- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.941
Hastayim askoss bi kac gecedir garip ruyalar goruyorum sabah ter icinde kalkıyorumkokulum nabr
lisans tezi mi yüksek lisans mı? iki tane lisans, bir tane yüksek lisans tezi yazdım. hem de yüksek lisans tezimi 3-4 ay gibi bir sürede yazmak zorunda kaldım. motivasyon için her türlü yardıma varımDaha bitmedi okul diyince sinirlerim bozuluyor bi tez kaldi ama motivasyon kalmadi
Huuu hadi bakalım güzel haberler getirIyiyiz kuzu napalim seni gördük daha iyi olduk teyzosumuz❤❤ yarın doktor a gidicez bakalim
Cok tesekkurler canim her turlu motivasyona acigimlisans tezi mi yüksek lisans mı? iki tane lisans, bir tane yüksek lisans tezi yazdım. hem de yüksek lisans tezimi 3-4 ay gibi bir sürede yazmak zorunda kaldım. motivasyon için her türlü yardıma varım
yüksek lisansı yurt dışında yaptım. ona da aşinayım. konuyu sınırlandırdıysan yazmaya karar verince yaz sen banaCok tesekkurler canim her turlu motivasyona acigim
Yurt disindayim ben burda biraz farkli okul isleri Turkiyede tam olarak ne oluyor bilmiyorum
Inşallah canım Rabbim e emanet bütün bebeler güzel haberler duyarız inşallahHuuu hadi bakalım güzel haberler getir
Yani zaten oyle yapmaya calisiyorum ve onceden bi plan yazmam lazim aslinda orda takildim iste ogretmenler biraz zorluk cikarinca heves de kalmadi motivasyonda..yüksek lisansı yurt dışında yaptım. ona da aşinayım. konuyu sınırlandırdıysan yazmaya karar verince yaz sen banaparça parça yazmaya başlayıp bitirsin kolayca
benim tez danışmanım üç hafta boyunca topladığım verileri çöpe attırmıştı. hem de onun söylediği kaynaktan topladığım halde "sana kim burdan al dedi" diye çemkirmişti bir de. ben bütün emeğimi bir kenara atıp bırakmaya karar vermiştim. sonra aynı adamın gazıyla bir şekilde toparlandım, yazdım bitti. hevesin hiç kırılmasın. kimler kimler yazıyor. sen de halledersin mutlaka. verdiğin emekleri düşünYani zaten oyle yapmaya calisiyorum ve onceden bi plan yazmam lazim aslinda orda takildim iste ogretmenler biraz zorluk cikarinca heves de kalmadi motivasyonda..
Iki tane arkadasim daha bi kac ay once tezini bitirip diplomasini aldi yardimci olmak istiyorlar ama o plan onaylanmadan yardimci olamiyorlar..
Cok istiyorum ki bitireyim ama ne gucum var ne halim ne baska bisey
Zaten emeklerimi dusundugum icin birakmiyorum yarin ogretmenle konusucam bakalim neler diyecekbenim tez danışmanım üç hafta boyunca topladığım verileri çöpe attırmıştı. hem de onun söylediği kaynaktan topladığım halde "sana kim burdan al dedi" diye çemkirmişti bir de. ben bütün emeğimi bir kenara atıp bırakmaya karar vermiştim. sonra aynı adamın gazıyla bir şekilde toparlandım, yazdım bitti. hevesin hiç kırılmasın. kimler kimler yazıyor. sen de halledersin mutlaka. verdiğin emekleri düşün
kayınvalide torunlardan uzak durmak istemiyor... zeytindalı uzatmış..Büyük bomba dedikodu bende kizlar
Esim abisiyle görüşürken merve hamile diyiverdi. Ben solemesini istemiodum abisi biraz anesine meyilli ama söyledi neyse buda dedi annemi ara esimde aramam konuşmuyorum biliyorsun ben soyleyim mi dedi nasil istiyorsan abi dedi sonra kapadilar teli. Ben sorun çıkarmadım çünkü kimsesi yok belki paylasmak istiyordu diye.
