Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kıyamam sana...
puzzle al puzzle yap.. yani orda nasıl vakit geçiriyorsun bilmiyorum ama
merkeze git @Hemsirecik ile görüş
Yaa hemşirecik kuzumla görüşmek aklıma geldi ama merkez hem uzak biraz hemde yolları tehlikeli güvenlik açısından da, fiziki olaraktaeşim tek göndermez. Burda hamile komşularım var yeni tanıştım onlar bile kontrole gidemiyor lar eşleri gelmeden

Örgü falan yapıyordum da kuzum sınavlarım var, açık öğretimden lisans tamamlıyorum. Artık uslu bir öğrenci olup onlara çalışmam lazım 2 haftam kaldı çünküb

hah işte bana bunlarla gel ya...
aferim beyazımıza
bak sen bize örnek olacaksın
biz gebe kalınca senin tecrübelerinden faydalanacaz
Yok bacım örnek olmak adına değil canım öyle istedi ondan öyle yedim hamiş olunca yemek yeme olayı çok farklı o can isteme olayı varya seni de gorceeeezzzzz

Bende isterim uzun sursun ama simdi bu isin bitmemesi icin koronanin da bitmemesi lazim
bitecek gibi durmuyorki bacım

kaçıncı sınıfsın oh miss
sınavlar online geçersin
ayy örgü örenlere bayılıyorum benm hiç öyle örgüyle aram yıok ya

Yok bacım örnek olmak adına değil canım öyle istedi ondan öyle yedim hamiş olunca yemek yeme olayı çok farklı o can isteme olayı varya seni de gorceeeezzzzz
umarım canım cok şey istemez en cokta ondan korkuyorum

Korkma akışına bırak keyfini çıkar herkes zayıf olmak zorunda değil sağlıklı olalım yeter

3.sınıf çocuk gelişimi okuyorum koronanın bana faydası olan tek yanı sınavların online olması ya

Örgü falan bazen gerçekten çok stres alıyor kuzum ya, boş vaktin olursa dene biraz çok basit öğrenirsin hemen

Bir de itiraz etme yahuuuuuuu aaaaaaaaa tamam bacım de yiyelim abartmadan de sakin ol herşey sağlık için
tmm tmm kızma

cok denedim nöööö olmuyor
İstanbuldanmı okuyorsun cocuk gelişimini

Bende örmek istiyorum birseyler ya battaniye falan eve gecince basliycam takildigim yerde sorabilirmiyim

Banada oyle geliyor bitmedigi surece isim var biterse baska is bulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…