- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.821
İyiyim balım sağolasın sen nasılsın. İnsallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.Pinkk kuzum seni gördüğüme cok sevindim nasılsın...
Cok az kalmış.. Hayırlısı ile kucağına al inşallah
Hahaha ohh mis gibi keratinlerde yapiliyorGözümüz aydınnnnnnnnn
Cok şükürrrrrr
Stres varya... Bizim bebe yapmamızı engelliyor varya..
Bakımdayım dönecem hıh
Ah çok teşekkür ederim inşallah, bekleyen herkes hayırlı haberler alır ben dahil
Amin balım benim hamd olsun rabbime kimselere aratmasın bunaltmasın isyana sürüklemesin
Hem var hem yok oluyo sonra kayboluyo anlamadim gitti
guldurmeyinnnn yaaaaa
çok şükür. sağlıcakla devam etsin inşallah.
gözünüz aydın
Amin inşallahOhh muhteşem
Çok sağlıklı ilerlesin inşallah
Kuzum benim gozun aydin keseyi gormus icinide dolu gormussun rabbim pit pit kalp atisinida duyursun saglikla kucagina al bende yarin gidecegim ins guzel haberlerle gelirim darisi tum topige insAllahYanlış alıntılarda var kızlar da idare ediverin
Amin canım Allah razı olsun inşallah sende güzel haberler alırsın yarınKuzum benim gozun aydin keseyi gormus icinide dolu gormussun rabbim pit pit kalp atisinida duyursun saglikla kucagina al bende yarin gidecegim ins guzel haberlerle gelirim darisi tum topige insAllah
Amin insAllah canim benimAmin canım Allah razı olsun inşallah sende güzel haberler alırsın yarın
İyiyim kuzum..İyiyim balım sağolasın sen nasılsın. İnsallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Aynen yaaa ama 3 saat oldu daha bitmedi.. Daha kesim varHahaha ohh mis gibi keratinlerde yapiliyor
Bebis yapmada keratin yapma kadar kolay olsa ha bu kadar ugrastirmasa bizi sıpalar
Heycanına veriormYanlış alıntılarda var kızlar da idare ediverin
Oyyy yarnda sende güzel haberi bekliyoruz kuzum inşallahKuzum benim gozun aydin keseyi gormus icinide dolu gormussun rabbim pit pit kalp atisinida duyursun saglikla kucagina al bende yarin gidecegim ins guzel haberlerle gelirim darisi tum topige insAllah
Ben saldım iyice valla kendimi, bu gün bat günüm. Adet olursam eğer biraz ağlar zırlar sonra bakım yaparım kendimeBugün bakım günü
Ayy maşallah sağlıkla büyüsün bebişKızlar şimdi çıktık arabadayım yazıyorum keseyi gördük çok şükür yolku da gördüBal0ncuk @WhiteWings
Allah razi olsun insAllah canim bu guzel haberleri en kisa zamanda sizlerdende bekliyoruz insAllahİyiyim kuzum..
Allah razı olsun inşallah
Aynen yaaa ama 3 saat oldu daha bitmedi.. Daha kesim var
Heycanına veriorm
Oyyy yarnda sende güzel haberi bekliyoruz kuzum inşallah
Günaydınnnnn...Günaydın kızlar. Bayağıdır yazamıyordum. Artık sona geliyoruz biz. Rabbim burdaki anne adaylarına tez zamanda gönüllerinden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Vuvvvvvvv süpeeeeeeerrrrrrrKızlar şimdi çıktık arabadayım yazıyorum keseyi gördük çok şükür yolku da gördüBal0ncuk @WhiteWings
Valla baktm bebe yok.. Bari dedim kendimi yeniliyimBen saldım iyice valla kendimi, bu gün bat günüm. Adet olursam eğer biraz ağlar zırlar sonra bakım yaparım kendime
Ayy maşallah sağlıkla büyüsün bebiş
Kesim cok uzun surmez sen sonucu dusun bosver uzun sursun sonra saclarini savura savura gezersinİyiyim kuzum..
Allah razı olsun inşallah
Aynen yaaa ama 3 saat oldu daha bitmedi.. Daha kesim var
Heycanına veriorm
Oyyy yarnda sende güzel haberi bekliyoruz kuzum inşallah
Sağol canım benimGünaydınnnnn...
Seni tekrar görmek çok güzel
Nasılsın, keyfin nasıl, bebiş nasıl...
Aminnnn inşallah
Vuvvvvvvv süpeeeeeeerrrrrrr
Sağlıkla sıhhatle ilerlesin fıstık
Bir hamilelik takvimi yakışır artıkın
Amin canım inşallahBen saldım iyice valla kendimi, bu gün bat günüm. Adet olursam eğer biraz ağlar zırlar sonra bakım yaparım kendime
Ayy maşallah sağlıkla büyüsün bebiş
Ay vallaha bende öyle yapacam canımValla baktm bebe yok.. Bari dedim kendimi yeniliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?