- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.861
Kız görümceye saç ı boyatılır. Bundan 3 yıl önce böyle konuşacağımı söyleseler yaa olur mu? Benim sevdiceğimi doğuranla, onun kardeşi ile neden kötü anlşayım ben çok severim onları kii derdim. Ama nayırbence git söylersin gebelik düşünüyoruz diye.Allah şifa versin
valla ben görümceme boyattım kumral istiyorum dedim dore yaptı sonra dore istiyorum dedim koyu kahve yaptı en son bu şekilde bekliyorum bir daha da yaptırmam baya ağladım bir saç için. hiç kendim boyamadım eşimle boyarız artık
Acaba kim damara bastıŞimdi diyelimki biri sizi cok sevdiğini gösteriyor sözde... Snra öbürünüde öbürünü böyle kelebek kelebek ortada geziyor
Ama gidiyor ayşeye fatmayı
Fatmaya hayriyei fişetikliyor
Bu sinsirella değilde nedir nedir
Günlük bilmecimiz
Kız o nasıl bir görümce
Aman aman anmayalım mazallah
O anca kendi kuyuğuna basar paremAcaba kim damara bastı
iyi gözüken ama alttan yapan tiplerden galiba ne bilem ne istesem zıttı oluyor ben de kumral olmak istiyordumKız o nasıl bir görümce
Aman aman anmayalım mazallah
Görimceye deki...iyi gözüken ama alttan yapan tiplerden galiba ne bilem ne istesem zıttı oluyor ben de kumral olmak istiyordumben de merak ettim kim ki o sinsi en azından buralardan mı onu söyle baş harfi ne
inanır mısın sürekli diyorum.. ama içimdenGörimceye deki...
Görümceeee görmim seni ömrümce
Kendin boya kız... Zamanla renk oturuyorinanır mısın sürekli diyorum.. ama içimden
Açık kumrala boya.. Ancak oturur.. Açmaz zaten hemenöyle yapıcam valla. koyu kahve saçım şimdi direk kumral alsam hemen kumral olmaz galiba ama bir kaç boyadan sonra oturur diye düşünüyorum. Sana da sıhhatler olsun güle güle kullan
Bu bildigin karaktersiz baska aciklamasi yokŞimdi diyelimki biri sizi cok sevdiğini gösteriyor sözde... Snra öbürünüde öbürünü böyle kelebek kelebek ortada geziyor
Günlük bilmecimiz
Öyle demeBu bildigin karaktersiz baska aciklamasi yok
öyle yapıyım.Açık kumrala boya.. Ancak oturur.. Açmaz zaten hemen
Ben bir kere öğrenciyken yemiştim tatsız tuzsuz değişik bir şey meyve desen değil sebze desen değilBu arada eskiden hep hatırlatırdm ama son zamanlarda kimse bahsetmiyor..
Kızlar haftada en az 2 adet avokado tüketiyoruz demi
Kuzum bak onu doğra.. Üstüne salatalık doğra.. Minik tutz.. Bir diş sarımsak.. Üstüne yarım limon sık..öyle yapıyım.
Ben bir kere öğrenciyken yemiştim tatsız tuzsuz değişik bir şey meyve desen değil sebze desen değil
Aman o lafları dedikoduları kendi ayaklarına dolansın öyle insanlarınSorma yaaa sanıyorlarki bi kendileri zeki
Ayşenin fatmanın hayriyenin haberi olmayacak.. Halbuki kendinin olanlardan haberi ykyani çevredeki insanlar gayet zeki...
Ay günahını almayım da görümcen acaba seni sevmiyor mu kız bilerek yanlış boyuyor filan olmasınbence git söylersin gebelik düşünüyoruz diye.Allah şifa versin
valla ben görümceme boyattım kumral istiyorum dedim dore yaptı sonra dore istiyorum dedim koyu kahve yaptı en son bu şekilde bekliyorum bir daha da yaptırmam baya ağladım bir saç için. hiç kendim boyamadım eşimle boyarız artık
şeyyy bilememdimŞimdi diyelimki biri sizi cok sevdiğini gösteriyor sözde... Snra öbürünüde öbürünü böyle kelebek kelebek ortada geziyor
Günlük bilmecimiz
AmiiiinnnnnnnAman o lafları dedikoduları kendi ayaklarına dolansın öyle insanların
Ay günahını almayım da görümcen acaba seni sevmiyor mu kız bilerek yanlış boyuyor filan olmasınbenim küçük görümce kuaför, bi kere güzelim kaşımı yamuk alınca ay canım çok güzel oldu ama sen uğraşma ya ben alırım bundan sonra demiştim
Çok faydalı olduğunu duymuştum canım, ben bu aralar ananas delisiyim sürekli olsa yerim koca bir ananası tek başımaKuzum bak onu doğra.. Üstüne salatalık doğra.. Minik tutz.. Bir diş sarımsak.. Üstüne yarım limon sık..
Enfessss :)
O derece diyorsunşeyyy bilememdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?