz yahu!
Sen nasılsın Bal0ncukum iyi misin? Bak ben de 0ını eksik etmedim kıymetimi bil
Canım ben de folidoce kullanıyorum. Bir kadın doğum uzmanına da danışmıştım onu kullanmamın uygun olucanı söylemişti. Sadece bende aşırı ishal yaptı ve 2 ay boyunca geçmedi. 2 ay sonra vücudum alıştı herhalde geçti. Bendeki de akıl yani ishal yaptıysa değiştir di mi yok ben inatla içmeye devam ettimdediğimi yap yaptığımı yapma sen canım
Canımmm ne zaman gideceksin eşini mi bekliyorsun hastaneye gitmek için? Özele mi gideceksin? Devlete gidip akşam saati hemen sonuç veriyorlar mı gebelik testinde?
Kafamda deli sorularBizi de haberdar et mutlaka
Ayy ben kıyamam sanaFındık, fıstık, ceviz çok sever o kuruyemiş, bol bol yiyorbeslenmesine dikkat eder o da, ayırmaz hiçbişey. Ama dalak büyümesi var onda, o da askeri sağlık raporuna engel oluyor, marta kadar süremiz var, 1.5yıldır dalağı istenen boyuta düşüremedik, bi hastalık vsde yok herşeyi tertemiz. Stres kaynaklı diye düşünüyoruz, Maydonoz suyu için sabahları iyi gelir dediler, onu falanda yaptık ama Bi büyüyor Bi küçülüyor. Bi yandan da onla uğraşıyoruz
Gata da filan kanlarında genetik dna bilmem ne herşeyine bakıldı öyle hastalık mikrop vs bişey yok şükür. Yüksek rakımlı yerde yaşayınca basınçtan mı havadan mı ne dalak büyümesi olur demiş doktor, birde stres yapma diyor. Onu da gelde yapma işte canımHahahaha 0 unutmayanlara beyaz balon hediye ediyorum canımsın..
Ayy evden çalışmak bazen sömürü olabiliyor ama bu pandemide iş yerime gitmekten iyidir bence..
Ayy ben kıyamam sana
İyi bir doktora gittinizmi mutlaks çözümü vardır
Ben Turkiyede yaptirdiydim burda yaptirmak istemiyorum keratin cok pahali zaten ama.duzgun kuaforde yok
Cok heyecanliii
Bende hiiic gicik olmam ama hic
Benim kardesimde oyle yediklerini 3-4 kisi yer anca ama gorsen incecik bide baklavalari kaslari var
Bugün infolic combi aldım kullanmaya başladım ancak kutuda 20 adet var günde 1 defa kullanın yazıyor kutuda ancak internette bir çık kişide günde 2 kullandıklarını okudum yani 1 kutu 10-20 gün arası gidiyor ve 97 TL. Bu kutu bitince daha uygun bir şey almayı düşünüyorum.cnm prowomen kullanan var supralife kullanan var
imom kullanan var
inofolic kullanan var...
Bende dün beklediğim reglden 3 gün önce test yaptırdım 2.30 çıktı bir umut sayfaları geziniyorum belki artan olmuştur filan diye olmuş da tabi ama her ay bunları yaşıyorum belki gebeyimdir diye adet olana kadar tüm ihtimalleri harcıyorum dinine kadar12 saat girmeyince 12 sayfa birikmiş okuya okuya anca gelebildim şimdi herkes uyumuştur
Bal0ncuk burda kimsenin beni önemsemediğini düşünüyordum etiketlemen mutlu etti teşekkür ederim
test yapıcak arkadaşlar inşallah pozitiflerle dönersinizben bile bugün evde test yaptım reglimin son günü olduğu halde belki gebeyimdir üstüne regl olmuşumdur diye insan bazen gerçekten saçmalayabiliyor ben de artık saldım bu işleri olursa güzel olur geç olursa da Allahtan yarın halk eğitime gidicem bir kursa falan yazılıyım diyorum iş bulamadım bari vaktim boş geçmesin. gerçi kore dizileri de baya eğlenceli ama bir faydası yok bu arada bdv ne oluyor?
anlıyorum seni benim içinde baya umutlu bir aydı o kadar umutluydum ki regl ilk günü ve bitiminde test yapacak kadarBende dün beklediğim reglden 3 gün önce test yaptırdım 2.30 çıktı bir umut sayfaları geziniyorum belki artan olmuştur filan diye olmuş da tabi ama her ay bunları yaşıyorum belki gebeyimdir diye adet olana kadar tüm ihtimalleri harcıyorum dinine kadar
Ben bu ay garip bir şekilde umutluydum yani her zaman umutluyuz elbette ama ne bilim bi değişikti sanki bu ay
Hala adet olamadıkça da iyice çıldırıyorum masaj filan yaptım gelir inşallah da rahatlarım daha iyi
Bdv dedikleri arkadaşların,forumda bir derdim var başlığı ilginç konular dönüyor eğlenceli oluyor bazen
Yaaa hahaha bence iyice geciktirmeyeyim ben benimkinianlıyorum seni benim içinde baya umutlu bir aydı o kadar umutluydum ki regl ilk günü ve bitiminde test yapacak kadarbizi bu umutlar ve düşünmek yoruyor bence. boş yere stres yaptığımı fark ettim bu dünyaya gelecek bir bebeğin geleceği saati ben belirleyemem diye düşündüm.sen de çok düşünme olacağı varsa olur reglinin de geleceği varsa gelir bir 10 gün gecikmedikçe umutlanmayalım. inşaAllah reglin gelmez de geç döllenmen olmuştur.
o başlığa ben de göz atıyım o zaman
regl zamanı hormonlardan herhalden insan sürekli ağlamaklı oluyor.hemen toparlan mutlu olduğun şeylere yönel. Her toparlanışın da hayallere daha yakın olucaksın inşallah. önünde önümüzde inşallah uzuuun bir ömür var eşine sevdiğin şeylere sarıl çok düşünme. Ben de öyle üstüne görme konusunu çok okudum sanki ben de görüyormuşum gibiYaaa hahaha bence iyice geciktirmeyeyim ben benimkini
artık adet olduktan sonra da üstüne gördüm ama meğer hamileymişim şimdi 18 haftalık hamileyim çocuğuma hangi zittirizonik mamayı alsam diye düşünüyorum yazan konuları okurum muhtemelen
Gelsin ya sağlıklı sağlıklı adet de önümüzdeki maçlara bakalım dediğin gibi
İki gündür gerçekten çok üzgündüm yavaş yavaş toparlanırım alışkınım bu süreçlere artık ezberledim çünkü daha kolay toparlanıyorum sanki eskisine oranla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?