Deprem olmadan onceki gunlerde mesaj atti gorumcem ağlıyor ben hala mi oluyorum cok mutluyum cok sevindim felan felan bend3 sagol dedim gectim. Sonra deprem oldu biz kaçtık tabi evden hemen aradi gorumc3m iyimisin abla diye iyiyim dedim aileme gidiyoruz bakmaya tamam dedi. Gece arvaada yattık korkudan tabi arwdi bu beni uyuypdum napiosun felan iyiyom dedim evin arkasinda arabada yatiyoruz diye. 10 dk gecti gecmedi kqpiyi kaynanam tiklqtiyorrrr. Yemin 3derim cin sandim
Saclar havada yuxu bembeyqz giymis beyaz gecelik allahim dedim sana geliyorumindik arqbqdan felan bana diypr kuzummmm annemmm coook sevindimmm yavrummm sana boyoz getirdim sicak sicak ye gel yanima gorucen ses etmedim tabi ölüm var kalim var.
Bir kac kez gelmeye kalktilar esim kabul etmedi. Hemen yüz buldu yaptıklarını unutcam sandı . Dun msj atmış görümcem annem size lahana sqrmasi sardi alin evinizde yemek yapmakla uğraşmayınbende dagolun gerek ypk ben borek corba yaptim dedim
Durm bu
gidiyom beyazım dakika durmamgitmeeeeee
geçmiş olsun aşkoşHastayim askoss bi kac gecedir garip ruyalar goruyorum sabah ter icinde kalkıyorumdun esim cicek getirmis eve gece benim kiz dokmus topragi butun odaya yeni temizlik yapmistim moralim bozuk supurgemde bozuktu garantiye gitti sarjliyla supurucem bakalim
selam canoSelam fıstıklar
Gece uykumdan uyandırmıştı
sinir oluyorum şu ağrılara
Öyle ise de gelsin beni sinir etmesinRegl agrisi cok sinir bozucu
Bitmis gibi gorunup bitmeyenlerden olabilir mi ki acep
Neler oldu bakayimm
Afiyet şifa olsun canımEv yoğurdu domates salatalık yiyorumsağlıklı besleniyorum yanın da da bir parça kızarmış ekmek o kadan
bende de oluyorGece uykumdan uyandırmıştı
Öyle ise de gelsin beni sinir etmesin
Sahalara dönmem gerekiyor
Afiyet şifa olsun canım
Olayınızı pek hatırlamıyorum ama bence sende pek fazla uzatma canımBüyük bomba dedikodu bende kizlar
Esim abisiyle görüşürken merve hamile diyiverdi. Ben solemesini istemiodum abisi biraz anesine meyilli ama söyledi neyse buda dedi annemi ara esimde aramam konuşmuyorum biliyorsun ben soyleyim mi dedi nasil istiyorsan abi dedi sonra kapadilar teli. Ben sorun çıkarmadım çünkü kimsesi yok belki paylasmak istiyordu diye.
Deprem olmadan onceki gunlerde mesaj atti gorumcem ağlıyor ben hala mi oluyorum cok mutluyum cok sevindim felan felan bend3 sagol dedim gectim. Sonra deprem oldu biz kaçtık tabi evden hemen aradi gorumc3m iyimisin abla diye iyiyim dedim aileme gidiyoruz bakmaya tamam dedi. Gece arvaada yattık korkudan tabi arwdi bu beni uyuypdum napiosun felan iyiyom dedim evin arkasinda arabada yatiyoruz diye. 10 dk gecti gecmedi kqpiyi kaynanam tiklqtiyorrrr. Yemin 3derim cin sandim
Saclar havada yuxu bembeyqz giymis beyaz gecelik allahim dedim sana geliyorumindik arqbqdan felan bana diypr kuzummmm annemmm coook sevindimmm yavrummm sana boyoz getirdim sicak sicak ye gel yanima gorucen ses etmedim tabi ölüm var kalim var.
Bir kac kez gelmeye kalktilar esim kabul etmedi. Hemen yüz buldu yaptıklarını unutcam sandı . Dun msj atmış görümcem annem size lahana sqrmasi sardi alin evinizde yemek yapmakla uğraşmayınbende dagolun gerek ypk ben borek corba yaptim dedim
Durm bu
Kadın olmak ne zorbende de oluyor
ben onu oturan diye gördümNe olmuş kız profilime
Ay kriz geçirtçen banaben onu oturan diye gördüm
sandalyeymiş ya: D
ay senmi çektin birdeAy kriz geçirtçen bana
Bir otelin cafesi
Çok hoş düzenlemişler sandalyeler falan böyle
Bende kahveyi önüne koyup foto çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?