Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorm hamilelik surecindeki etkisini ama kalmak icin yararliymis
Doğrudur canım bemim biz yiyelim yinede
Süt tozu ile filan karıştırılıp içilen varya kız ondan, böyle hafif iri oluyor. Vallaha sorma durum bende de öyle, hazır tatlılar falan ne bulursam yutuyorum
olsun siz bu aydan bidahaki aya hazır olun bebeklerrrimm
Durmak yoook

Hep yazardim ben evlenene kadar sonra yazmadim ulan kafa rahatlatmak icin her yolu deniyoz bide kocalara bak
Onlarda bence dert ediyorlar ama belli etmiyorlar..

Gelmiyor mu bu ay kuzu

Sen işini kocaya bırakma canım
Geliyorda 2 haftada 1 işte

Hepimizin böyle bi fotosu olmasi dileğiyle ❤❤Eki Görüntüle 2714954
Ayyyy çokça aminnnn

Cnm bakma sen onlara.. Ck faydalı nar..

Eklentiler

• IMG_20201103_211331.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 26
Benim eşimin denesine gerek yk
Sorun onda olunca içine atıyor kolay değil.. Ama olsun varlığı yeter
Herşeyin çözümü var
Ben daha onu bile bilmiyorum bilsem çözüm ararım gece gündüz ondan bu durumla baş etmekten korkuyolar diye düşünüyorum. Rabbim size de tez zamanda şifa verip bebiş nasip etsin inşallah kuzum

granül kahve daha da bi sakat sanki. daha da zararlı diye biliyorum ben onu çünkü tortu mortu yok ne idüğü belirsiz bir şey.

narın kan sulandırıcı bir özelliği varsa hamilelikte belki sıkıntıdır da hamile kalana kadar anormal olmayan miktarda yemeye devam. gerisini hamile kalınca düşünürüz

Onlarda bence dert ediyorlar ama belli etmiyorlar..

Geliyorda 2 haftada 1 işte

Ayyyy çokça aminnnn

Cnm bakma sen onlara.. Ck faydalı nar..
Afiyetler olsun şifa olsun aynen kuzum yemeye devam
Ah keske etse şu şu derdim var deseler
Erkekler genelde öyle canım ya, içlerine atıyorlar, içlerinde yaşıyorlar. Eş olsan bile çoğu üzüntüsünü yine paylaşmaktan çekiniyorlar.
Aslında evet, fındık kabuğu yanıkları falan varmış içinde diye duymuştum, aslında akahve diye içtiğimiz şey tam kahve olmayabilirmiş yani.

Doğru diyorsun kuzum, ama efsane faydalı bişey, o yüzden yemeye devam

Ben daha onu bile bilmiyorum bilsem çözüm ararım gece gündüz ondan bu durumla baş etmekten korkuyolar diye düşünüyorum. Rabbim size de tez zamanda şifa verip bebiş nasip etsin inşallah kuzum
çözersin ozgem... stres yapmadan ama

Günaydın , ya gündüz işte oluyorum , akşamları iş çikışında da depremzedelerin olduğu çadır kente gidip yardım ediyoruz yoğun geçiyor o yüzden buraya giremedim
aaa sevdalıkus sendemi izmirlisin
Allah yardımcınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…