- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.441
canım normalde 1 ama bazıları 2de alabiliyor doktor kontrolünde... 1 ile başla sen.. 97 lira benm aldığım ilacın yanında uygun geliyor yaBugün infolic combi aldım kullanmaya başladım ancak kutuda 20 adet var günde 1 defa kullanın yazıyor kutuda ancak internette bir çık kişide günde 2 kullandıklarını okudum yani 1 kutu 10-20 gün arası gidiyor ve 97 TL. Bu kutu bitince daha uygun bir şey almayı düşünüyorum.
bilgisi olan var mı aranızda bu inofolic combi yi günde 1 mi almalı 2 mi ?
kuzummm burda genelde ben etiketliyorum ya... diğer arkadaşların pek öyle huyu yok12 saat girmeyince 12 sayfa birikmiş okuya okuya anca gelebildim şimdi herkes uyumuştur
Bal0ncuk burda kimsenin beni önemsemediğini düşünüyordum etiketlemen mutlu etti teşekkür ederim
test yapıcak arkadaşlar inşallah pozitiflerle dönersinizben bile bugün evde test yaptım reglimin son günü olduğu halde belki gebeyimdir üstüne regl olmuşumdur diye insan bazen gerçekten saçmalayabiliyor ben de artık saldım bu işleri olursa güzel olur geç olursa da Allahtan yarın halk eğitime gidicem bir kursa falan yazılıyım diyorum iş bulamadım bari vaktim boş geçmesin. gerçi kore dizileri de baya eğlenceli ama bir faydası yok bu arada bdv ne oluyor?
kız legoşBende dün beklediğim reglden 3 gün önce test yaptırdım 2.30 çıktı bir umut sayfaları geziniyorum belki artan olmuştur filan diye olmuş da tabi ama her ay bunları yaşıyorum belki gebeyimdir diye adet olana kadar tüm ihtimalleri harcıyorum dinine kadar
Ben bu ay garip bir şekilde umutluydum yani her zaman umutluyuz elbette ama ne bilim bi değişikti sanki bu ay
Hala adet olamadıkça da iyice çıldırıyorum masaj filan yaptım gelir inşallah da rahatlarım daha iyi
Bdv dedikleri arkadaşların,forumda bir derdim var başlığı ilginç konular dönüyor eğlenceli oluyor bazen
gelsin gelsin sonuçları pozitif görelimgeliyorrrrrrrrrr gelmekte olan
İnşallah Rabbim bugün dualarımı kabul etsingelsin gelsin sonuçları pozitif görelim
Amin canım hayırlı kandillerimiz olsunGünaydın Kızceler.
Hayırlı Kandiller.
Bu günde her kimin ne niyeti varsa hayırlısı ise kabul olsun.
Kandilimiz mübarek olsun canimGünaydınnnnnnn
Hepinizin kandili mübarek, duaları kabul olsun...
aminnnnn İnşallahİnşallah Rabbim bugün dualarımı kabul etsin
Hayırlı kandiller bacım amin inşallahgüüüüüünnnnnnaaaayyyyyyyyyyyydddddddddıııııııııınnnnnnnnnn
Hayırlı Kandiller... Rabbim dualarınızı kabul etsin
Inşallah inşallah hadi haberler gelsin
inşallahhh ama hangi aşama için haberler inşallah son aşama gebelik haberidir.
Birden iki hamile haberi alsak ne süper olurduInşallah inşallah hadi haberler gelsin
yilbasindan önce gelmeli hepsi bütün bebiklriimiz hadi teyzoslar sahayahadi bakalım gelsin bebeler
benim bebem gelirse 40 gün 40 gece davul isterimyilbasindan önce gelmeli hepsi bütün bebiklriimiz hadi teyzoslar sahaya
Pozitif olalimminşallah heyecanı olduğu kadar mutluluğuda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?