- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.881
Yaa hemşirecik kuzumla görüşmek aklıma geldi ama merkez hem uzak biraz hemde yolları tehlikeli güvenlik açısından da, fiziki olaraktakıyamam sana...
puzzle al puzzle yap.. yani orda nasıl vakit geçiriyorsun bilmiyorum ama
merkeze git @Hemsirecik ile görüş
Yok bacım örnek olmak adına değil canım öyle istedi ondan öyle yedim hamiş olunca yemek yeme olayı çok farklı o can isteme olayı varya seni de gorceeeezzzzzhah işte bana bunlarla gel ya...
aferim beyazımıza
bak sen bize örnek olacaksın
biz gebe kalınca senin tecrübelerinden faydalanacaz
bitecek gibi durmuyorki bacımBende isterim uzun sursun ama simdi bu isin bitmemesi icin koronanin da bitmemesi lazim
kaçıncı sınıfsın oh missYaa hemşirecik kuzumla görüşmek aklıma geldi ama merkez hem uzak biraz hemde yolları tehlikeli güvenlik açısından da, fiziki olaraktaeşim tek göndermez. Burda hamile komşularım var yeni tanıştım onlar bile kontrole gidemiyor lar eşleri gelmeden
Örgü falan yapıyordum da kuzum sınavlarım var, açık öğretimden lisans tamamlıyorum. Artık uslu bir öğrenci olup onlara çalışmam lazım 2 haftam kaldı çünküb
umarım canım cok şey istemez en cokta ondan korkuyorumYok bacım örnek olmak adına değil canım öyle istedi ondan öyle yedim hamiş olunca yemek yeme olayı çok farklı o can isteme olayı varya seni de gorceeeezzzzz
Korkma akışına bırak keyfini çıkar herkes zayıf olmak zorunda değil sağlıklı olalım yeterbitecek gibi durmuyorki bacım
kaçıncı sınıfsın oh miss
sınavlar online geçersin
ayy örgü örenlere bayılıyorum benm hiç öyle örgüyle aram yıok ya
umarım canım cok şey istemez en cokta ondan korkuyorum
yavrum zayıf olmak değil amaKorkma akışına bırak keyfini çıkar herkes zayıf olmak zorunda değil sağlıklı olalım yeter
Bir de itiraz etme yahuuuuuuu aaaaaaaaa tamam bacım de yiyelim abartmadan de sakin ol herşey sağlık içinyavrum zayıf olmak değil ama
sağlık içinde cok kilo almamak
3.sınıf çocuk gelişimi okuyorumbitecek gibi durmuyorki bacım
kaçıncı sınıfsın oh miss
sınavlar online geçersin
Bir de itiraz etme yahuuuuuuu aaaaaaaaa tamam bacım de yiyelim abartmadan de sakin ol herşey sağlık için
cok denedim nöööö olmuyor3.sınıf çocuk gelişimi okuyorumkoronanın bana faydası olan tek yanı sınavların online olması ya
Örgü falan bazen gerçekten çok stres alıyor kuzum ya, boş vaktin olursa dene biraz çok basit öğrenirsin hemen
Bende örmek istiyorum birseyler ya battaniye falan eve gecince basliycam takildigim yerde sorabilirmiyim3.sınıf çocuk gelişimi okuyorumkoronanın bana faydası olan tek yanı sınavların online olması ya
Örgü falan bazen gerçekten çok stres alıyor kuzum ya, boş vaktin olursa dene biraz çok basit öğrenirsin hemen
Yok kuzum kizarmiyim hic sana canımsın ben örerim senin bebelere bacım sen yorulmatmm tmm kızma
cok denedim nöööö olmuyor
İstanbuldanmı okuyorsun cocuk gelişimini
sendemi biliyorsun ?Yok kuzum kizarmiyim hic sana canımsın ben örerim senin bebelere bacım sen yorulma
Banada oyle geliyor bitmedigi surece isim var biterse baska is bulucambitecek gibi durmuyorki bacım
kaçıncı sınıfsın oh miss
sınavlar online geçersin
Banada oyle geliyor bitmedigi surece isim var biterse baska is bulucam
Daha bitmedi okul diyince sinirlerim bozuluyor bi tez kaldi ama motivasyon kalmadi
kız tezi zaten evde yazıonDaha bitmedi okul diyince sinirlerim bozuluyor bi tez kaldi ama motivasyon kalmadi
Yazmak icin motivasyon bekliyorum ama gelmiyorkız tezi zaten evde yazıon
ne motivasyonu beklion
o zamana bebe doğarYok bacim öğrencem ben daha
ben sana motivasyon veririmYazmak icin motivasyon bekliyorum ama gelmiyor
Bu hafta ogretmenle gorusucem zaten ne yapicaz nasil yapicaz diye
Versene hadii ihityacim varrro zamana bebe doğar
ben sana motivasyon veririm
Yok kiz baktim beceremiyorum 3 üne de ördürürüz takim giyerlero zamana bebe doğar
ben sana motivasyon veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?