Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah çok teşekkür ederim inşallah, bekleyen herkes hayırlı haberler alır ben dahil

Amin balım benim hamd olsun rabbime kimselere aratmasın bunaltmasın isyana sürüklemesin

Hem var hem yok oluyo sonra kayboluyo anlamadim gitti

guldurmeyinnnn yaaaaa

çok şükür. sağlıcakla devam etsin inşallah.

gözünüz aydın

Ohh muhteşem
Çok sağlıklı ilerlesin inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun hepinizden Rabbim en kısa zamanda sizleri de müjdelesin inşallah

Yanlış alıntılarda var kızlar da idare ediverin
Kuzum benim gozun aydin keseyi gormus icinide dolu gormussun rabbim pit pit kalp atisinida duyursun saglikla kucagina al bende yarin gidecegim ins guzel haberlerle gelirim darisi tum topige insAllah

Kuzum benim gozun aydin keseyi gormus icinide dolu gormussun rabbim pit pit kalp atisinida duyursun saglikla kucagina al bende yarin gidecegim ins guzel haberlerle gelirim darisi tum topige insAllah
Amin canım Allah razı olsun inşallah sende güzel haberler alırsın yarın

İyiyim balım sağolasın sen nasılsın. İnsallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
İyiyim kuzum..
Allah razı olsun inşallah

Hahaha ohh mis gibi keratinlerde yapiliyor
Bebis yapmada keratin yapma kadar kolay olsa ha bu kadar ugrastirmasa bizi sıpalar
Aynen yaaa ama 3 saat oldu daha bitmedi.. Daha kesim var

Yanlış alıntılarda var kızlar da idare ediverin
Heycanına veriorm

Oyyy yarnda sende güzel haberi bekliyoruz kuzum inşallah

İyiyim kuzum..

Heycanına veriorm

Allah razi olsun insAllah canim bu guzel haberleri en kisa zamanda sizlerdende bekliyoruz insAllah

Günaydın kızlar. Bayağıdır yazamıyordum. Artık sona geliyoruz biz. Rabbim burdaki anne adaylarına tez zamanda gönüllerinden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Günaydınnnnn...
Seni tekrar görmek çok güzel
Nasılsın, keyfin nasıl, bebiş nasıl...
Aminnnn inşallah
Kızlar şimdi çıktık arabadayım yazıyorum keseyi gördük çok şükür yolku da gördü Bal0ncuk @WhiteWings
Vuvvvvvvv süpeeeeeeerrrrrrr
Sağlıkla sıhhatle ilerlesin fıstık
Bir hamilelik takvimi yakışır artıkın

İyiyim kuzum..

Heycanına veriorm

Kesim cok uzun surmez sen sonucu dusun bosver uzun sursun sonra saclarini savura savura gezersin

Sağol canım benim amin inşallah Rabbim.isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…