- 19 Kasım 2019
- 53.629
- 136.158
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.901
sen ne ettin ovulasyonuVersene hadii ihityacim varrr
O degilde dunden beri goguslerim cok kotu agriyor ya vucudum benimle dalga geciyor yada hormonlara biseyler oluyor
Yok kiz baktim beceremiyorum 3 üne de ördürürüz takim giyerler
O gun iste gulucuk cikti ertesi gun bidaha yaptim gulucuk yoktu degerlendirdim bekliyorumsen ne ettin ovulasyonu
kıyayam sana yaaaaa
Bende sana ❤sen ne ettin ovulasyonu
kıyayam sana yaaaaa
O gun iste gulucuk cikti ertesi gun bidaha yaptim gulucuk yoktu degerlendirdim bekliyorum
Ama kafam karisik belki daha once yumurtlama olduda ben yanlis zamanda yapip pik gormedim yada baya gec yumurtladim adet dongum 31-32 gun ben 29. gunde yumurtlamis oldum bi anda 42-43e cikti
taşınma hangi günBende sana ❤
Kalkiyim isler beni beklero kadar üşeniyorum ki anlatamam
Cumartesi bacım büyük gün adama yıktım ben oglusu alıp anneme gidicem artık o da baksın basının caresineben ancak ovulasyonla anlıyordum reglimi
taşınma hangi gün
Bu kimin kuzusu uuuu buuuuuu hoş geldin can ❤❤
ohh sefan olsunnnnnnnnnnnnnnnnCumartesi bacım büyük gün adama yıktım ben oglusu alıp anneme gidicem artık o da baksın basının caresine
Hoş bulduk tatlım ben zaten burdayım amaBu kimin kuzusu uuuu buuuuuu hoş geldin can ❤❤
Ben bu iki aydir hic bi sekilde anlayamiyorum o yuzden beklicem ne olucak gorucezben ancak ovulasyonla anlıyordum reglimi
taşınma hangi gün
Yazsaydın bacım göremedim ben ondan karşılama sarkisi yazayım dediydimHoş bulduk tatlım ben zaten burdayım ama
Ben bu iki aydir hic bi sekilde anlayamiyorum o yuzden beklicem ne olucak gorucez
İyi yaptın kuzucumYazsaydın bacım göremedim ben ondan karşılama sarkisi yazayım dediydim
Bakalim canim dedigim gibi goguslerim cok agriyor dunden beri cok tuhaf bi agri regl olmadan once ki gibi degil dedigim gibi bende anlamiyorum artik o yuzden beklemek en iyisigüzel şeyler olur inşşşşşşşşş
ee normal herkes tek sen iki dene beslion kızKızlar naber nasilsiniz
Ben pek iyi değilim 5+3 ikizler beni cok yoruyor habire uyuyo midem bulanıyor geri kalan anlarda timsah gibi acimmmmm ama bisey yiyemiyorum..
Bebeklere neler kilo aldirirr onu yiyim bari =(
Iyiyiz kuzu napalim seni gördük daha iyi olduk teyzosumuz❤❤ yarın doktor a gidicez bakalimİyi yaptın kuzucumnasılsın bebişin nasıl bakem
Hormonlar tavan yapmistir gayet normal gecer umarim bi sure sonraKızlar naber nasilsiniz
Ben pek iyi değilim 5+3 ikizler beni cok yoruyor habire uyuyo midem bulanıyor geri kalan anlarda timsah gibi acimmmmm ama bisey yiyemiyorum..
Bebeklere neler kilo aldirirr onu yiyim bari =(
Baloncuk ya midem bulanamsa yiiyim de cok bulaniyorum kusmam yok şükür geçen kuzu sis cekti canim hadi yedik simdi hicbise yok keske asersem de yesemee normal herkes tek sen iki dene beslion kız
verirsin kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?