Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baloncuk ya midem bulanamsa yiiyim de cok bulaniyorum kusmam yok şükür geçen kuzu sis cekti canim hadi yedik simdi hicbise yok keske asersem de yesem
çubuk yada balıkkraker iyi geliyormuş bulantıya
birde watsonsta bulantı bileklikleri varmış ne derece işe yarıyor bilmiyorum ama dene istersen

iyiyim ben teşekkür ederim
bebek olmaması dışında hiç bir sıkıntım yok
bugünlerimize şükür
Yengeminde olmadi evlenmişti yeni istedi hemen yaşlı teyzelerin bile var benim yok doyor agliyordu hastanelerde ona dedim ki sana bir sipa veric3k allahim saclarini yolucan

Suan saçlarını yoruyor yigenim rosa gulce cok cildirtiyor ehehehehehhe

O yüzden biraz sürebiliyor vücudun gebeliği olusturmasi diger kuzenimin karisi da hicnir sorun yokken 6 yil olmadi ve sonra ooldu Allah'a tam tevekkül edelimm kuzum insallah seninde kucagin dolcak.

Mayis gibi hisssettim ama olmazsa taslama beni

kız mayısa cok var daha kaç ay bekleyecemm
2 senedir bekliyorum

Doktoruna danış bence derin seni çok zorluyorsa hic çekme derim ben mutlaka bir öneri de bulanacaktır organik doğal ilaçlar var bulantı için
Olabilir izmirde kent hastanesine gidiyorum ancak biraz uzak kaliyor bana haluk erkur var baya riskli gebeliklerin mucadele etmis eninde sonunda gidicem perinatologa o yüzden bu adama geceyim diorum bu hafta ona söylerim artik midem fena diye

kıyamam sana...
puzzle al puzzle yap.. yani orda nasıl vakit geçiriyorsun bilmiyorum ama
merkeze git Hemsirecik ile görüş
Keske yakin yerde olsada gelsee
Maalesef oranın yollari oyle☹

kız mayısa cok var daha kaç ay bekleyecemm
2 senedir bekliyorum
Bak 1.5 yildir evliyim kac kez kaza yasadik bilmem hicbiri tutmadi bilirmisin biz biraz aktifiz ona ragmen yumurtlama donemimde bile tutmadi cok oldu öyle ben bebek istemiyordum o siralar esim hep istiyordu ama tutmadi iste. Fizyoloji olarak pskolojik olarak istemiyorum. Ben hızlansın die klomen kullandim biliyosunn bak oldu galiva biraz pskolojidr ve fizyolojide bitiyor bu is rahatla gevse..
Mayıs-25 görüşelim tekrar.

Ekran görüntüsü atmak isterdim ama bakim yaptığım bir ameliyat sebebitle tanistigim ablaya dedim hamile kalacaksin mumkun degl ıstenmiom kocamla kotuyuzz bosancaz 1 aydir gorusmuyoruz bile kocabla bariscan hamile kalcan dedim dun yazdim ona abla senon ikizlerdene yasafin felan diye valla ikizlerd3 yasamadim suan 7 aylik hamileyim numarani kaybettim senin ikiz cocugun olsun dedigin cikti dedi

O yüzden bazen 6.hislerim cok tutabiliyor sana da boyle geçti icimden Allah bilir tabi ama insallah bebegin tutar

yandık
ben mayısa kadar yokum kızlar
hadi görüşürüz

yandık
ben mayısa kadar yokum kızlar
hadi görüşürüz
Eheheheh
Baj mesela abime dedim bugün abi yavas git 5 dk sonra önüne bir kedo cikicak eziceksin vaj vah deme dedim. Hic cikmicak bie yolda 5 dk sonra kedi cikti ve öldürdü kediyi abime hep bise dedigimdr acma o agzini oluyor sonra der. Bunun gibi sayisiz yasadigim sey var o nedenle mayis 25 de görüşelim diorum umarim.doğru hissediorumdur.

Derinvebebekleri kv ile arayı düzelttinmi
torunlar geliyor sonuçta
Büyük bomba dedikodu bende kizlar

Esim abisiyle görüşürken merve hamile diyiverdi. Ben solemesini istemiodum abisi biraz anesine meyilli ama söyledi neyse buda dedi annemi ara esimde aramam konuşmuyorum biliyorsun ben soyleyim mi dedi nasil istiyorsan abi dedi sonra kapadilar teli. Ben sorun çıkarmadım çünkü kimsesi yok belki paylasmak istiyordu diye.

Deprem olmadan onceki gunlerde mesaj atti gorumcem ağlıyor ben hala mi oluyorum cok mutluyum cok sevindim felan felan bend3 sagol dedim gectim. Sonra deprem oldu biz kaçtık tabi evden hemen aradi gorumc3m iyimisin abla diye iyiyim dedim aileme gidiyoruz bakmaya tamam dedi. Gece arvaada yattık korkudan tabi arwdi bu beni uyuypdum napiosun felan iyiyom dedim evin arkasinda arabada yatiyoruz diye. 10 dk gecti gecmedi kqpiyi kaynanam tiklqtiyorrrr. Yemin 3derim cin sandim

Saclar havada yuxu bembeyqz giymis beyaz gecelik allahim dedim sana geliyorum indik arqbqdan felan bana diypr kuzummmm annemmm coook sevindimmm yavrummm sana boyoz getirdim sicak sicak ye gel yanima gorucen ses etmedim tabi ölüm var kalim var.

Bir kac kez gelmeye kalktilar esim kabul etmedi. Hemen yüz buldu yaptıklarını unutcam sandı . Dun msj atmış görümcem annem size lahana sqrmasi sardi alin evinizde yemek yapmakla uğraşmayın bende dagolun gerek ypk ben borek corba yaptim dedim

Durm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…