- 3 Kasım 2018
- 1.121
- 1.074
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.841
Anca ugras ugras nr zamandir tripliyim adama baktim ise yariyosen yolu bulmuşsun canım ozaman mesaja devam
Anca ugras ugras nr zamandir tripliyim adama baktim ise yariyo
Cok tatlilarAllahiiimmmmm
Bence korkuyolar ben o kaniya vardim en sonundabende hadi diyorum , yorgunum derse trip atıyorum hemen geliyo
Ah ah cocuk düşündükten sonra böyle oldu bu adam... çocuk düşünmeden önce hiç böyle dertlerimiz yoktu
Doğrudur canım bemim biz yiyelim yinedeBilmiyorm hamilelik surecindeki etkisini ama kalmak icin yararliymis
Süt tozu ile filan karıştırılıp içilen varya kız ondan, böyle hafif iri oluyor. Vallaha sorma durum bende de öyle, hazır tatlılar falan ne bulursam yutuyorumyok artık nasıl bir yermiş öyle Ankara baya soğuk olmalıgranül kahve tiramisu yapmak için almıştım başka türlü nasıl kullanılıyor bu. yapıp ben de içeyim nar yemek bana çok zahmetli geliyor hep tatlı yiyoz hiç sağlıklı beslenmiyoruz şu aralar
Durmak yoookolsun siz bu aydan bidahaki aya hazır olun bebeklerrrimm
Onlarda bence dert ediyorlar ama belli etmiyorlar..Hep yazardim ben evlenene kadar sonra yazmadim ulan kafa rahatlatmak icin her yolu deniyozbide kocalara bak
Geliyorda 2 haftada 1 işteGelmiyor mu bu ay kuzu
Sen işini kocaya bırakma canım
Ayyyy çokça aminnnnHepimizin böyle bi fotosu olmasi dileğiyle ❤❤Eki Görüntüle 2714954
Cnm bakma sen onlara.. Ck faydalı nar..Valla canım ankarada benim kv en kısık ayarda yakardı, evin altı dükkan, bazı günlerde kapattırdı, bir ayda en az 500 gelirdi. Kadıncağız bir ara ısınayım artık yeter dedi Bi açtı 100lira geldi şok oldu. Allah yardımcımız olsun hepimizin ya
Ayy bende az önce Filtre kahve denedim ilk kez, kahve sever olarak normal granül kahveden daha çok sevdimbime gelmiş bu arada kızlar kahve dünyası çok lezzetli benim herif Filtre granül Türk kahvesi hepsine bayılır adama kahve çay olsun yeter
Ya bana komşular nar düşük yapıyormuş falan dedi korktum bendevarmı öyle bişey acaba? Bal0ncuk kuzu demişti iyi geliyor diye bende aldım da, düşük falan pek ihtimal veremedim nar iyi bir meyve sonuçta
Valla hayaller suya düşe düşe bir gün yüzmeyi öğrenirler, sonra da zafer bizim olur Allahın izniyle
Koca yok ama yine de hazırım, çünküsü bir umuttur yaşamaaak
Hahahah aynısını bende dedim vallaha kuzum
Ah keske etse şu şu derdim var deselerOnlarda bence dert ediyorlar ama belli etmiyorlar..
Geliyorda 2 haftada 1 işte
Ayyyy çokça aminnnn
Cnm bakma sen onlara.. Ck faydalı nar..
Benim eşimin denesine gerek ykAh keske etse şu şu derdim var deseler
Ben daha onu bile bilmiyorum bilsem çözüm ararım gece gündüz ondan bu durumla baş etmekten korkuyolar diye düşünüyorum. Rabbim size de tez zamanda şifa verip bebiş nasip etsin inşallah kuzumBenim eşimin denesine gerek yk
Sorun onda olunca içine atıyor kolay değil.. Ama olsun varlığı yeter
Herşeyin çözümü var
granül kahve daha da bi sakat sanki. daha da zararlı diye biliyorum ben onu çünkü tortu mortu yok ne idüğü belirsiz bir şey.Ayy bende az önce Filtre kahve denedim ilk kez, kahve sever olarak normal granül kahveden daha çok sevdimbime gelmiş bu arada kızlar kahve dünyası çok lezzetli benim herif Filtre granül Türk kahvesi hepsine bayılır adama kahve çay olsun yeter
Ya bana komşular nar düşük yapıyormuş falan dedi korktum bendevarmı öyle bişey acaba? Bal0ncuk kuzu demişti iyi geliyor diye bende aldım da, düşük falan pek ihtimal veremedim nar iyi bir meyve sonuçta
Afiyetler olsun şifa olsunOnlarda bence dert ediyorlar ama belli etmiyorlar..
Geliyorda 2 haftada 1 işte
Ayyyy çokça aminnnn
Cnm bakma sen onlara.. Ck faydalı nar..
Erkekler genelde öyle canım ya, içlerine atıyorlar, içlerinde yaşıyorlar. Eş olsan bile çoğu üzüntüsünü yine paylaşmaktan çekiniyorlar.Ah keske etse şu şu derdim var deseler
Aslında evet, fındık kabuğu yanıkları falan varmış içinde diye duymuştum, aslında akahve diye içtiğimiz şey tam kahve olmayabilirmiş yani.granül kahve daha da bi sakat sanki. daha da zararlı diye biliyorum ben onu çünkü tortu mortu yok ne idüğü belirsiz bir şey.
narın kan sulandırıcı bir özelliği varsa hamilelikte belki sıkıntıdır da hamile kalana kadar anormal olmayan miktarda yemeye devam. gerisini hamile kalınca düşünürüz
Günaydın , ya gündüz işte oluyorum , akşamları iş çikışında da depremzedelerin olduğu çadır kente gidip yardım ediyoruz yoğun geçiyor o yüzden buraya giremedim
çözersin ozgem... stres yapmadan amaBen daha onu bile bilmiyorum bilsem çözüm ararım gece gündüz ondan bu durumla baş etmekten korkuyolar diye düşünüyorum. Rabbim size de tez zamanda şifa verip bebiş nasip etsin inşallah kuzum
aaa sevdalıkus sendemi izmirlisinGünaydın , ya gündüz işte oluyorum , akşamları iş çikışında da depremzedelerin olduğu çadır kente gidip yardım ediyoruz yoğun geçiyor o yüzden buraya giremedim
Çok geçmiş olsun canımGünaydınnn
Paresilaaa ben depremden sonra korkudan erken adet oldum benim bat tarihini 26.11 olarak değişir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?