Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız görümceye saç ı boyatılır. Bundan 3 yıl önce böyle konuşacağımı söyleseler yaa olur mu? Benim sevdiceğimi doğuranla, onun kardeşi ile neden kötü anlşayım ben çok severim onları kii derdim. Ama nayır Kesinlikle varış bu noktaya oluyor. Sakın sakın emanet etme görümceke saçlarını

öyle yapıcam valla. koyu kahve saçım şimdi direk kumral alsam hemen kumral olmaz galiba ama bir kaç boyadan sonra oturur diye düşünüyorum. Sana da sıhhatler olsun güle güle kullan

Bu bildigin karaktersiz baska aciklamasi yok

öyle yapıyım.

Ben bir kere öğrenciyken yemiştim tatsız tuzsuz değişik bir şey meyve desen değil sebze desen değil
Kuzum bak onu doğra.. Üstüne salatalık doğra.. Minik tutz.. Bir diş sarımsak.. Üstüne yarım limon sık..
Enfessss :)

Sorma yaaa sanıyorlarki bi kendileri zeki
Ayşenin fatmanın hayriyenin haberi olmayacak.. Halbuki kendinin olanlardan haberi yk yani çevredeki insanlar gayet zeki...
Aman o lafları dedikoduları kendi ayaklarına dolansın öyle insanların
Ay günahını almayım da görümcen acaba seni sevmiyor mu kız bilerek yanlış boyuyor filan olmasın benim küçük görümce kuaför, bi kere güzelim kaşımı yamuk alınca ay canım çok güzel oldu ama sen uğraşma ya ben alırım bundan sonra demiştim

şeyyy bilememdim

Amiiiinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…