- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.921
Umarim canim yaHormonlar tavan yapmistir gayet normal gecer umarim bi sure sonra
çubuk yada balıkkraker iyi geliyormuş bulantıyaBaloncuk ya midem bulanamsa yiiyim de cok bulaniyorum kusmam yok şükür geçen kuzu sis cekti canim hadi yedik simdi hicbise yok keske asersem de yesem
Harikasın bacım ❤❤çubuk yada balıkkraker iyi geliyormuş bulantıya
birde watsonsta bulantı bileklikleri varmış ne derece işe yarıyor bilmiyorum ama dene istersen
Deneyim kuzum sen napiosun nasilsin nasil giditor hayat??çubuk yada balıkkraker iyi geliyormuş bulantıya
birde watsonsta bulantı bileklikleri varmış ne derece işe yarıyor bilmiyorum ama dene istersen
senin yok demi maşallah beyazımHarikasın bacım ❤❤
iyiyim ben teşekkür ederimDeneyim kuzum sen napiosun nasilsin nasil giditor hayat??
Baluşumm ben oğlan da o kadar kötü olmuştum ki sabahları oluyor bunda da arada bir öğlene kadar falan ama takılmıyorum ben önemsememe ye çalışıyorum oğlan da ki gibi değil kuzucumsenin yok demi maşallah beyazım
bulantı felan
oyy maşallah sanaaaBaluşumm ben oğlan da o kadar kötü olmuştum ki sabahları oluyor bunda da arada bir öğlene kadar falan ama takılmıyorum ben önemsememe ye çalışıyorum oğlan da ki gibi değil kuzucum
Doktoruna danış bence derin seni çok zorluyorsa hic çekme derim ben mutlaka bir öneri de bulanacaktır organik doğal ilaçlar var bulantı içinDeneyim kuzum sen napiosun nasilsin nasil giditor hayat??
Yengeminde olmadi evlenmişti yeni istedi hemen yaşlı teyzelerin bile var benim yok doyor agliyordu hastanelerde ona dedim ki sana bir sipa veric3k allahim saclarini yolucaniyiyim ben teşekkür ederim
bebek olmaması dışında hiç bir sıkıntım yok
bugünlerimize şükür
kız mayısa cok var daha kaç ay bekleyecemmYengeminde olmadi evlenmişti yeni istedi hemen yaşlı teyzelerin bile var benim yok doyor agliyordu hastanelerde ona dedim ki sana bir sipa veric3k allahim saclarini yolucan
Suan saçlarını yoruyor yigenim rosa gulce cok cildirtiyor ehehehehehhe
O yüzden biraz sürebiliyor vücudun gebeliği olusturmasi diger kuzenimin karisi da hicnir sorun yokken 6 yil olmadi ve sonra ooldu Allah'a tam tevekkül edelimm kuzum insallah seninde kucagin dolcak.
Mayis gibi hisssettim ama olmazsa taslama beni
Olabilir izmirde kent hastanesine gidiyorum ancak biraz uzak kaliyor bana haluk erkur var baya riskli gebeliklerin mucadele etmis eninde sonunda gidicem perinatologa o yüzden bu adama geceyim diorum bu hafta ona söylerim artik midem fena diyeDoktoruna danış bence derin seni çok zorluyorsa hic çekme derim ben mutlaka bir öneri de bulanacaktır organik doğal ilaçlar var bulantı için
Keske yakin yerde olsada gelseekıyamam sana...
puzzle al puzzle yap.. yani orda nasıl vakit geçiriyorsun bilmiyorum ama
merkeze gitHemsirecik ile görüş
Maalesef oranın yollari oyle☹Yaa hemşirecik kuzumla görüşmek aklıma geldi ama merkez hem uzak biraz hemde yolları tehlikeli güvenlik açısından da, fiziki olaraktaeşim tek göndermez. Burda hamile komşularım var yeni tanıştım onlar bile kontrole gidemiyor lar eşleri gelmeden
Örgü falan yapıyordum da kuzum sınavlarım var, açık öğretimden lisans tamamlıyorum. Artık uslu bir öğrenci olup onlara çalışmam lazım 2 haftam kaldı çünküb
Keske yakin yerde olsada gelsee
Maalesef oranın yollari oyle☹
Bak 1.5 yildir evliyim kac kez kaza yasadik bilmem hicbiri tutmadi bilirmisin biz biraz aktifizkız mayısa cok var daha kaç ay bekleyecemm
2 senedir bekliyorum
yandıkBak 1.5 yildir evliyim kac kez kaza yasadik bilmem hicbiri tutmadi bilirmisin biz biraz aktifizona ragmen yumurtlama donemimde bile tutmadi cok oldu öyle ben bebek istemiyordum o siralar esim hep istiyordu ama tutmadi iste. Fizyoloji olarak pskolojik olarak istemiyorum. Ben hızlansın die klomen kullandim biliyosunn bak oldu galiva biraz pskolojidr ve fizyolojide bitiyor bu is rahatla gevse..
Mayıs-25 görüşelim tekrar.
Ekran görüntüsü atmak isterdim ama bakim yaptığım bir ameliyat sebebitle tanistigim ablaya dedim hamile kalacaksin mumkun degl ıstenmiom kocamla kotuyuzz bosancaz 1 aydir gorusmuyoruz bile kocabla bariscan hamile kalcan dedim dun yazdim ona abla senon ikizlerdene yasafin felan diye valla ikizlerd3 yasamadim suan 7 aylik hamileyim numarani kaybettim senin ikiz cocugun olsun dedigin cikti dedi
O yüzden bazen 6.hislerim cok tutabiliyor sana da boyle geçti icimdenAllah bilir tabi ama insallah bebegin tutar
Ehehehehyandık
ben mayısa kadar yokum kızlar
hadi görüşürüz
Büyük bomba dedikodu bende kizlar
yandık
ben mayısa kadar yokum kızlar
hadi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?