Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ayyaşlarn bebesi oluyor ya
Alkol alan yokmu yani :)

Kız ayyaşlarn bebesi oluyor ya
Alkol alan yokmu yani :)
Ilk defa dikkatsiz davranınca bide o ara moral bozuktu hic aklima bile gelmedi yoksa pek aram yoktur alkolle falan huzursuz oldum ya olduysa ben ona kötülük yaptıysam ömür boyu bi hastaligi biseyi olursa falan diye hep icim icimi yedi artik guclu bi şekilde bu aya bakacaz

Önümüzdeki maçlara bakacaz

Önümüzdeki maçlara bakacaz
Aynen kuzum. Cok dusununce de olmuyo dusunmeyince de olmuyo takma diyolar gene yok belki de vakti mi değil artik kafam var ya allak bullak bu konuda bi defter alip icimdekileri yazayim diyorum hic olmazsa yazinca içimdekiler yaziya gidecegi icin streste kalmaz diye dusunuyorim belki kafam daha dinc olur

Bazılarına yazmak iyi geliyormuş
Eğer kendini rahatlatacaksan yaz cnm
İçine atmandan iyidir

Valla canım ankarada benim kv en kısık ayarda yakardı, evin altı dükkan, bazı günlerde kapattırdı, bir ayda en az 500 gelirdi. Kadıncağız bir ara ısınayım artık yeter dedi Bi açtı 100lira geldi şok oldu. Allah yardımcımız olsun hepimizin ya
Ayy bende az önce Filtre kahve denedim ilk kez, kahve sever olarak normal granül kahveden daha çok sevdim bime gelmiş bu arada kızlar kahve dünyası çok lezzetli benim herif Filtre granül Türk kahvesi hepsine bayılır adama kahve çay olsun yeter
Bende nar yemeye basladim arkadaslarim rahme iyi geliyomus
Ya bana komşular nar düşük yapıyormuş falan dedi korktum bende varmı öyle bişey acaba? Bal0ncuk kuzu demişti iyi geliyor diye bende aldım da, düşük falan pek ihtimal veremedim nar iyi bir meyve sonuçta
Hayaller suya düşer ams boğulmaz
Hayaller olmazsa yaşayamayız
Olacak.. Seni yenecez regl
Valla hayaller suya düşe düşe bir gün yüzmeyi öğrenirler, sonra da zafer bizim olur Allahın izniyle
Pişt kızlar kasıma bombamıyızz? Regli bitenlerrrr, yapışıyoruz bırakmıyoruz kocalarıııı
Koca yok ama yine de hazırım, çünküsü bir umuttur yaşamaaak
kocam yok ama hazırım
Hahahah aynısını bende dedim vallaha kuzum

Bilmiyorm hamilelik surecindeki etkisini ama kalmak icin yararliymis

yok artık nasıl bir yermiş öyle Ankara baya soğuk olmalı granül kahve tiramisu yapmak için almıştım başka türlü nasıl kullanılıyor bu. yapıp ben de içeyim nar yemek bana çok zahmetli geliyor hep tatlı yiyoz hiç sağlıklı beslenmiyoruz şu aralar

olsun siz bu aydan bidahaki aya hazır olun bebeklerrrimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…