- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.173
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.821
Kız ayyaşlarn bebesi oluyor yaKiz gelsin de azicik nasil desem alkol almistim 1-2 bardak o yuzden olsun istemiyodum yoksa nasil icten istedigimi biliyonben onun için herseyi yaparım dunyayi yık desinler yikarim biricik yyavum o (olmayan bebegi sevende tek benimdir heralde )
Ilk defa dikkatsiz davranınca bide o ara moral bozuktu hic aklima bile gelmedi yoksa pek aram yoktur alkolle falanKız ayyaşlarn bebesi oluyor ya
Alkol alan yokmu yani :)
Önümüzdeki maçlara bakacazIlk defa dikkatsiz davranınca bide o ara moral bozuktu hic aklima bile gelmedi yoksa pek aram yoktur alkolle falanhuzursuz oldum ya olduysa ben ona kötülük yaptıysam ömür boyu bi hastaligi biseyi olursa falan diye hep icim icimi yedi artik guclu bi şekilde bu aya bakacaz
Pişt kızlar kasıma bombamıyızz? Regli bitenlerrrr, yapışıyoruz bırakmıyoruz kocalarıııı
Aynen kuzum. Cok dusununce de olmuyo dusunmeyince de olmuyo takma diyolar gene yok belki de vakti mi değil artik kafam var ya allak bullak bu konuda bi defter alip icimdekileri yazayim diyorum hic olmazsa yazinca içimdekiler yaziya gidecegi icin streste kalmaz diye dusunuyorim belki kafam daha dinc olurÖnümüzdeki maçlara bakacaz
Bazılarına yazmak iyi geliyormuşAynen kuzum. Cok dusununce de olmuyo dusunmeyince de olmuyo takma diyolar gene yok belki de vakti mi değil artik kafam var ya allak bullak bu konuda bi defter alip icimdekileri yazayim diyorum hic olmazsa yazinca içimdekiler yaziya gidecegi icin streste kalmaz diye dusunuyorim belki kafam daha dinc olur
Valla bende yeni oldum regl bitince de yapismicam taktik degistirdim o gelsin ben bunca yil yapistimda nolduPişt kızlar kasıma bombamıyızz? Regli bitenlerrrr, yapışıyoruz bırakmıyoruz kocalarıııı
Hep yazardim ben evlenene kadar sonra yazmadim ulan kafa rahatlatmak icin her yolu deniyozBazılarına yazmak iyi geliyormuş
Eğer kendini rahatlatacaksan yaz cnm
İçine atmandan iyidir
kocam yok ama hazırım
Valla bende yeni oldum regl bitince de yapismicam taktik degistirdim o gelsin ben bunca yil yapistimda noldu
Kiz 4 yildir evliyim 1 yildir nerdeyse istiyoruz yarisi ben kosmusumdur adamın peşinden ha artik kosmuyom desem de ona alttan mesaj yada ima verip hop gece fiti fiti da buluyo kendiniGelmiyor mu bu ay kuzu
Sen işini kocaya bırakma canım
Valla canım ankarada benim kv en kısık ayarda yakardı, evin altı dükkan, bazı günlerde kapattırdı, bir ayda en az 500 gelirdi. Kadıncağız bir ara ısınayım artık yeter dedi Bi açtı 100lira geldi şok oldu. Allah yardımcımız olsun hepimizin yaTünaydın arkadaşlar. Bugün 1 e kadar uyudum kış uykusuna yattım sanki. bir de gece 1 de yatmama rağmenhavalar iyice soğudu eşim sabah battaniyeye kızdı yorganı çıkartırım artık.doğalgazı da açtım inşallah 400 500liralar havada uçuşmaz. iş için 2 hafta içinde haber gelmesini bekliyorum o yüzden kursada yazılmadım hayırlısı artık. haberleri de izlemiyorum artık.bebek için çalışmalar devam ediyor olursa da olmazsa da Allahtan
