- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.841
İnşallahhhhh
Malum ana olma yolunda 9 ay bunları yapamayacaz
ohh süpermiş kuzum. Daim olsun inşallah.yok çok şükür eşim hep benden yanaydı. zaten ailesi de sorun çıkarmadı her şeyi yapmaya çalıştılar.
yaaaa yesin teyzesi kesesini onunnKızlar şimdi çıktık arabadayım yazıyorum keseyi gördük çok şükür yolku da gördüBal0ncuk @WhiteWings
ohhhh yarasın kuzum :)Ohhh sefam olsunnnnn
Yenilendimmmmmm
Birtek boyam kaldıı
Aynen bebe olsunda heryerim maymun olsun bişey olmazUff evet batıl bazı inançlar da var saçını kestirirsen bebeğin ömrü kısalır vs gibi. Ben normalde hiç takılmam ama bu kadar zor bebe sahibi olursam kesin ayak topuğuma değse dahi kestirmem
ohh süpermiş kuzum. Daim olsun inşallah.
yaaaa yesin teyzesi kesesini onunn
sefan olsunn tabiOhhh sefam olsunnnnn
Yenilendimmmmmm
Birtek boyam kaldıı
Canım zeytin karanfil filan koyuyorlar ama ağrısını biraz alır diyorlar Bi denesen mi ki acabakızlar dişim çok fena şimdi dişciye gitsem mi ilaç verirse nasıl kullanacağım
Sıhhatler olsuuunOhhh sefam olsunnnnn
Yenilendimmmmmm
Birtek boyam kaldıı
sefan olsunn tabi
Canım zeytin karanfil filan koyuyorlar ama ağrısını biraz alır diyorlar Bi denesen mi ki acaba
Sıhhatler olsuuun
Uff evet batıl bazı inançlar da var saçını kestirirsen bebeğin ömrü kısalır vs gibi. Ben normalde hiç takılmam ama bu kadar zor bebe sahibi olursam kesin ayak topuğuma değse dahi kestirmem
ohh süpermiş kuzum. Daim olsun inşallah.
yaaaa yesin teyzesi kesesini onunn
Haydi sor sorrrKızlar size bir soru soracam kimler burda
Ben ben ben örtmeniiimmKızlar size bir soru soracam kimler burda
Haydi sor sorrr
Ben ben ben örtmeniiimm
Sinsirella bunun yanında masumcuk kalır ayŞimdi diyelimki biri sizi cok sevdiğini gösteriyor sözde... Snra öbürünüde öbürünü böyle kelebek kelebek ortada geziyor
Ama gidiyor ayşeye fatmayı
Fatmaya hayriyei fişetikliyor
Bu sinsirella değilde nedir nedir
Günlük bilmecimiz
Sorma yaaa sanıyorlarki bi kendileri zekiSinsirella bunun yanında masumcuk kalır aybundan olsa olsa üç başlı yılan olur aaay evlerden ırak
Şimdi diyelimki biri sizi cok sevdiğini gösteriyor sözde... Snra öbürünüde öbürünü böyle kelebek kelebek ortada geziyor
Ama gidiyor ayşeye fatmayı
Fatmaya hayriyei fişetikliyor
Bu sinsirella değilde nedir nedir
Günlük bilmecimiz
Kızzz benm kaynanam onun yanında melek kalır daha yaşlanmadan böyle illetse.. Aman amannnn evlerden ırak böylelerikaynana? hahahahahahhahahahahah
bence git söylersin gebelik düşünüyoruz diye.Allah şifa versinkızlar dişim çok fena şimdi dişciye gitsem mi ilaç verirse nasıl kullanacağım
valla ben görümceme boyattım kumral istiyorum dedim dore yaptı sonra dore istiyorum dedim koyu kahve yaptı en son bu şekilde bekliyorum bir daha da yaptırmam baya ağladım bir saç için. hiç kendim boyamadım eşimle boyarız artıkAy vallaha bende öyle yapacam canım
her gün bi falsosunu öğreniyorum ben benimkinin bu kadar teletabi bi kadının içinden ne çıktı bi bilsen ağzın açık kalır. Kim bu kız? İşyerinden miKızzz benm kaynanam onun yanında melek kalır daha yaşlanmadan böyle illetse.. Aman amannnn evlerden ırak böyleleri
Kız o nasıl bir görümcebence git söylersin gebelik düşünüyoruz diye.Allah şifa versin
valla ben görümceme boyattım kumral istiyorum dedim dore yaptı sonra dore istiyorum dedim koyu kahve yaptı en son bu şekilde bekliyorum bir daha da yaptırmam baya ağladım bir saç için. hiç kendim boyamadım eşimle boyarız artık
Aman aman anmayalım mazallahher gün bi falsosunu öğreniyorum ben benimkinin bu kadar teletabi bi kadının içinden ne çıktı bi bilsen ağzın açık kalır. Kim bu kız? İşyerinden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?