Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kasıklarım da ağrı var özellikle sağ tarafta daha yoğun sizce bu sefer olacak mı Allah ın izni ile
Hadi inşallah
Şiii sakin olalım olivem
Bana keratini sürdüler.. Bekliyore

Ohh misss beendr gidiorm Plette alıp düz boyuyorm

İyiym cnm sen
Ya bak boyatırsan bana da bahane olur Ne demek keratini sürdüler bekliyorum. Boyarım bakk ben de

o günü kimse bozmasına izin vermedim. eşimde ne dedimse yaptı sağolsun
Eşim çok bal bir adamdır çok severim kendisini ama düğün zamanı bişeyler oldu adama Senelerdir başına kakacağım kadar malzeme verdi bana.Hep böyle değildi çok üzdü beni o dönem ailesi yüzünden. En son kavgamız anası yüzünden ve büyük olunca toparlandı kendine geldi o gelmese ben gidiyordum az daha

yok çok şükür eşim hep benden yanaydı. zaten ailesi de sorun çıkarmadı her şeyi yapmaya çalıştılar.

İnşallah kuzum diyeceğim ama BAT 2 gün geçti. Henüz regl olmadım ama gebelik testi de negatif. Stresten olmadım sanırım. Bugün iyiyiyö ama

Kızlar şimdi çıktık arabadayım yazıyorum keseyi gördük çok şükür yolku da gördü Bal0ncuk Eleadora
Gözümüz aydınnnnnnnnn
Cok şükürrrrrr

İnşallah kuzum diyeceğim ama BAT 2 gün geçti. Henüz regl olmadım ama gebelik testi de negatif. Stresten olmadım sanırım. Bugün iyiyiyö ama
Stres varya... Bizim bebe yapmamızı engelliyor varya..

Bakımdayım dönecem hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…