Ayy bende az önce Filtre kahve denedim ilk kez, kahve sever olarak normal granül kahveden daha çok sevdimya ben evlenmeden önce adama french press aldım. sonra o yetmedi filtre kahve makinesi aldım. adam kahve bağımlısı oldu. ben normalde çok severim de her gün içmezdim. artık o içiyor diye ben de her gün içiyorum. bazen kafeini daha az diye ben türk kahvesi içiyorum ama onu ikna edemeyince yine filtreye dönüyorum. nasıl bırakacağım ben bunu :/ ki aslında onun da azaltması lazım
Ya bana komşular nar düşük yapıyormuş falan dedi korktum bendeBende nar yemeye basladim arkadaslarim rahme iyi geliyomus
Valla hayaller suya düşe düşe bir gün yüzmeyi öğrenirler, sonra da zafer bizim olur Allahın izniyleHayaller suya düşer ams boğulmaz
Hayaller olmazsa yaşayamayız
Olacak.. Seni yenecez regl
Koca yok ama yine de hazırım, çünküsü bir umuttur yaşamaaakPişt kızlar kasıma bombamıyızz? Regli bitenlerrrr, yapışıyoruz bırakmıyoruz kocalarıııı
Hahahah aynısını bende dedim vallaha kuzumkocam yok ama hazırım
Bilmiyorm hamilelik surecindeki etkisini ama kalmak icin yararliymisValla canım ankarada benim kv en kısık ayarda yakardı, evin altı dükkan, bazı günlerde kapattırdı, bir ayda en az 500 gelirdi. Kadıncağız bir ara ısınayım artık yeter dedi Bi açtı 100lira geldi şok oldu. Allah yardımcımız olsun hepimizin ya
Ayy bende az önce Filtre kahve denedim ilk kez, kahve sever olarak normal granül kahveden daha çok sevdimbime gelmiş bu arada kızlar kahve dünyası çok lezzetli benim herif Filtre granül Türk kahvesi hepsine bayılır adama kahve çay olsun yeter
Ya bana komşular nar düşük yapıyormuş falan dedi korktum bendevarmı öyle bişey acaba? Bal0ncuk kuzu demişti iyi geliyor diye bende aldım da, düşük falan pek ihtimal veremedim nar iyi bir meyve sonuçta
Valla hayaller suya düşe düşe bir gün yüzmeyi öğrenirler, sonra da zafer bizim olur Allahın izniyle
Koca yok ama yine de hazırım, çünküsü bir umuttur yaşamaaak
Hahahah aynısını bende dedim vallaha kuzum
yok artık nasıl bir yermiş öyle Ankara baya soğuk olmalıValla canım ankarada benim kv en kısık ayarda yakardı, evin altı dükkan, bazı günlerde kapattırdı, bir ayda en az 500 gelirdi. Kadıncağız bir ara ısınayım artık yeter dedi Bi açtı 100lira geldi şok oldu. Allah yardımcımız olsun hepimizin ya
Ayy bende az önce Filtre kahve denedim ilk kez, kahve sever olarak normal granül kahveden daha çok sevdimbime gelmiş bu arada kızlar kahve dünyası çok lezzetli benim herif Filtre granül Türk kahvesi hepsine bayılır adama kahve çay olsun yeter
Ya bana komşular nar düşük yapıyormuş falan dedi korktum bendevarmı öyle bişey acaba? Bal0ncuk kuzu demişti iyi geliyor diye bende aldım da, düşük falan pek ihtimal veremedim nar iyi bir meyve sonuçta
Valla hayaller suya düşe düşe bir gün yüzmeyi öğrenirler, sonra da zafer bizim olur Allahın izniyle
Kiz 4 yildir evliyim 1 yildir nerdeyse istiyoruz yarisi ben kosmusumdur adamın peşinden ha artik kosmuyom desem de ona alttan mesaj yada ima verip hop gece fiti fiti da buluyo kendini
Valla canım ankarada benim kv en kısık ayarda yakardı, evin altı dükkan, bazı günlerde kapattırdı, bir ayda en az 500 gelirdi. Kadıncağız bir ara ısınayım artık yeter dedi Bi açtı 100lira geldi şok oldu. Allah yardımcımız olsun hepimizin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?