- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.881
Bende ananasa bayılırım...Çok faydalı olduğunu duymuştum canım, ben bu aralar ananas delisiyim sürekli olsa yerim koca bir ananası tek başıma
OhhhhO anca kendi kuyuğuna basar parem
Allahın her verdiği nimet şifadır da bunun tadı hiç güzel değil kiiiiiiiBu arada eskiden hep hatırlatırdm ama son zamanlarda kimse bahsetmiyor..
Kızlar haftada en az 2 adet avokado tüketiyoruz demi
çok teşekkür ederim. gideceğim.bence git söylersin gebelik düşünüyoruz diye.Allah şifa versin
valla ben görümceme boyattım kumral istiyorum dedim dore yaptı sonra dore istiyorum dedim koyu kahve yaptı en son bu şekilde bekliyorum bir daha da yaptırmam baya ağladım bir saç için. hiç kendim boyamadım eşimle boyarız artık
Kız A101 yada şokta ucuz...Ohhhh
Çok acıtır
Allahın her verdiği nimet şifadır da bunun tadı hiç güzel değil kiiiiiii
Namussuz pahalıda
ayy ben aldım ama yiyemedim acı çokBu arada eskiden hep hatırlatırdm ama son zamanlarda kimse bahsetmiyor..
Kızlar haftada en az 2 adet avokado tüketiyoruz demi
sevilmeyecek insan da değilim ki ağzım var dilim yok kardeşini el üstünde tutuyorum anasıyla kendisinden çok ilgileniyorumAman o lafları dedikoduları kendi ayaklarına dolansın öyle insanların
Ay günahını almayım da görümcen acaba seni sevmiyor mu kız bilerek yanlış boyuyor filan olmasınbenim küçük görümce kuaför, bi kere güzelim kaşımı yamuk alınca ay canım çok güzel oldu ama sen uğraşma ya ben alırım bundan sonra demiştim
Acımıııı kızzz pişmedenmi yednayy ben aldım ama yiyemedim acı çok
Yok anacım denedim yok tadı hiç güzel değil. Bir ara eşim alıp duruyordu yapıyordum ama Allahtan epeydir aklına gelip almıyorKız A101 yada şokta ucuz...
Birinde 4 tl birinde 5 tlben öyle aldm bulunca stokluyorum kasadakiler garipsiyor tiplerinden anlıorm ama yapcek bişi yok
Tadı güzel dediğim gibi yap sen dene
EnişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeYok anacım denedim yok tadı hiç güzel değil. Bir ara eşim alıp duruyordu yapıyordum ama Allahtan epeydir aklına gelip almıyor
Ben de hiç hatırlamıyorum
gerçekten kim ?O derece diyorsun
Burayı biliyor ama seni duyamaz tatlımmmmmmmmEnişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Uzak diyarlarda evli barklı adı bende saklı lalalala..gerçekten kim ?
Belki duyar ne susturuyonBurayı biliyor ama seni duyamaz tatlımmmmmmmm
Şişşşşş
Öyle demeo doğrucu ibo
Benben ben ben ben
hiç aaştırmadım salataya doğradom çeyrek ama acılıktan yiyemedimAcımıııı kızzz pişmedenmi yedn
Kız kıyamam sana
Banane oyle amaa sen degilsen tabi bu anlattigin kisi sensen is degisir bi bildigin vardir ki yapiyorsundur derim
Duyabilme ihtimaline karşılık zati şiiişşşşşUzak diyarlarda evli barklı adı bende saklı lalalala..
Kaynana dedik ya kız
Belki duyar ne susturuyon
Bacım onu sert alacan 2 3 gn bekleyecen böyle parmağnda dokunduğnsa yumuşaksa doğrayacan.. Acı olmazhiç aaştırmadım salataya doğradom çeyrek ama acılıktan yiyemedim
yetişemedim..Uzak diyarlarda evli barklı adı bende saklı lalalala..
Kaynana dedik ya kız
Belki duyar ne susturuyon
denicem bunuKuzum bak onu doğra.. Üstüne salatalık doğra.. Minik tutz.. Bir diş sarımsak.. Üstüne yarım limon sık..
Enfessss :)
Ama parem sağlıklıDuyabilme ihtimaline karşılık zati şiiişşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?