Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha bitmedi okul diyince sinirlerim bozuluyor bi tez kaldi ama motivasyon kalmadi
lisans tezi mi yüksek lisans mı? iki tane lisans, bir tane yüksek lisans tezi yazdım. hem de yüksek lisans tezimi 3-4 ay gibi bir sürede yazmak zorunda kaldım. motivasyon için her türlü yardıma varım

lisans tezi mi yüksek lisans mı? iki tane lisans, bir tane yüksek lisans tezi yazdım. hem de yüksek lisans tezimi 3-4 ay gibi bir sürede yazmak zorunda kaldım. motivasyon için her türlü yardıma varım
Cok tesekkurler canim her turlu motivasyona acigim
Yurt disindayim ben burda biraz farkli okul isleri Turkiyede tam olarak ne oluyor bilmiyorum

Cok tesekkurler canim her turlu motivasyona acigim
Yurt disindayim ben burda biraz farkli okul isleri Turkiyede tam olarak ne oluyor bilmiyorum
yüksek lisansı yurt dışında yaptım. ona da aşinayım. konuyu sınırlandırdıysan yazmaya karar verince yaz sen bana parça parça yazmaya başlayıp bitirsin kolayca

yüksek lisansı yurt dışında yaptım. ona da aşinayım. konuyu sınırlandırdıysan yazmaya karar verince yaz sen bana parça parça yazmaya başlayıp bitirsin kolayca
Yani zaten oyle yapmaya calisiyorum ve onceden bi plan yazmam lazim aslinda orda takildim iste ogretmenler biraz zorluk cikarinca heves de kalmadi motivasyonda..
Iki tane arkadasim daha bi kac ay once tezini bitirip diplomasini aldi yardimci olmak istiyorlar ama o plan onaylanmadan yardimci olamiyorlar..
Cok istiyorum ki bitireyim ama ne gucum var ne halim ne baska bisey

benim tez danışmanım üç hafta boyunca topladığım verileri çöpe attırmıştı. hem de onun söylediği kaynaktan topladığım halde "sana kim burdan al dedi" diye çemkirmişti bir de. ben bütün emeğimi bir kenara atıp bırakmaya karar vermiştim. sonra aynı adamın gazıyla bir şekilde toparlandım, yazdım bitti. hevesin hiç kırılmasın. kimler kimler yazıyor. sen de halledersin mutlaka. verdiğin emekleri düşün

Zaten emeklerimi dusundugum icin birakmiyorum yarin ogretmenle konusucam bakalim neler diyecek

kayınvalide torunlardan uzak durmak istemiyor... zeytindalı uzatmış..
sende tutuver büyüklük sende kalsın,

gidiyom beyazım dakika durmam

geçmiş olsun aşkoş
hayır olsun.. iyileşmedenmi çok stres yaptın kendine..
senin kız bu aralar pek bir yaramaz

Selam fıstıklar
selam cano

sinir oluyorum şu ağrılara
Gece uykumdan uyandırmıştı
Regl agrisi cok sinir bozucu
Bitmis gibi gorunup bitmeyenlerden olabilir mi ki acep

Neler oldu bakayimm
Öyle ise de gelsin beni sinir etmesin
Sahalara dönmem gerekiyor
Ev yoğurdu domates salatalık yiyorum sağlıklı besleniyorum yanın da da bir parça kızarmış ekmek o kadan
Afiyet şifa olsun canım

Olayınızı pek hatırlamıyorum ama bence sende pek fazla uzatma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…