- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.173
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.801
Anammben kış kadınıyım. soğuk olunca giyiniyosun battaniyenin içine giriyorsun ısınıyorsun ama sıcak öyle mi yakıyor kavuruyor evde klima da yok bu yaz vantilatörle birbirimize yapıştık odadan odaya taşıdım garibimi haşat oldu.
hem karda yağmurda yürümenin hissi başka. tabi İzmire kar yağmıyor o da ayrı :/
çalışıyorum kuzum sen ne yapıyorsunNapiyorsunn kuzum
zevkler ve renklerAnammyok ya kışın çamaşır kurutması dert... dışarı çıkması dert...
duş alması dert... herşeyi dert
yazın efil efil
Bende napam pinekliyorum evde bugun izinliyimAnammyok ya kışın çamaşır kurutması dert... dışarı çıkması dert...
duş alması dert... herşeyi dert
yazın efil efil
çalışıyorum kuzum sen ne yapıyorsun
oooooooooBende napam pinekliyorum evde bugun izinliyim
Aynen oyleeooooooooo
keyif keyifffffffffffffff
selam canm evet hamişlermz varMerhaba kizlaar nasilsiniz ben yokken yeni hamislerimiz oldu insallah
Yaa cok sevindim darisi bizlere insallah bende daha bisi yok canim 11 gun var bata vucudumda bisiler hissediyorum gogus ucu agrisi kasik agrisi kramp falan ama takmiyorum yaa nasilsa psikolojikselam canm evet hamişlermz var
sen ne alemdesin
Kafaya taktıkça daha kötü oluyor kuzumYaa cok sevindim darisi bizlere insallah bende daha bisi yok canim 11 gun var bata vucudumda bisiler hissediyorum gogus ucu agrisi kasik agrisi kramp falan ama takmiyorum yaa nasilsa psikolojikartik iyice delirdim yahuuu senden ne haber
Sen normale gire düşün bacım ben istisnagebeler genelde hararetli olur derler.. sıcak basarmış
üşüyende var demekki
Demekki üşüsekte gebe kalma ihtimalimiz varSen normale gire düşün bacım ben istisna
Ay evet ben donuyordum balus size de demistim hatta hava da sıcaktı bildiğin elim ayağım buzdu noluyor bana dedim ama ihtimal vermemiştimDemekki üşüsekte gebe kalma ihtimalimiz var
Demekki herşey kişiye göre değişiyorAy evet ben donuyordum balus size de demistim hatta hava da sıcaktı bildiğin elim ayağım buzdu noluyor bana dedim ama ihtimal vermemiştim
İyiyiz cnm sen nasılsınKizlar nabersiniz
Valla kirmizi kart yedim regl dönemindeki depresif halimdeyim ☺ 3 aydir ilk defa vaktinde geldi hayaller gene suya düştüİyiyiz cnm sen nasılsın
Hayaller suya düşer ams boğulmazValla kirmizi kart yedim regl dönemindeki depresif halimdeyim ☺ 3 aydir ilk defa vaktinde geldi hayaller gene suya düştü
Ay inşallah gerçi bu ay bazı şeylerden dolayı olmasın diyodum bi yandan da olmamasına sevindim. Inşallah bigun hamileyiz diye haber ucurcaz birbirimizeHayaller suya düşer ams boğulmaz
Hayaller olmazsa yaşayamayız
Olacak.. Seni yenecez regl
Öylee deme kız...Ay inşallah gerçi bu ay bazı şeylerden dolayı olmasın diyodum bi yandan da olmamasına sevindim. Inşallah bigun hamileyiz diye haber ucurcaz birbirimize
Kiz gelsin de azicik nasil desem alkol almistim 1-2 bardak o yuzden olsun istemiyodum yoksa nasil icten istedigimi biliyonÖylee deme kız...
Allah sağlıklk versin.. Cok bekledik gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?