Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahhhhh
Malum ana olma yolunda 9 ay bunları yapamayacaz
Uff evet batıl bazı inançlar da var saçını kestirirsen bebeğin ömrü kısalır vs gibi. Ben normalde hiç takılmam ama bu kadar zor bebe sahibi olursam kesin ayak topuğuma değse dahi kestirmem
yok çok şükür eşim hep benden yanaydı. zaten ailesi de sorun çıkarmadı her şeyi yapmaya çalıştılar.
ohh süpermiş kuzum. Daim olsun inşallah.
Kızlar şimdi çıktık arabadayım yazıyorum keseyi gördük çok şükür yolku da gördü Bal0ncuk @WhiteWings
yaaaa yesin teyzesi kesesini onunn

Aynen bebe olsunda heryerim maymun olsun bişey olmaz

Sinsirella bunun yanında masumcuk kalır ay bundan olsa olsa üç başlı yılan olur aaay evlerden ırak

Sinsirella bunun yanında masumcuk kalır ay bundan olsa olsa üç başlı yılan olur aaay evlerden ırak
Sorma yaaa sanıyorlarki bi kendileri zeki
Ayşenin fatmanın hayriyenin haberi olmayacak.. Halbuki kendinin olanlardan haberi yk yani çevredeki insanlar gayet zeki...

kızlar dişim çok fena şimdi dişciye gitsem mi ilaç verirse nasıl kullanacağım
bence git söylersin gebelik düşünüyoruz diye.Allah şifa versin
Ay vallaha bende öyle yapacam canım
valla ben görümceme boyattım kumral istiyorum dedim dore yaptı sonra dore istiyorum dedim koyu kahve yaptı en son bu şekilde bekliyorum bir daha da yaptırmam baya ağladım bir saç için. hiç kendim boyamadım eşimle boyarız artık

Kızzz benm kaynanam onun yanında melek kalır daha yaşlanmadan böyle illetse.. Aman amannnn evlerden ırak böyleleri
her gün bi falsosunu öğreniyorum ben benimkinin bu kadar teletabi bi kadının içinden ne çıktı bi bilsen ağzın açık kalır. Kim bu kız? İşyerinden mi

Kız o nasıl bir görümce

her gün bi falsosunu öğreniyorum ben benimkinin bu kadar teletabi bi kadının içinden ne çıktı bi bilsen ağzın açık kalır. Kim bu kız? İşyerinden mi
Aman aman anmayalım mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…