- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.861
Bu sefer ki regl beni benden aldı
O kadar karnım ağrımasına rağmen sadece 3 gün oldu ve 2 gündür tık yokbitmiş midir acaba
Yaa ne güzel, maşallahgüne harika başladım
bin şükür
Regl agrisi cok sinir bozucuBu sefer ki regl beni benden aldı
O kadar karnım ağrımasına rağmen sadece 3 gün oldu ve 2 gündür tık yokbitmiş midir acaba
Neler oldu bakayimmgüne harika başladım
bin şükür
maşallah sana güzel kadın..Herkeslere günaydın hanımlar, gününüz güzel geçsin inşallah
Yaa ne güzel, maşallah
güzel şeyler oluyor ya maşallah diyelimRegl agrisi cok sinir bozucu
Bitmis gibi gorunup bitmeyenlerden olabilir mi ki acep
Neler oldu bakayimm
İyiyim çook şükür canım, karnım tok, sırtım pek, evim sıcak, şikayet etmeyip şükrediyorum her halimemaşallah sana güzel kadın..
nasılsın bugün bakalım
güzel şeyler oluyor ya maşallah diyelim
2-3 aydır
nabıon bakalım izin bitti
nabıon beyazımÇok şükür canım
ee ben hep neşeliyimİyiyim çook şükür canım, karnım tok, sırtım pek, evim sıcak, şikayet etmeyip şükrediyorum her halimesen nasılsın kuzum? Seni neşeli görmek beni mutlu etti
Ev yoğurdu domates salatalık yiyorumnabıon beyazım
ee ben hep neşeliyim
yılan belgeseli izledikçe neşeleniyorum
şafak kaç
Ohh iyi hep fuzel seyler olsunmaşallah sana güzel kadın..
nasılsın bugün bakalım
güzel şeyler oluyor ya maşallah diyelim
2-3 aydır
nabıon bakalım izin bitti
hah işte bana bunlarla gel ya...Ev yoğurdu domates salatalık yiyorumsağlıklı besleniyorum yanın da da bir parça kızarmış ekmek o kadan
kebab iş ya... keşke hep sürse.. bence senin için iyi olurOhh iyi hep fuzel seyler olsun
Calisiyorum bugun 8 te basladim oyle bekliyorum ki telefon gelsin
Ben yılan belgeseli sevmiyorum ama hep izlemek zorunda kalıyorum bazen pis yılanlarTamam nabıon beyazım
ee ben hep neşeliyim
yılan belgeseli izledikçe neşeleniyorum
şafak kaç
Ooh afiyet olsun bebiş can olsun şifa olsunEv yoğurdu domates salatalık yiyorumsağlıklı besleniyorum yanın da da bir parça kızarmış ekmek o kadan
kıyamam sana...Ben yılan belgeseli sevmiyorum ama hep izlemek zorunda kalıyorum bazen pis yılanlar
Valla saymadım şafağı kuzum azcık zaman geçsin azalınca sayarım öyle daha çok mutlu oluyorum
Sagol kuzucumOoh afiyet olsun bebiş can olsun şifa olsun
Bende isterim uzun sursun ama simdi bu isin bitmemesi icin koronanin da bitmemesi lazimkebab iş ya... keşke hep sürse.. bence senin için iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?